Şimdi Ara

Xiaomi, 5.5 cm kalınlığında ultra ince robot süpürgesini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi, 5.5 cm kalınlığında ultra ince robot süpürgesini tanıttı



    Xiaomi, temel özelliği inceliği olan ve zeminle aradaki mesafenin az olduğu mobilyaların altını bile temizleyebilen yeni robot süpürgesini duyurdu. Xiaomi Mijia Ultra-Thin Robot Vacuum Cleaner küçük boyutuna rağmen, güçlü bir motora sahip ve hatta ıslak temizliği de destekliyor.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, Windows 10'u kökten bir şekilde yeniden tasarlamayı planlıyor



    Robot süpürge yalnızca 5.5 cm kalınlığında ve çoğu rakibinden çok daha ince. Kompakt gövde, 2000 Pa'ya kadar emiş gücü sağlayan bir motor barındırıyor ve atık kabının kapasitesi de 500 ml. Dahası, üretici 220 ml su deposu ile ıslak temizleme işlevini bile gerçekleştirmeyi başardı.



    Xiaomi, 5.5 cm kalınlığında ultra ince robot süpürgesini tanıttı



    311 dolardan satışa çıktı



    Navigasyon için robot, nesnelere olan mesafeyi tahmin etmesini sağlayan bir ToF sensörüyle donatılmış. Ek olarak cihaz, yeni S-Cross 3D algoritmasını kullanıyor. Elektrikli süpürgenin, çocuk oyuncaklarını veya terlikler gibi çok küçük nesneleri, bunlarla çarpışmayı önlemek için tanıyabildiği belirtiliyor. Cihaz, Mi Home mobil uygulaması veya XiaoAI ses asistanı kullanılarak kontrol edilmekte.



    Xiaomi, 5.5 cm kalınlığında ultra ince robot süpürgesini tanıttı



    Xiaomi Mijia Ultra-Thin Robot Vacuum Cleaner 311 dolarlık fiyat etiketiyle Çin'de satışa sunulmuş durumda. Önümüzdeki aylarda cihazın diğer pazarlara da sunulması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.igeekphone.com/xiaomi-mijia-ultra-thin-robot-vacuum-cleaner-launched-priced-at-310/







  • kaliteli duzgun olanlari harika supuruyor, icinden cikan kirin miktarina inanamazsiniz. evde yerler paspas atilmis gibi gicir gicir. ama islak paspas konusunda performansi iyi olanlar pahali, cogunun islak paspas ozelligi gostermelik. fiyat konusuna gelirsek islak paspas ve haritalandirma sart degilse cok uygun fiyatli iyi temizlik yapan modeller var. eufy 11s onerebilirim. bir ara 1600tl ye kadar dusmustu. supurme yetenegi harika ama bu fiyata haritalandirma yok haliyle. haritalandirmanin farki nedir cevresini gorerek bilerek dolasiyor, haritalandirma yoksa koru korune ileri geri giderek dolasiyor. ev buyuk degilse, 100mt2 ve alti ortalama apartman dairesi ise sorun olmaz, gene her yeri supurecektir, haritalandirmaya ekstra para vermeye gerek yok, eufy 11s isinizi fazla fazla gorur. ev buyukse yada islak paspasda istiyorsaniz roborock s5 max yada s6 max oneririm. gercekden iyi bir sey olsun derseniz ecovacs t8 aivi, ecovacsin otomatik bosaltma istasyonuda var. yapay zeka ve kamera ile cevresindeki engelleri daha iyi taniyor, takilmiyor, yani tam anlamiyla otomatik, hic mudahale gerektirmiyor.

  • İnce olmasına rağmen 2000pa oldukça iyi fakat gerçek mi orası tartışılır bide mi robotlarda her modelin kendine has sorunları oluyor umarım cozmuslerdir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir türlü güvenemedim bu robotların temizlik gücüne ve haddinden fazla pahalı olmaları da cabası.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    kaliteli duzgun olanlari harika supuruyor, icinden cikan kirin miktarina inanamazsiniz. evde yerler paspas atilmis gibi gicir gicir. ama islak paspas konusunda performansi iyi olanlar pahali, cogunun islak paspas ozelligi gostermelik. fiyat konusuna gelirsek islak paspas ve haritalandirma sart degilse cok uygun fiyatli iyi temizlik yapan modeller var. eufy 11s onerebilirim. bir ara 1600tl ye kadar dusmustu. supurme yetenegi harika ama bu fiyata haritalandirma yok haliyle. haritalandirmanin farki nedir cevresini gorerek bilerek dolasiyor, haritalandirma yoksa koru korune ileri geri giderek dolasiyor. ev buyuk degilse, 100mt2 ve alti ortalama apartman dairesi ise sorun olmaz, gene her yeri supurecektir, haritalandirmaya ekstra para vermeye gerek yok, eufy 11s isinizi fazla fazla gorur. ev buyukse yada islak paspasda istiyorsaniz roborock s5 max yada s6 max oneririm. gercekden iyi bir sey olsun derseniz ecovacs t8 aivi, ecovacsin otomatik bosaltma istasyonuda var. yapay zeka ve kamera ile cevresindeki engelleri daha iyi taniyor, takilmiyor, yani tam anlamiyla otomatik, hic mudahale gerektirmiyor.





