Şimdi Ara

Xiaomi, ekran üzerinden parmak izi sensörlü Android One telefon hazırlığında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Başta giriş seviyesi akıllı telefonlar için düşünülen Android One projesi hızla gelişti ve orta seviye cihazlar görmeye başladık. Özellikle Xiaomi, daha güçlü Android One telefonların mimarı konumunda. Ortaya çıkan sızıntılar Xiaomi’nin ekrandan parmak izi sensörü bulunan iki yeni Android One telefon hazırlığında olduğunu gösteriyor.

    “Sprout”


    Xiaomi’nin sızan cihazlarının kod adları pyxis, bamboo_sprout ve cosmos_sprout şeklinde. Sprout isim ekinin Android One akıllı telefonlar için kullanıldığını biliyoruz. Yani sızan cihazların ikisi Android One ama pyxis kodlu başka bir model de mevcut. Global pazara Android One ile çıkan cihazların Çin versiyonu bulunduğunu düşününce (Mi A2 ve Mi 6X örneği gibi) pyxis kod adının Çin için geliştirilen cihaza ait olduğu düşünülüyor.


    Bu üç cihazın her birinin ekran üzerinden parmak izi sensörü ile geleceği öğrenildi. Genellikle üst seviye cihazlarda gördüğümüz bu özelliğin Android One platformuna dahil akıllı telefonlarda bulunması oldukça ilgi çekici gözüküyor. Ayrıca yine her üç cihazın 32 MP ön kameraya sahip olacağı tahmin ediliyor. 32 MP bu sensör 4 pikseli kombine ederek 8 MP çözünürlüğünde ancak daha kaliteli fotoğraflar çekebilecek.


    Ayrıca Bkz.Apple’ın TV servisi tahmin edildiği gibi olmayabilir

    Yeni cihazlar hakkında elimizdeki bilgiler oldukça kısıtlı. Ancak Mi A2 ve Mi A2 Lite modellerinin rekabetçi fiyatları düşünüldüğünde yeni modeller de dikkat çekici olacaklardır. Yonga seti kısmında Snapdragon 675 tercihi gibi gelişmeler görebiliriz.








  • Ekrandan parmak izi koyup klasik parmak izini cikartip tasimasi ile anliyoruz ki bu tip ekranlilar premium ozelliklerden biri de degilmis :) ...

  • Önce mi ui sistemindeki reklamları kaldırsın, adam akıllı mikrofon koysun, ois koysun yıllar önce android one ile üreteceklerini duyurmuşlardı zaten benim lg g3 telefonumda bile ois var ne kadar pahalı olabilir? eis berbat ve yetersiz

  • Ekranda parmak izi özelliği olması güzel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • andorid one üretmesin bence yazılım tarafı berbat güncellemelerle daha berbat hale getiriyorlar

  • renega kullanıcısına yanıt
    Eis varsada adam akıllı olsun her telefonda eis var ama bazısında ois aratmayan yazılımla sunuyor.

  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Xiaomi zaten 9.0 ile batırdı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.