Şimdi Ara

Xiaomi giyilebilir cihaz pazarında liderliğe oturdu, rekor büyüme gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi giyilebilir cihaz pazarında liderliğe oturdu, rekor büyüme gösterdi
    Pek çok markanın kıyasıya rekabet halinde olduğu giyilebilir cihaz pazarında zirve sürekli değişiyor. Yılın ikinci çeyreğinde Xiaomi önemli bir atak yaparken Huawei sürprizlere imza atıyor. Apple ise gerileme sürecinde. 

Giyilebilir cihaz pazarında rekabet

Açıklanan son rakamlara göre pazarda Xiaomi 9.5 milyon adet cihaz satışı yaparak yüzde 61 büyüme yakaladı ve yüzde 18.9 pay ile liderliği Apple’dan aldı. Apple 7.6 milyon satış ile büyük bir düşüş yaşamasa da rakiplerin büyüyen payı nedeniyle yüzde 15.2’ye geriledi ve üçüncü sıraya yerleşti. 

Ayrıca Bkz.Xiaomi acil durumlarda yardımcı olacak el fenerini tanıttı

Huawei ise ambargolara rağmen 8.8 milyon satış yaparak yüzde 47 büyüdü ve ikinci sıraya yükseldi. Samsung’un da yüzde 52 büyüme yaşadığı ancak ilk üçe giremediği görülüyor. Son dönemin yükselen yıldızı Hintli Noise ise beşinci sıradaki yerini korumuş.

Pazarda satışların yüzde 68’ini bileklikler oluşturuyor ancak toplam üretilen değerin yüzde 31’ine sahip. Akıllı saatler yüksek fiyat etiketleri sayesinde değerin yüzde 69’unu oluşturuyor. Pazarın bu dönemde yüzde 13 civarında büyüdüğü de vurgulanıyor

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/10/14/xiaomi-leads-global-wearable-band-market-in-q2-2025/

• Visionx st V kullanıcısına yanıt
    Google olmadıktan sonra ne fayda.

• Bir akıllı saat alınacaksa bu Huawei olmalı. Tasarım olarak harika saatleri var. 2 farklı saatini kullandım. Çok güzeller. Ancak son zamanlarda tekrar quartz saatlere döndüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.