  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Mehmet Bey. Etrafımda kim aldıysa (marka model farketmeksizin) herkes oldukça memnun. Yani yorumunuz biraz boş.

  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Çalışanlar ve hastalık derecesinde titizlik takıntısı olmayanlar için hayat kurtarıcı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur7seven -- 25 Mayıs 2021; 12:02:48 >
  • Arkadaşlar ister robotunu alın veya robotsuz olanı, ama imkanınız varsa mutlaka kablosuz şarjlı bir süpürge almanızı tavsiye ediyorum (Xiaomi 1C veya Vestel 8500 tarzında), büyük rahatlık.

    2 ay önce, robot süpürge olmasa da kablosuz "Vestel yıldız 8500Y" şarjlı süpürge aldım, normal mod da iyi temizliyor, 1 saat şarj dayanımı bana rahat rahat yetiyor, temizlemesi çok kolay, çok memnunum, kablo derdi gerçekten çekilmiyormuş onu anladım.
    Evvel den kablolu hantal bir süpürge ile temizlik yapmaktan nefret eden ben, şu anda zevk için odamı temizliyorum.

    Merak edenler için;
    Xiaomi 1C ile Vestel yıldız 8500Y arasında kararsız kalmıştım, Xiaomi 1C de iyi ürün, fakat batarya tak-çıkar kartuşlu olduğu için (Xiaomi' de piller gömülü) ve arıza olasılığı halinde yedek parçaya ulaşım daha kısa, kolay ve ucuz olduğu için Vestel' i tercih ettim.

    Hangi marka olursa olsun, kaliteli olduktan sonra ben kablosuz bir süpürge herkese tavsiye ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 25 Mayıs 2021; 13:17:00 >




  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Bende mi vacuum essentials modeli var, 1340 liraya almıştım..


    İnanırmısınız müthiş temizlik yapıyor :) Üstüne aliexpress vasıtası ile yedek parçalarını da temin ettim..


    Yorgun olduğum an basıyorum düğmeye, turbo modda 85mt2 evi tam şarjla temizliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Inside the nature

    Bende mi vacuum essentials modeli var, 1340 liraya almıştım..


    İnanırmısınız müthiş temizlik yapıyor :) Üstüne aliexpress vasıtası ile yedek parçalarını da temin ettim..


    Yorgun olduğum an basıyorum düğmeye, turbo modda 85mt2 evi tam şarjla temizliyor.

    inanmıyorum kesin eksik yerler bırakıyordur ev toz içinde kalıyordur..

  • darkaura kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum 👍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Dostum kullanmadım, sadece güvenemedim. Memnuniyet derecesi kişisel kullanım odaklı bir durumdur. Zamanında araç için el süpürgesi aldım birkaç defa hep hayal kırıklığı yarattı. O yüzden güvenemediğimi dile getirdim. Kendin kullanıp bana deneyimlerini yazmış olsan en azından sen de boş yorum yapmamış olacaktın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugur7seven kullanıcısına yanıt
    Performansını merak ediyorum ama fiyatından dolayı da çekincelerim var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu tip robot ve dikey süpürgelerle ilgili bahsedilen güç değerleri en yüksek, batarya süresi ise en düşük değerlerde elde edilen süreler oluyor. Hiç bir robot ve dikey süpürge bahsedilen 20, 25.000 pa da 10 dakikadan uzun süre çalışamıyorlar malesef.

    Yapmış olduğum dikey süpürge incelemesi : 150aw güç var ama şarj süresi 10 dakika. 10 dakikada ev mi temizlenir? :)https://www.youtube.com/watch?v=FPAhCFm_EMA

  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    En kısa zamanda bütçene en uygun olanını al ve ondan sonra "neden bu zamana kadar almamışım" de Xiaomi, 5.5 cm kalınlığında ultra ince robot süpürgesini tanıttı 


    Minimum Xiaomi Mi Vacuum Mop 1C veya daha üzeri olsun.


    +

    Araç el süpürgesi Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini

  • Waauuuuv?? Her gencin rüyası Zetina Dikiş Makinası

    İncelik şahane?? 5.5 cm hem de

  • Hala en iyi sadece kuru süpüren robotu bulamadım. Islaklar göstermelik gibi görünüyor. Bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeş 👍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt

    Xiaomi, 5.5 cm kalınlığında ultra ince robot süpürgesini tanıttı  tabiki bu da bir düşünce.. Ama canlısını biz gördüğümüz ve halı kullanmadığımız için bu dediğin olmuyor :)

  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de Xiaomi 1S kullanıyorum, TR de satılmıyor işim gereği eskiden Çin'e gidip geliyordum ve o zaman almıştım. Fakat mopping yapmıyor malesef, bu sebeple değiştirmeyi düşünüyorum. s6 MAXV alacaktım fakat yorumunuz sonrasında T8 AIVI yi de değerlendirmeyi düşünüyorum. Fakat çekim gücü olarak 1500 PA yazıyor. Yeterli mi bilemedim. yorumunuz nedir? kullanıyor musunuz?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.