Şimdi Ara

Xiaomi Amazfit Verge [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.070
Cevap
34
Favori
149.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben watchdroid kullanıyorum dostum cevaplama kısmına geçince klavye otomatik olarak çıkıyor,amazmod ta klavye işi epey sıkıntılı
    ,watchdroid kullanın bence.
  • Watchdroid i yüklerken hiç sıkıntı yaşamadım 5-6 kez yükledim,baştan saate yüklüyorum sonra telefona eşleştiriyorsunuz.
    Çok basit ve prtatik bir program nasıl sıkıntı yaşadınız bilemiyorum,ben klavye ile cevap veriyorum.Yabancı forumlarda da
    böyle bir sıkıntı yaşayan yok kardeş.Saate de tek program geliyor watchdroid uygulaması.
  • Ben de bugün aranıza katıldım.saati çok beğendim, bütün gün kurcaladm 😁 amazfit uygulamasna Mi hesabimla giriş yapmıştım bir ara çıkıp google hesabımla girdim işte o andan sonra herşey karıştı. Mifit uygulamasına mi band 2 kullanırken google hesabımla girmiştim. bari amazfit uygulamasna da Google hesabımla gireym dedim, demez olaydm 😀 sabahtan attığım adimlar ve sürekli kalp ritmi bilgilerimi görebiliyorum ama yeni attığım adimlari senkronize etmiyor. Defalarca factory reset attm düzelmedi. Sadece tek ölçümluk kalp atışlarıni senkronize ediyor şu an. Başına böyle birşey gelen var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafaokeer M kullanıcısına yanıt
    Amazfit uygulamasını da silip yeni bir hesap ile giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Ona benzer birşeyler yaptım, saatteki verileri geri yüklemek ister misiniz dediğinde hayır dedim. Artık adımları senkronize ediyor. Gece baktığımda sürekli kalp ritmini güncellemiyordu, sabah baktım saat 5 buçuktan sonrakileri güncellemiş. Ama yine bir sıkıntı var. Bu sefer de uyku verilerini yanlış senkronize ediyor. Saatte 1.21de uyudun diyor telefonda 5.27de 😀 9.12de uyandın diyor ve 7 saat 51 dk uyudun diyor. Uyku süresi doğru aslinda. Neyse bakalim belki bugün daha düzgün çalışır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, aynı wi-fi ağına bağlı olduğunda saat ve telefonun birbirine bağlı kalması gerekmiyor mu?
    Evin içerisinde bağlantı sürekli kopuyor. Bluetooth kopsa wi-fi ile bağlanıp bildirim göndermiyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi haftalar arkadaşlar,yeni güncelleme ile gelen Sesli asistan Alexa.

    Öncelikle alexa yı nasıl aktif ettim,

    1- Saati update edelim 2- Saatin dili ingilizce US olacak 3- Telefonun dilini ingilizce US yapın
    4- Amazfit te unpair yapıp saat eşleştirmesini kaldırın 5-Tekrardan başka mail ile create account yapın bunu yaparken english US seçin bu önceden
    yapılmadığı için çalışmaz bu nedenle unpair yapıyor 5- Alexa nın çalışması için Amazfit uygulama da thirdy oart accounts ta Amazon u görmeniz gerekiyor.
    6- Son olarak pil tasarruf harici tutun amazfit ve amazon uygulamasını. 7-Ben amazon un uygulamasını da apk olarak googledan bulup yükledim,marketten
    yüklemeye izin vermiyor. Neden bu kadar uğraşılıyor derseniz de sadece Amerika ya çıktığı için arkadaşlar.Saatten alarm ekleyebilir,market listesine ekleme
    yapabilir hatırlatıcı ekletebilirsiniz.ileri de bu uygulama gelişir diye tahmin ediyroum.Türkçe nin saate de gelmesi gerekli.

    edit: Normalde bu kadar düşünmüyor burda biraz ağır işledi ,hava durumunda ise önceki komutu uyguladı kafası biraz karıştı :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 22 Nisan 2019; 10:15:41 >




