Şimdi Ara

Xiaomi 17 Ultra Türkiye fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi 17 Ultra Türkiye fiyatı belli oldu
    Xiaomi ve Leica ortaklığında geliştirilen Xiaomi 17 Ultra özellikle kamera tarafındaki geliştirmeleri ile dikkat çekmişti. Firma MWC 2026 fuarı öncesinde amiral gemisinin global lansmanını da gerçekleştirdi.

Xiaomi 17 Ultra neler sunuyor?

6.9 inçlik M10 OLED ekrana sahip olan telefonda Snapdragon Elite Gen 5 yonga seti yer alıyor. Globale 6000mAh batarya ile gelen cihazda 90W kablolu, 50W kablosuz, 22.5W kablolu ters ve 20W kablosuz ters şarj sunuluyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 17 Ultra tanıtıldı: Profesyonel seviyede fotoğrafçılık!

Ana kamerada Leica ile ortak geliştirilen 1 inçlik 50MP Light Fusion 1050L sensör yer alırken 200MP sürekli optik zoom sensör ve 50MP 115 derecelik ultra geniş açılı sensör ona yardımcı oluyor. Ön tarafta 50MP özçekim kamerası mevcut.

Xiaomi 17 Ultra 16GB/1TB versiyonu 119999TL iken 16GB/512GB versiyonu da 109999TL olarak satılacak. Her iki modelde 20000TL değerinde Xiaomi 17 Ultra Photography Kit Pro hediye. Ayrıca her iki modelde 5000TL takas desteği ve 1TB versiyonda da 7000TL yeni kullanıcı kuponu da veriliyor. Yani en üst versiyon düz hesapla 88000TL civarına denk geliyor.

• Dxomarkt her zaman şaibeliydi. Bende iPhone 16PM var. Fotoğraf performansı maalesef çok kötü. Özellikle yetersiz ışıkta fotoğraf çekmeyi asla istemiyorum. Diğer yandan Honor 90 gibi çok ucuz bir telefonum var. Onla da gece fotoğrafları çok harika çıkıyor. Gel gelelim aralarında 100.000 TL fiyat var. En üzücü kısımda bu zaten. premium olarak görülen bir telefonun performansının giriş seviye dandik bir telefon kamerasıyla kıyaslanabilecek seviyede olması. Ben gece çekimlerinde ios asla tercih etmem ama Honor’un gece çekimi muhteşem. Gündüz yeterli ışıkta ise iOS az biraz daha keskin sonuç veriyor. Hikaye bu kadar. Dxomarkt puanı mı yoksa bizzat kişisel deneyim mi diye sorarsan ben derim ki iPhone resmen çöp.. iPhone 16PM dediğin cihaz etse etse 40-50bin TL eder ya da etmez. Gerisi hep balon, reklam, algı…

Al galeriden örnek fotoğraflar. O paraya bu kalite rezillikten başka şey değil.

Tabii iPhone kullanıcısı iseniz şunu atlıyorsunuz... Android'de donanım olması bir yana yazılım olmaması çok büyük bir problem değildir.

Zira üretici Camera_API açık tutuyorsa GCAM başta olmak üzere diğer 3. parti Kamera app'lerinin erişimi mümkündür.

iPhone fotoğraf çekemezse düzeltmek imkansızdır.

Android cihaz içinde yüksek donanım varsa biraz uğraşarak mükemmel sonuçlar elde etmek mümkündür.

Xiaomi'nin kamera uygulamasının bir önemi yok yani :)

• Samsung tan sonra xiaomide Apple la yarışıyor maasllah bu fiyatlarla kim alacak bublari

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Apple'ın 1 inch kamera sensörü var mı?

Apple'ı neden kötüleyim ki?

Büyük sensör = Çok ışık.

Çok ışık = Daha iyi gece fotoğrafları.

Bu kadar basit.

Xiaomi bunu basaramamis iste sorun orda yazilim tarafi Xiaomi de cok kotu o yuzden bu fiyatlara cok tercih var apple olur illa android kullanicaksam X9 pro veya Vivo x300 pro var daha uyguna daha iyiler

Tabii iPhone kullanıcısı iseniz şunu atlıyorsunuz... Android'de donanım olması bir yana yazılım olmaması çok büyük bir problem değildir.

Zira üretici Camera_API açık tutuyorsa GCAM başta olmak üzere diğer 3. parti Kamera app'lerinin erişimi mümkündür.

iPhone fotoğraf çekemezse düzeltmek imkansızdır.

Android cihaz içinde yüksek donanım varsa biraz uğraşarak mükemmel sonuçlar elde etmek mümkündür.

