Şimdi Ara

Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
71
Favori
80.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt
    Çin alın kafanız rahat olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Bu sonoff sensörlere zaman ayarı yapamıyor muyuz? Hareket sensörü gece kapansın mesela ama zaman ayarı bölümünde no available remote diyor. Xiaomi almadığım pişman olmam umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi kesinlikle almayın tam bir manyaklık aldım kaç günden beridir uğraşıyorum stabil değil kafasına göre çalışıyor berbat cihazlar getawayi kurdum cihazları tanıttım senaryoları ayarladım aldığım ürünler çin ürünleri cihazlarım tepkime süreleri 10 saniyeyi aşıyor bazen hiç tepki bile vermiyor parama yazık oldu beş para etmez mi home zaten ayrı bir dert yazılım ios ta çok kötü kafasına göre hareket ediyor aldığım yere söyledim bu aralar çin serverları ile ilgili sorun olduğunu cihazlar ana menüde kendi kendine siliyor saçma sapan yazılım ve cihazlar...Yazık Paranıza...Aklınız varsa almayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım bu sistemlerin hiçbirinde istediğimiz verimi alamıyoruz. Sonoff köprüye en fazla 4 cihaz ekleniyormuş. Daha fazlası için yeni köprü almak gerek. Köprüye bağlanan cihazlara zaman ayarı yapamıyorsun. Broadlink daha mı iyidir acaba? Bu işe girişmek deli saçması gibi geliyor artık. Karmakarışık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    Ya 3 gündür okadar çok uğraştım ki evimde 150mbit internet war hız bile ne 5ghz modem ubnt aklıma ne gelirse inanırmısın bu aptal getaway yüzünden 5ghz bağlantısını bile kapadım çünkü cihazın istatikliklerine baktığında packet lost diye bir seçenek war bunun normalde yüzde 2 gibi olması gerekirken 5ghz açık olduğunda yükseliyor wireless sinyalleri bile etkiliyor bu aptal cihazı beni deli etti ya uğraş dur bir de çin serveri yok singapur serveri deyip bizi yiyorlar cihazlar sadece en full olanları çin sunucusunda çalışıyor tüekiyeden global olarak bir ürün alırsan way haline tanıtamıyorsun bile cihaz elinde patlıyor yok efendim çin sürümüymüş yok global olmazmış yani boktan ya walla bokta vaktime ve parama yazık oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güzel cihaz
  • Ufaktan akıllı ev sistemi toplicam kullanmadığınız ürün varsa satmayı düşünenlerle görüşebilirim ampul getaway öncelikle alacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    Sensöre değil de senaryoya zaman ayarı yapabilirsiniz. Hareket algıladığında "effective period"da ise şunu yapsın gibi. Xiaomi alsaydınız emin olun pişman olurdunuz. Bunu kötülemek için söylemiyorum. Geçmiş başlıklarda görebilirsiniz bende Xiaomi ile çıktım yola ama maalesef memnun kalmadığım sebeplerle hibrid bir yapıya geçtim.
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    Custom yazılım ile bu sayı biraz yükseltilebiliyor. (diye okumuştum) Köprüye bağlanan cihazlara değil, senaryoya zaman ayarı yapmanız gerekiyor. Broadlink denemediğim için yorum yapamıyorum. Kullanan kimse varsa biraz yeşillendirirse iyi olur.

    Deli saçması gibi gelmesi normal çünkü ortada bir standart yok. Her üretici kendi benimsediği şekilde üretiyor. Bence ortak bir standart olsa ve herkes buna göre üretse geliştirse bütün cihazların IoT olması önündeki en büyük engel kalkmış olur.
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt
    JUNE80 arkadaşımıza katılıyorum. Çin sürümü alın, uğraşmayın. Mümkün olduğunca ekleyeceğiniz her şeyi de Zigbee sürüm olarak ekleyin.
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeyi yapınca 4 olan sınır kalktı ya da arttı. Bu güzel gelişme. Sonoff th16 cihazı sanırım üzerinde sensör girişi olduğu için senaryolarda kullanılamıyor bu bilgiyi de eklemek istiyorum. Sonoff basic modelleri senaryo için uygun. Dün Google asistan ile denemeler yaptım çok iyi çalışıyor. Sesli komutla çok kısa tepkimeler ile açıp kapatabiliyorsunuz çok iyi. Şimdi cihazları arttırıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    TH16 sensörden okuduğu verilere göre senaryo oluşturur ama bence sensörsüz normal bir röle gibi kullanılabilir diye tahmin ediyorum. Henüz almadığım ve denemediğim için net bir şey söyleyemiyorum. Ama kesinlikle Google Home ile entegrasyonu çok iyi. eWeLink harici Google Home uygulaması üzerinden de sesli/sessiz yönetebiliyorsunuz.
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    merhabalar cin suruumu aldim lakin cihazi bulamiyor. wifi olarak goruyor ama baglanmiyor. neden olabilir?
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt
    çini seçmemişim
  • yalniz bu gateway cok yavas bir sek. bir ayar kaydetcez diye omrumuz gidiyor.
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt
    Geçmiş ııı pardon hayırlı olsun :) Birkaç tavsiye vereyim;

    1- Modem ile GW'i mümkün olduğunca yakın konumlandırın.
    2- 40MHz çift band olarak ayarlayın.
    3- Telefonunuzda bir wifi analyzer programı ile boş kanallar hangileri ise tespit edip SSID yayınınızı o kanala sabitleyin.

    Yaşadığım sorunlar ardından bu 3 adım ile nispeten daha iyi bir sonuca ulaştım.
  • merhaba bu gateway olayini aldim ama ya benimkinde sorun var ya da bu olay yerince gelismemis.

    oncelikle internet yavas uyarisi aliyordum. inanilmaz bir sekilde kasiyordu hi home uygulamasi. gatewayde islem yapmak imkansizdi. sonra cihazlar pasif gorunmeye basladi.
    cihazlari silip tekar kurulum yapayim dedim.
    cihaz modeme baglaniyor lakin kulurum sirasinda zaman asimina ugruyor ve kurulum tamamlanmiyor.
    suan gatewayi hicbir sekilde tanisatmiyorum.

    connected timed out hatasi aliyorum.
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt
    Bu başlık altında GW ile ilgili problemleri paylaşmıştım. Yazdığım son mesaj da bu problemlere yönelik idi. GW'i silip aynı zamanda resetleyip tekrar deneyebilirsiniz.
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    redditte modem yarlarinda hallettiö. gateway de hizlandi. ikinci dns 8.8.8.8 yazdiydim.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.