  • Kasa koruma için aldığım Çin'den gelen ürünler

    Xiaomi Amazfit Verge [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 24 Nisan 2019; 8:37:33 >
  • Merhaba arkadaşlar. 10 aydir amazfit bip kullaniyordum. Gayet memnundum. Ama ekrani ust taraftan açilmiş. Bende farketmedim. Sonra su almis. Daha sonra ekran komple kalkti ve goruntu gitti. N11 den Cepport adli saticidan almistim. Dun saticiya gonderdim. Pek umudum yok.
    Yeni saat almam gerekecek. Verge dikkatimi cekti. Tavsiye edermisiniz? Yada ayni butceye daha saglam ve pili uzun ne tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • watchdroid ücretli versiyonu aldım, whatsappta falan cevap verebiliyorum ama bu kez de çift bildirim geliyor, önce watchdroide sonra amazfit üzerinden geliyor bildirimler, amazfit app den push notificationsu kapattım ama yine de çift bildirim gelior ve rahatsız ediyor, naıl kapatırım bunu
  • selamlar, IOS ile kullanan varsa saatin verilerinin iphone'daki sağlık kısmı ile senkronize olup olmadığını kontrol edebilirmi? Bir de genel değerlendirme rica ediyorum IOS kullanımı ile alakalı
  • G@LGE kullanıcısına yanıt
    IOS kullanıp Apple Watch almayan CİDDİ ANLAMDA PİŞMAN OLUR!

    Kredi çekin, borca girin ama saat alınacaksa Apple Watch alın.
  • Spor yönünden apple iyi olsa da

    -Şarjının 1-1.5 gün gitmesi
    - Dizaynınin zayıf olması
    -Always on olmamasi
    -Uyku takibi yapmamasi

    Bu nedenlerle 6-8 kat daha fazla para vermem ben kendi açımdan, always on kapatsam ben 8gun gider belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    Hocam size katılmıyorum. Apple Watch kadar kaliteli bir saat üretebilen yok. Apple'ın telefonları beş para etmez ama saat konusunda (yazılımsal olarak) fersah fersah öndeler.
  • Kalitesi tartışılmaz tabiki,yazılım konusunda da mesela apple hep iyiydi, fakat şu saat gram ilgi dikkat çekmiyor dizayn olarak,
    yuvarlak modelini de yapsalar keşke.
  • Akıllı saatlerin dizaynları hep belirli bir kalıp içerisinde. Maximum 3 5 bin lıraya satılan saatlerden dikkat çekmesini beklemek abes olur.

    Meselaa uyku tabiki, uykunuza müdahil edemedikçe uykunuzun basit sensörlerce yapılan algoritmalar aracılığıyla takip edilmesi ne işinize yarayacak ki? Verilerin doğruluk payı çok az. Siz yattığınız ve kalktığınız saati bildikçe, sabah kalktığınızdaki hissiyat uykunuzun verimini cihaza gerek kalmadan size hissettirecektir. Spor yapan biriyseniz gelişiminizdeki pozitif yönlü artış da verimli bir uyku uyuduğunuza işarettir.

    Mesela düzenli spor yapan biriyseniz adımsayar da gereksiz şarj tüketen bir özellik.
    Saat başı kalkıp ofisin odalarında dolaşmak size ne gibi bir fayda sağalayabilir ki? Tabi spor yapacak vakti olmayıp aynı zamanda kilo, hormonal problemleri olan veya oblomov gibi yaşayan vatandaşlar için motive edici olabilir.

    Düzenli ağırlık antrenmanları yapıyorum yaptığım hareketleri algılayamıyor. Ki algılasa ne olacak? Ne kadar mikro kas yırtılması olduğunu mu hesaplayacak? Ya da tek incline hareketinde kaç kalori yaktığımı mı hesaplayacak?

    Böyle göz boyamalar yerine saatteki spotify uygulaması yenilense spor yaparken daha kolay ve güzel müzik dinleyebilsek çok daha faydalı olur bu cihazlar diye düşünüyorum.

    Akıllı saat hayatınıza yeni icat çıkarmak yerine olanı kolaylaştırmalıdır. İlla ileride icatlar çıkaracaktır ama şu an sadece göz boyuyorlar ilerlemek yerine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 3 Mayıs 2019; 11:12:57 >




  • iPhone için watch droid uygulaması yok mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar buradaki saat arayüzlerini yapmaktayım umarım beğenirsiniz
    https://amazfitwatchfaces.com/search/verge/text/sercep
  • Arkadaşlar merhaba,

    Samsung gear sport kullanıyorum saatimden memnunum ancak pil ve görüşme özellikleri nedeniyle bu saati beğendim , sizce gear sport tan daha iyi bir saat midir , geçilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.
    Mevcutta bip kullaniyordum. Ekrani kalkmis ve su almis. Teknik servis onamadan geri gonderdi. Saatin ekran parlakligi yok birde nabiz olcumuyor.
    Benim icin onemli olan ekranin hep acik olmasi ellerimi yikarken veya duşta su almamasi ve tittreşimli sesli bildirimler.
    Kisaca yeni bir bip yerine, daha guncel ve gelişmiş özellikler için bunu almak dogru olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.