Xiaomi'nin kamera uygulamasının bir önemi yok yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 1 Mart 2026; 1:4:48 >
    Dxomarkt her zaman şaibeliydi. Bende iPhone 16PM var. Fotoğraf performansı maalesef çok kötü. Özellikle yetersiz ışıkta fotoğraf çekmeyi asla istemiyorum. Diğer yandan Honor 90 gibi çok ucuz bir telefonum var. Onla da gece fotoğrafları çok harika çıkıyor. Gel gelelim aralarında 100.000 TL fiyat var. En üzücü kısımda bu zaten. premium olarak görülen bir telefonun performansının giriş seviye dandik bir telefon kamerasıyla kıyaslanabilecek seviyede olması. Ben gece çekimlerinde ios asla tercih etmem ama Honor’un gece çekimi muhteşem. Gündüz yeterli ışıkta ise iOS az biraz daha keskin sonuç veriyor. Hikaye bu kadar. Dxomarkt puanı mı yoksa bizzat kişisel deneyim mi diye sorarsan ben derim ki iPhone resmen çöp.. iPhone 16PM dediğin cihaz etse etse 40-50bin TL eder ya da etmez. Gerisi hep balon, reklam, algı…

Al galeriden örnek fotoğraflar. O paraya bu kalite rezillikten başka şey değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Meraktan baktım. Takas ta rakip firmalar olduğunda başkaları hep yüksekten alır ama bendeki 512GB lık S25 Ultra yı komi takas miktarı ile kazıklamaya kalkıyorlar ... 

Pil performansı da düşük çözünürlüğüne rağmen kötü ... 3500 Nit parlaklık çok aşırı pil tüketiyor. 

Selfie kamerası çamur gibi. Kamerası ayrıca kumlu çekiyor . 

İnceleyen kişi kamerası çok iyi diyor ama siz öyle olmadığını anında anlayacaksınız :)

Alperen Kılınçyoutube
    Xiaomi 17 Ultra detaylı inceleme videosu yayında! 00:00 Giriş 00:50 Kutu Açılımı 01:25 Ekran 02:38 Pil 03:33 İşlemci 05:25 Yapay Zeka Özellikleri 06:46 Kamera Testi 14:45 Kamerası İyi Mi? 17:16 Hoparlör Testi 18:18 Alınır Mı? Bu videoda Xiaomi’nin en güçlü amiral gemisi modeli Xiaomi 17 Ultra’yı tasarımından performansına, kamerasından batarya deneyimine kadar gerçek kullanım odaklı olarak tüm yönleriyle inceledim. 🔹 EKRAN Xiaomi 17 Ultra, 6.9 inç LTPO AMOLED ekranıyla hem boyut hem kalite tarafında zirveyi hedefliyor. 120Hz yenileme hızı, Dolby Vision, HDR10+ ve 12-bit renk derinliği sayesinde multimedya deneyimi üst düzey. 3500 nit’e kadar çıkan parlaklık değeri, güneş altında kullanımda ciddi avantaj sağlıyor. 📱 Öne çıkanlar: ✔️ 120Hz LTPO AMOLED ✔️ 68 milyar renk ✔️ HDR Vivid & Dolby Vision ✔️ Always-On Display ✔️ %92 ekran/gövde oranı 🔹 PERFORMANS Telefonun kalbinde Snapdragon 8 Elite Gen 5 (3 nm) işlemci yer alıyor. 16 GB LPDDR5X RAM ve UFS 4.1 depolama ile birleştiğinde oyun, çoklu görev ve uzun süreli kullanımda son derece güçlü bir performans sunuyor. 🎮 Videoda: ✔️ Oyun performansı ✔️ Isınma & stabilite ✔️ Günlük kullanım akıcılığı detaylı şekilde test ediliyor. 🔹 KAMERA Xiaomi 17 Ultra, Leica iş birliğiyle kamera tarafında iddiasını net şekilde ortaya koyuyor. 📸 Arka Kamera Kurulumu: 50 MP 1 inç sensörlü ana kamera (Leica SUMMILUX, OIS) 50 MP ultra geniş açı (115°) 200 MP periskop telefoto (4.3x optik zoom, OIS, 120x dijital zoom) 🎥 Video: ✔️ 8K 30fps ✔️ Dolby Vision ✔️ 10-bit LOG ✔️ 4K 120fps ağır çekim Ön tarafta ise 50 MP 4K 60fps video destekli selfie kamerası bulunuyor. Videoda kamera örnekleri, zoom performansı ve düşük ışık çekimlerini detaylıca gösteriyorum. 🔹 BATARYA & ŞARJ Xiaomi 17 Ultra, 6800 mAh silikon-karbon batarya ile geliyor. 90W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj desteği sayesinde hem uzun kullanım hem de hızlı dolum sunuyor. 🔋 Videoda: ✔️ Ekran süresi ✔️ Günlük kullanım senaryosu ✔️ Şarj hızı gerçek verilerle anlatılıyor. 🔹 DEPOLAMA & RAM 16 GB RAM 512 GB UFS 4.1 depolama 1 TB’a kadar depolama seçeneği 📌 BU VİDEODA NELER VAR? ✔️ Xiaomi 17 Ultra detaylı inceleme ✔️ Kamera testleri & örnek çekimler ✔️ Oyun ve performans testleri ✔️ Batarya & şarj deneyimi ✔️ Artılar – eksiler ✔️ Kimler için uygun? Xiaomi 17 Ultra hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu videoda bulabilirsiniz. Sorularınızı yorumlara mutlaka bırakın 👇 Videoyu beğenmeyi 👍, kanala abone olmayı ve bildirimleri açmayı 🔔 unutmayın! #xiaomi #xiaomi17ultra #telefon
    https://youtu.be/vllYFTUrZoQ

