Şimdi Ara

Xiaomi, 5.5 cm kalınlığında ultra ince robot süpürgesini tanıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • thequick T kullanıcısına yanıt

    Yazili spec degerleri cogu zaman aldatici oluyor. gercek performansi cok farkli. eufy 11s in speclerine bakarsaniz almazsiniz, ayni fiyat bandinda cok daha iyi specleri olan xiaomiler, farkli markalar var ama gercek performans cok farkli oluyor. bunun icin ya kullanmak gerek yada detayli incelemeleri gerek. t8 aivi benim arkadasda var, temizligi basarili ozellikle engelleri asmada cok iyi, bir yerde takilip kalmiyor, birde bosaltma istasyonu olmasi avantaj ama onceliginiz islak paspassa s6 max oneririm.

  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Haritalama yapmasının asıl avantajı;

    İstediğin odayı seçip süpürtebilme,

    Oda içerisinde gitmesini istemediğiniz yer tayin edebilme,

    Silme işleminde no-mop zone (burayı silme) özelliğiyle silinmesini istemediğiniz yeri silmeme,

    Harita dahilinde noktasal temizlik yaptırma,

    Oda temizlik sırasını ayarlama,

    oda bazlı çekim gücü ayarı vb.

    birçok ayarı ve kolaylığı da yanında getiriyor haritalama özelliği.

    Ev küçük bile olsa, haritalama ve harita kaydetme özelliği olmayan robot süpürge bence alınmaz.

    Ev 1+1 yada stüdyo tarzı ise belki o zaaman haritasız olanları tercih edilebilir.

  • swat882 kullanıcısına yanıt

    Roborock s5max ıslak mop özelliği de işe yarıyor. Ayda yılda birkez evi biz siliyoruz, geri kalanda Pis Köle(robota bu adı verdik:) kendisi önce süpürüp sonra siliyor. Birçok marka ve modelin aksine paspasa ayrlanan miktarda su gönderiyor. Yani ne kuru kuru nede vıcık vıcık silme işlemi yapmıyor. Tavsiye ederim.

  • thequick T kullanıcısına yanıt

    Hocam s5 max kullanıcısım, hem kuru hem de ıslak temizlik için şiddetle tavsiye ederim. S6 maxV ile aralarındaki ana fark s6 da önde kamera var ve önüne çıkan engelleri tanıyıp ona göre yön tayin ediyor. Sistemleri genel olarak aynı olduğu için, hem kuru hem de ıslak temizlikleri arasında bir fark olduğunu sanmıyorum. Haritalama ve temizlik yazılımında oldukça başarılı. Tavsiye ederim.

  • Vacuum mop pro aldım.

    Kesinlikle alınması gereken birşey. Evde ne kadar hali kilim varsa kaldırdım. En ıslak silme ve en iyi süpürme moduna aldım. Evden çıktım 2 kez çalıştırdım. Geldiğimde benim erkek olarak yapabildiğim temizliğin 2 katını yapmış. Girebildiği mobilyaların altına girip dip köşe temizlemiş resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drk_m kullanıcısına yanıt

    Tek odayi supurmesini isterseniz odanin kapisini kapatmak yeterli, bunun disinda odayi hangi sira ile supurmus ne farkeder, noktasal temizligi haritalandirma olmadanda yapabiliyor, istenen yere birakip noktasal temizlik modunu seciniyorsunuz. Haritalandirma elbet guzel bir sey ama ayni supurme performansi icin 2 kat para vermenin bir espirisi yok. Mop konusunda uygun fiyatli duzgun mop yapan model olmadigi icin mopda haritalandirmayi tartismanin anlami yok. Ancak ev buyuyup odalar karmasik hale geldiginde haritalandirmanin espirisi oluyor. Buyuk karmasik alanda haritalandirma olmadan kor algoritmanin supurmedigi bosluklar oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Bu cihazlara robot denmesinin bir esprisi var. Kendin defalarca yazmışsın bak;

    temizleyeceğin odaya robotu götür, kapısını kapat,

    Noktasal temizlik için al götür temizleyeceğin noktaya koy temizlesin,


    Ben kucaklayıp yemekten sonra mutfağa, misafirden sonra salona götüreceğim, yada oturma odasına bişey döküldüğünde kucaklayıp dökülen noktaya taşıyacağım sözde robot süpürgeye neden 2000 tl para vereyim?

    Adı üstünde robot süpürge, ben telefondan, ne yapmasını istediğimi söyleyeceğim o da yapacak.


    Sana katıldığım nokta; ev 1+1 yada stüdyo tipi olur(daha önce de yazdım bunu) o zaman haritasız model alınabilir ama diğer türlü olay sadece kendini kandırmak gibi oluyor. Bu arada haritalama yapıp kaydeden modeller 2500 tl civarına inmişken zaten düz versiyon almanın da bir mantığı kalmıyor o da ayrı.

  • Bunlar kapı eşiklerindeki mermerlerden geçebiliyor mu, ve parkeden kalın bir halıya çıkabilir mi?

    Bir de dar yerlere giremeyip bırakır gibi geldi, evinde fazla eşya olanlar verim alabiliyor mu? Üşengeç olduğumdan işimi görecek cihazlar gibi geliyor hep ama cesaret edip alamadım.

  • drk_m kullanıcısına yanıt

    ona bakarsaniz o robotun icini bosaltip temizlemeniz de gerek, 8-10bin tl verirseniz onuda kendi yapan var. verilen butceye gore otomasyon sevileri degisiyor. robot agir tasimasi zor bir seymis gibi yazmissiniz, sanki buzdolabinin yerini degistirir gibi, yapmayin ufacik alet, kaldiki ev icindeki basamaklardan, bordurlerden, kot farklarindan en yuksek otomasyona sahip robotu bile bir noktada elle tasimak zorunda kaliyorsunuz. bos demogoji yapmissiniz. 2500tl ye haritalandirma yapan modellerin genelde temizlikleri cok basarili olmuyor, ha eninde sonunda haritalandirmada cok ucuzliyacak. olay butce ihtiyac meselesi, su anki fiyatlarla kucuk evlerde haritalandirmanin maliyetine deymiyor, ayni temizligi yapiyor.

  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Okuğunu anlama konusunda sıkıntın var galiba?

    Ne yazmışım dön bir bak, "1+1 yada stüdyo tarzı evlerde evet haritasız modeller olabilir" yazmışım, o konuda hem fikir olduğumuzu söylemişim.

    Hala da ufak evlerde diye gereksiz demogojiyi sen yapıyorsun güzel kardeşim.

    Ağır yada değil, ben kucaklayıp bir o odaya, bir bu odaya taşıyacağım alete robot süpürge demem.

    Ayrıca kendi evimde daha herhangi bir odaya giremediği yada çıkamadığı olmadı s5 max'ın.

    Son olarak 8-10 bin verdiğin alet istasyona kendisi boşaltıyor tozu fakat yine sen istasyondaki toz torbasını alıp yenisini takıyorsun. Bu işlemi filimlerde gördüğümüz tarzda robot hizmetçiler yapılana kadar zaten biz yapacağız onda sorun yok.

    Sonuç olarak Sen 120 mt2 3+1 eve haritasız robot süpürge öneriyorsun, ben 1+1 yada stüdyo harici evlere haritalı robot süpürge öneriyorum.

  • merhaba,

    2cm yüksekliğe kadar rahatlıkla geçiyor. Yeni evlerde zaten eşik olayı yok, aluminyum profiller kullanılıyor ki, onları yükselti bile saymıyor.

    Not: bunları roborock s5 max modeli için söylüyorum. Diğer marka modeller için kullanmadığımdan birşey diyemeyeceğim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.