Şimdi Ara

Xiaomi’den dünyanın ilk sinema seviyesinde projeksiyon televizyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi’den dünyanın ilk sinema seviyesinde projeksiyon televizyonu


    Teknoloji sektörünün hemen her noktasında görmeye başladığımız Çinli Xiaomi, ses getirecek ürünlere imza atmaya devam ediyor. Firma son olarak dünyanın ilk sinema seviyesinde projeksiyon televizyonunu duyurdu.


     


    Sinema seviyesinde


     


    Mi Laser Projector isimli cihaz piyasadaki pahalı lazer projeksiyon cihazları ile rekabet edecek. Dış görünümü Yorkey adındaki ünlü optik teknoloji firması tarafından tasarlanan projeksiyon cihazı, Texas Instruments ve Apptronics firmalarının önemli teknolojilerini barındırıyor.


     


    Texas Instruments en yeni DLP işlemcisi ile cihaza hayat verirken Apptronics’in ışık kaynağı optoelektronik teknolojisi de en iyi kaliteyi sağlıyor. Ayrıca en iyi canlılık için gelişmiş lazer fosfor teknolojisi kullanılıyor. 150 inçe kadar görüntü verebilen cihaz 5000 ansilümen parlaklık değerine sahip. Bu sayede evinizde gerçeğe yakın bir sinema sistemi kurabiliyorsunuz.


     


    Cihazın yansıtma modülü 25 000 lazer ömrü sunuyor. Günde iki saat kullanım ile 34 yıl boyunca yansıtma modülü değiştirmeye ihtiyacınız olmuyor.


     


    Ayrıca Bkz.Qualcomm’dan enerji verimliliği odaklı Snapdragon 450

    Fonksiyonellik açısından firmanın Mi TV televizyon arayüzü de cihaza entegre edilmiş. WiFi bağlantısı ile arayüzün tüm nimetlerinden faydalanırken gelişmiş yapay zekalı ses komut sistemi de kullanıma sunulmuş. Ayrıca 4 yüksek güçlü hoparlör ile ekstra bir ses sistemine de gerek kalmıyor.


     


    Cihazın en önemli avantajı elbette fiyatı olacak. Ülkede benzer projeksiyon cihazları 15000$ seviyesinde iken Mi Laser Projector cihazı 1400$ seviyesinde satışa sunulacak. 


     







  • Cok iyi. Ama fiyati biraz yuksek. Yayginlastikca dusecek ve ileride televizyonlarin yerini alacak bence. Boylece herkes buyuk ekranda istedigini izleyebilecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek manada sinema kalitesine yakın bir performans sunuyorsa ilgimi çekti doğrusu. Fiyatıda bir buçuk televizyona eş değer. Televizyon yerine alınıp kullanılabilir. Ancak böyle pahalı cihazlar olunca servis kötüde olsa arıyor insan. Telefon falan neyse bir iki yıl kullanılıp değiştirilen şeyler ama bu tür evladiyelik ürünler için servis lazım. Böyle bir şey aldığımda 10-15 yıl rahat kullanabileceğimin garantisi olmalı...

    Benzer rakipleri 15000 dolar ise cidden iki tane alıp birinide servis gibi saymakta olabilir tabii ki ama bilemedim. Evlilik sırasında buna bütçe bulabilecek geekler varsa değerlendirsin bence ev dizerken
  • Adam gibi firma

  • Türkiye'ye gelsede denesek.
    Zaten izlesen gece izliyorsun kullanılması makül 5000 hdr ve led gibi olur mu bilmem o biraz sıkıntılı genelde bu projeksiyonlar anca dar halleri ile yeterli parlaklığa erişiyorlar.

    Bu arada dlp'nin halen kullanılan bir teknoloji olması güzel.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel gibi duruyor ama yorum yapmak için biraz erken. En başta çözünürlük belirsiz. Fan zırıltısı ne düzeyde? Hangi mesafe aralığında kullanılabiliyor? Giriş çıkışları neler? Sadece görüntüye ve bir iki özelliğe bakıp değerlendirmek yanlış olur düşüncesindeyim.

  • Xiaomi yaparsa alınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 Pro sahibi olarak söylüyorum. Xiaomi varsa rahat olun. Telefonları çok ucuz olmasına rağmen. Pekte önemli bir sorun yaşanmadı...

  • Xiaomi yine yıktı ortalığı. Milletin 15.000 e sattığını adamlar uygun hale getirmiş. Şimdi rakipler düşünsün..

  • adamlar her şeye el attı yalnız,iyide oldu
  • Hani gelecektin XİAOMİ bizde garantili.. Hadi ülkemizde yurt dışı kadar ucuz olmasa bile.. Alınabilir seviyede bir fiyat ve teknik destek ile senin ürünlerine ulaşacaktık?. Ve bu ürün benim gibi film manyakları için muazzam..

  • xiaominin tv leri hep çin pazarı için üretiliyor, çince dışında dil desteği yok denebilir tv ürünlerinde.

  • Hayaller bu gerçekler Xiaomi...
  • 4K mi FullHD mi acaba?

  • 1400 dolar cidden çok uygun FHD olsa bile uygun sayılır zira laser projektör var ortada. Ayrıca hoparlörler de başarılıysa fiyatını hak eder. 4k olursa da efsanevi olur.

  • Burzum_^^ B kullanıcısına yanıt
    FullHD

  • İlk fırsatta bu ürünü satın almak istiyorum, inşallah tez gelir.
  • https://youtu.be/EqhhKe_Gcbc



    görüntüsü çok iyi değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok az detay veriyorsunuz, en azından tanıtım videosunu falan koysaydınız.

    Mi Laser Projector
    Mi Laser Projector

    Görüntüsü fena değil, ev ortamında TV kadar net görüntü verir gibi duruyor.

    Full HD 5-50 cm arası görüntü veriyor. Yakında 4K'sı çıkar.
    Xiaomi’den dünyanın ilk sinema seviyesinde projeksiyon televizyonu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 29 Haziran 2017; 20:16:32 >




  • Xiaomi ürünleri çin için üretiyor gram beyin yok firmada bir akıllı ev sistemi aldım çinçeye ingilizce menü ekletene kadar 50 kere mailleştim dandink bir arayüz yaptıklar yine çoğu şey çince bu adamlardan Powerbank dışında bişey alınmaz...!

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.