TechDroideryoutube
    ULTIMATE SMARTPHONE BATTERY TEST! Samsung Galaxy S26 Ultra / Xiaomi 17 Pro Max vs iPhone 17 Pro Max vs Samsung Galaxy S25 Ultra vs OnePlus 15 vs Google Pixel 10 Pro XL - BATTERY DRAIN TEST! Which Smartphone has the Best Battery LIFE? The Samsung Galaxy S26 Ultra comes with a 5000mAh Battery Drain Test and has Snapdragon 8 Elite Gen 5 Chipset, let's see how it performs against other Flagships. Music - Lost Sky Dreams II / VMX / Syrex Release Connect us Facebook- https://facebook.com/techdroider Twitter- https://x.com/techdroider/ Telegram - http://telegram.me/techdroider Instagram- https://www.instagram.com/techdroider/
    https://youtu.be/FECM77nIUP4

7500 Mah bataryası sanki 5bin gibi aşırı çabuk tükeniyor ... Demek ki kendilerince beklenen sürelerde idare etsin diye bataryasının kapasitesini artırmışlar yani kullanıcı için değil cihazın ortalama günlük idare etmesi için bataryasını 7500mah yapmışlar ... Külçe gibi ağır silikon yeni tür bataryası ile ...

Şahsen powerbank ağırlığı taşıyor gibi olmak istemem ...

Şahsen önermem ...

Hediye diye biçilen kamera kılıf odaklı şey de o kadar etmez ...

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Tamamen haklısınız ama şöyle bir durum var. Sıradan kaç kullanıcı bunlardan haberdar yada uğraşır. Bende evde duran bi redmi note 8 var. Dediğin gibi custom rom ve kamera uygulamarı ile güzel dönüşler veriyor. Ama kim kaç kişi uğraşır. Belli yaşı geçtim ikinci el bir İpon se 2020 aldım. Basıyorum güzel güzel çekiyor. Zamanım olsa belki gene uğraşırım ama işte.

iPhone alan bundan alıyor. ( aynı parayı verecekse tabi) ( Samsung a07 ile kıyas yapmıyorum tepe modellerden bahsediyorum)

3 marka telefonu önünde olsa aynı ücret olsa adam iPhonu seçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet haklısın aynen. O kısmı da var . Eşit yıpranmış olmalı yani eşit şartlarda olmalılar veya eski cihazdır ama kutusundan yeni açılmıştır bu şekilde de testleri yaparken belirtenlere denk geldim ama 1-2 kişi aklımda kalan ama onlar da devam ediyorlar mı her üründe bilmiyorum.

• Pek çok batarya drain incelemesi izledim. Xiaomi Telefonlarında 7500 mah diyor. Ama emin olun iphoneyi 1 saat civarı geçiyor. One plus, oppo Find X9 pro gibi cihazlar ise onlarda 7500 mah civarı ve Xiaomiyi 2-3 saat geçiyorlar.

Hep söylüyoruz Xiaomide Yazılımsal sorunlar var. Yoksa 7500 mah dedin mi teorikte 5000 mah bir cihaza %50 hadi % 40 zaman farkı atması gerekiyor.

Hatıra gibi anlamlı ve önemli yani ciddi bir meselede telefonda çıkartıp çekebilmeye ideal olanı bence S26 Ultra derim. Bende S25 Ultra var Pixel 9 Pro XL de ... Samsung bu yıl çözmüş. Yaşadığınız sorunlar kumlanma düşük ışık sorunlarıyla bulanıklık detay kaybı tüm bunlar S26 Ultra da ciddi giderilmiştir.

Gece düşük ışıkta Honor dan da başarılıdır. 

AI de Samsung bu işin piri zaten ...

Geriye sadece Apple alışkanlıkları ve ekosisteme bağlı kalma dertleri kararda engel olabiliyor. Evladınız için bence Samsung derim.

Samsung ile bir menfaatim yoktur son kullanıcıyım.

• Bunlar çıldırmış ya. 120 BİN LİRA NE DEMEK? Bu resmen TR halkını yolunacak kaz olarak görmek, enayi yerine koymaktır. Bizi keriz olarak görüyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.