Xaiomi Mi Bulb aldım 2 li.Bunda müzik modunu çalıştırmakl istiyorum fkat yapamadım nasıl yapabilirim müzik ritmine göre ışık dğeişsin bu ampulde lan kontrolu nasıl açacağız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 21 Şubat 2021; 0:51:32 > |
Hocam merhaba, Gateway3 global versiyon aldım. Bir çok sensör ampül vs ekledim gayet memnunum. Ancak son olarak Çinden duman ve gaz dedektörü aldım. İkiside Çin versiyon bu yüzden global Hub tanımadı. Satıcı bölgeni Çin yap diyor. Bu durumda global Hub çalışır mı? Çalışırsa Bölge Çin olduğu için sorun yaşarmıyım sizce? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok teşekkür ederim. Evofone ile görüştüm, konuştuğum arkadaş kendi evinde Çin bölgesi olarak kurulum yaptığını hiç sorun yaşamadığını iletti. Bende haftasonu komple Çin olarak yeniden kurulum yapıcam. En zoruda robot süpürge olacak sanırım. Bitince yazarım 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam denedim olmuyor, Evofone da uyduruyor. Global gateway i Bölge Çin olunca görmüyor. Yani benim iş yattı. İhtiyacı olan varsa elimde ki ürünler satılıktır. Sıfır kutusuz - Xiaomi Duman Dedektör (bataryalı) - Xiaomi Gaz dedektör (elektrik) Ürünler sadece Çin Gateway ile uyumludur. Bende global gw olduğu için kullanamıyorum bu nedenle satılık. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morning Glory -- 27 Şubat 2021; 0:52:51 > |
Evet aynen öyle Çin gw 300 tl tutuyor. Ancak şimdilik duman ve gaz dan vazgeçtim. Amacım akıllı priz ile aspiratör ile senaryo oluşturmaktı ancak bu versiyon işleri karıştırıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayrı ayrı satmıyorum ikisi 450 TL < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi güvenlik sistemi alsak ayarları yaptıktan sonra, İnternet olmayan bir yerde kullanabilir miyim acaba, izinsiz kapı açıldığında çalsın vs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kullanamazsınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tşk ederim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Sensörler de duman ve gaz harici sorun yaşamazsın. Bende global gateway var ve Çin versiyon buton, nem sıcaklık, ışık sensörleri ile ampüller çalışıyor ancak duman ve gaz sensörü için kesinlikle Çin gateway gerekli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
önceki sorumu bilen yok sanırım. peki sisteme yazdığımız senaryo ya da otomasyonlar nereye kayıt ediliyor. gateway'de mi? gateway'ı silip resetleyip tekrar kurduğum zaman eski yazığım senaryolar da tekrar yükleniyor. nasıl resetleyebilirim sistemi. var mı bilen? senaryo ayarlarında çalışma modu bulut olarak geçiyor. bulut nasıl resetlenir. teşekkürler şimdiden (sorma nedenim daha önce yazdığım bir senaryoyu sildiğim halde uyarıların telefona gelmeye devam etmesi) |
|