Şimdi Ara

Xiaomi 15T Pro / Xiaomi 15T Ana Konu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Real Soldier Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
821
Cevap
50
Favori
40.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fabrikasyon olarak ultra incelikte ekran koruyucu jelatin var üzerinde çizilmeye karşı dayanıklı dokunmatik hassasiyetine hiç etkisi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Anestesien

Şansına şu an server kaydı bitti. Yeniden server'lar açılır mı belli değil. Keşke alırken yaptırsaydın.

Belli bir süre kullanma hakkım varmış zaten. O bitince yaptıracaksın dedi çevremdekiler. 2 Sim'de kapandıktan sonra.

Server kaydı şu an bitik. Yazılım kaydı başladı. Onun içinde kilit açılacak root atılacak işlem bitince geri alınacak vs.

• Kamera aşırı pil tüketiyor. Leica authentic ve vibrant modu haricinde bir de neutral mod gerekli. Gece ışığın az olduğu hallerde kamera viewport görüntüyü donarak/kasarak gösteriyor. Galeride dosya taşıma esnasında albüme ekle butonuna basınca albümlerin ekrana gelmesinde gecikme var. Kamera pozlama ve ten rengi büyük sorun. Fotoğrafları olduğundan koyu renklerde ve karanlık üretiyor. Düşük ışıkta çekilen fotoğraflar kötü. Ağır kullanımda 6 saate kadar ekran süresi alabiliyoruz. Sosyal medya ve web karma 7 saatin biraz uzerinde. Cihazda şarj esnasında da ağır kullanımda da ısınma sorunu yok. Uygulama optimizasyonuna özen gösterilmeli, otomatik ekran yenileme WhatsApp Instagram gibi uygulamaları 144hz de göstermiyor. Elle ayarliyorsunuz. Normal kullanımda dakikada yaklaşık %0.23 şarj tüketiyor. İncelemelerde tanıtıldığı gibi bir telefon değil. Enine çok geniş , elleri küçük insanların tek el ile en basit işleri bile yapabilmesi mümkün degil .

Alintidir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15t pro server kayitli, hyperos 2.0.206 guncelleme yapildiginda cihaz pili bitip kapandiginda sebeke gidiyor benzer sorun yaşayan varmi? hafiza eklentisinide degistirince sebeke gidiyor, fabrika ayarlarina resetleyince sebeke geliyor tekrar

hocam diger slota bos bir sim kart koyun tamamdir.

bos bir sim derken hatsız iptal olmuş bir sim'mi? onu denemedim, ama hep eski xioami hesabimi ekleyip kullaniyodum simdiki factory resetde mi hesabi eklemedim denemek icin, xioami ciddi ciddi engellemeye calisiyor, hyperos 3 guncellemede simdilik yapamıycaz gibi gozukuyor.

kullanmadiginiz ,aktif olmayan bir sim ,sim slotunun bos olan kismina koyun ,

Ok..denemeside riskli bi yandan eğer olmazsa sebeke gidecek sim slotunu cikarttigim gibi :)

kayitli olan sime kendi sim kartinizi,diger bos slota kullanmadiginiz bos aktif olmayan sim karti takin

kapatip acin,sonucu yazin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 13 Kasım 2025; 21:40:8 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 13 Kasım 2025; 21:50:6 >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

okdir bir deneyeyim eyw

birebir katılıyorum

cihaz güzel ama yazılım cidden rezalet

telefonu seviyorum da bu yazılanları bizzat ben de yaşıyorum

Yaşadığınız olay genel bir sorun sadece bu cihaza özel tek sim server kayıt metodunda karşılaşılan problem sonradan fixlendi ilk zamanlar böyle sorun oluyordu repair metodundan kaynaklı çift sim server/ubl yazılım metodlarında herhangi şebeke sorunu yaşanmıyor.. Sorun yaşayanlar için çözüm boş duran sim1 slotuna herhangi bir sim kart takmaları kâfi sim kartın aktif olması gerekmiyor pasif herhangi bir sim kart iş görecektir..

• Arkadaşlar cpid server kaydı bitti artık server kaynak tarafından tamamen kapatıldı lakin işgüzar ve insanları yanıltmayı seven esnaf geçinen tipler halen server kayıtlı diye satışa devam ediyor insan dürüst ve ahlaklı olmalı para her zaman kazanılır ama güven kolay kazanılmıyor.. Şuanda mediatek işlemcili modellerde ubl(bootloader unlock) metodu ile kayıt yapılıyor tr tools pro isimli tool ile repair yapılmakta işlem ücreti maalesef cpid serverdan bile yüksek fırsattan istifade etmeyi severiz milletçe velhasıl bu ubl yönteminde cihazın bootloader kilidi açılarak ardından root edilip repair işlemi yapılıyor cihazı satın aldığınız işgüzarlar unroot etmeden yollarsa bankacılık uygulamaları ve bazı aplikasyonlarda sorun yaşarsınız önemli olan şeffaflık uygulanan kayıt metodunun evvela müşteriye açıkça izah edilmesi gerekiyor uyanık geçinenler server kayıtlı diye satışa devam ediyor dürüstçe belirtilse insanlara izah edilse bir sorun yok burada elzem olan niyettir tercihinizi doğru esnaflardan yana kullanın..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Server kayıtlı yada yazılımsal kayıtlı olduğunu anlamanın yaolu var mı telefonu aldıktan sonra ?

Cpid serverları kapalı, ayrıca bu cihazda direnç şeması çıkmadı yani şu anlama geliyor bu cihaza direnç kaydı yapmakta mümkün değil geriye kalan tek seçenek ubl ile yazılım kayıt metodu bu yöntemin hiçbir zararlı yanı yok cihaz unroot edilip yollandıktan sonra işleyişi cpid server ile birebir aynı güncelleme ve sıfırlama sorunsuz bu modelde..

Orijinalden alıntı: Zayıf Batarya

Cpid serverları kapalı, ayrıca bu cihazda direnç şeması çıkmadı yani şu anlama geliyor bu cihaza direnç kaydı yapmakta mümkün değil geriye kalan tek seçenek ubl ile yazılım kayıt metodu bu yöntemin hiçbir zararlı yanı yok cihaz unroot edilip yollandıktan sonra işleyişi cpid server ile birebir aynı güncelleme ve sıfırlama sorunsuz bu modelde..

Valla hocam ben dün 3 adet aldım bu telefondan şuanda kargoda ,birinci simler için kendim imei verdim üç adet , ikinci simleri de aldığım kişi atacak , server kaydı kapandığına göre demekki senin dediğin sistem ile yaptı bu işi ..

kesinlikle bizim millet sag olsun ucuz alacagim diye kayitsiz,eksik malzeme,orjinal olmayan malzeme,2.el ,rootlu vs aliyor sonrasini dusunmuyor,tabiki en temizi orjinal faturali almak olmadi guvenilir saticidan almak onemli valla hocam insanlarla ugrasmasi zor kolayliklar dilerim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.