BF döneminde olduğumuz için o fiyatı belirttim ... yoksa 300 e alanda var |
Xiaomi miija 1080p projektör var fakat 4k oynatabiliyor. mi box aldığımda netflixten 4k izleme yapabilir miyim? Bide şuan kullandığım arayüzle mi box'ın arayüzü bire bir aynı. Almaya değer mi? |
|
Ben de telekom kullanıyorum. Ücretli tv+ aldım. Play storeda kredi kartınız tanımlıysa her ay kartınızdan tahsil ediliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar Selamlar.. Bugün mi box s 4k cihazımın kurulumunu yaptım. İptv vlc mx player vs.yükledim. Ama arkadaşlar iptv de ses çıkışında sesler kesiliyor ya. Hem canlı yayın da hem video yayın da. Aynı uygulamayı cepten açıyorum ama orada bir kesinti yaşamıyorum. Ne yaptıysam çözemedim. Sesler 3 4 saniye de bi kesiliyor geliyor. Yardımcı olur musunuz ne yüklemem lazım.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İptv için iptv smarters kullanabilirsin. Kumanda ile çok rahat kullanımı var. + - kanal değişimide yapabiliyorsun kumanda ile. https://dosya.co/zya0q8e1eyla/iptvsmarterstvbox_2_2_2_4.apk.html < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son güncellemeyle bazen açıldığında kumandaya bağlanmamaya başladı. Kumanda gidince fişten kapatıp açıyorum. O zaman açılıyor. Çözen var mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 30 Kasım 2020; 23:2:2 > |
arkadaşlar iptv urlsini ellemi yazmak gerekiyor telefondan aktarmak için ne yapmak lazım. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Harici girişlerde, ekran sinyal formatı (Gelişmiş 4K sinyal formatı) olarak açıkmı? |
demek istediğinizi tam olarak anlayamadım hocam. Monitörümün menüsünde bu tarz bir ayar hiç görmedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovan -- 3 Aralık 2020; 12:48:52 > |
teşekkür ederim hocam. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 9 Aralık 2020; 23:30:12 > |
Böyle bir sorunu yaşayan hiç yok mu? 2560x1440p çözünürlükte benden başka sorun yaşayan yok mu? Bu sorunu nasıl çözebilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |