Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.831
Cevap
61
Favori
131.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Birkaç hafta sonra yazılımsal sorun yaşayıp yaşamadığınızı yazabilir misiniz?

    Eskiden (2.5-3 yıl önce) xiaomi'nin yazılımı iyiydi de son yıllarda yazılımı bayağı kötüleşti. Bu arada kendim de xiaomi kullanıyorum, herhangi bir önyargım filan yok. Xiaomi kullanan 10 kişiden 8'i yazılımdan şikayetçi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

    Tabi ki yazarım. Sorun yaşarsam eğer mutlaka bilgilendiririm sizi. Bakalım neler olcak :) Şuan için herşey mükemmel. Belki sorun yaşayanların kullandığı telefonların işlemcileri yazılım ile uyumlu çalışmıyordur bilemem. Ama 11T şuan için çok çok uyumlu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün vatan, Media Markt, Teknosa, Mi mağazası gezdim.
    Fiyatlar Mi mağazası hariç uygundu.
    Mi mağazası çalışanları dünya umurumuzda değil tavırları ile müşteri kovalıyor nerede ise.
    Media Markt da ise bir yetkili, etkili Birini bulamadım.
    Media Markt da dedim ki xiaomi telefon aldım burada açtım sensör sorunu çıktı ne yapacağız.
    Görevli bilmem dedi.
    Danışma nerede dedim.
    Kasiyer bayan buyrun dedi.
    Aynı olayı ona sordum değiştiririz ama tamda bilmiyorum size birini çağırayım dedi.
    Sarışın bir erkeğe seslendi oda kızgın tavırlarla (neden bana seslendin.....) söylene söylene geldi.
    Durumu anlattım, değiştiririz.
    2 saniye sonra tam bilmiyorum.
    Servis vs vs uzattı durdu.
    Burada mağaza sorumlusu yokmu.
    15 dakika lafı uzattı da uzattı.
    Bana birde anlamıyorsun diyerek ukalalık yaptı.
    Bana müdür vs lazım sizden öğrenemeyeceğim dedim.
    1 saat sonra gel dedi.
    Sinir olup çıktım.
    Cahiller buralarda çalışmamalı.
    Amaç kaktırmak sonrada sizi servis ile baş başa bırakmak.

    En ilginci ise herşey Mi mağazasında aşırı pahalı idi.
    Bu mağazalar'da gezerken xiaomi kullanan 10 kişiden 9 unda sensör sorunu vardı.
    Bunlar yeni değil eski seri telefonlar.
    Yinede xiaomi almaya gelmişler.
    Biri bana uzlaşmacı yaklaşsa alacaktım.
    Almışsın almamışsın zerre umurlarında değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

    Hocam ben Ankara Cepa AVM Teknosa'dan 2 adet aldım. Hizmetlerinden de gayet memnun kaldım. Telefonların yanında bir de 60 TL ye ömür boyu ücretsiz değişim garantili ekran koruyucuda aldım.Media Markt biraz değişik bu konularda. Teknosa'yı tavsiye ederim size de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 1 Aralık 2021; 18:56:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle düşünelim arkadaşlar; ben aldığımda fiyat 7499 TL'ydi. Şimdi bu fiyat bandında bundan daha iyi alternatif var mı, bulunabilir mi? Hem yurtiçi garantili hem de üst düzey özellikleri olan bir telefondan bahsediyorum. Ve kağıt üzerinde üst düzey değil ekranıyla, hoparlörleriyle, kamerasıyla, işlencisiyle, bataryasıyla, 67Watt hızlı şarjıyla vs vs vs uzar gider gerçekten üst düzey bir telefondan bahsediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun migrosta hala 7300 e vardi. kimsenin eli gitmiyor almaya heralde. bugun fiyat guncellenecek sanirim. mi lite nin fiyati ucunca bu telefon daha mantikli geldi bakalim bulursam alcam bugun.

  • Radical Brain kullanıcısına yanıt

    telefonu aldim hala 7300 tl. ing kampanyasi da varmis komisyonsuz faizsiz 3 taksit yapiyor. hic duymamistim. hosuma gitti o olay.


    telefona gelince guzel akan bi telefon. mi6 dan sonra dev gibi gelse de bi kac saatte alistim. on kamera o kadar da kotu degilmis. arka kamera da fena degil. bu fiyati hak eder mi bilmiyorum ama 3700 e satilan telefonlar 6 bine tirmaninca bunu almak daha mantikli geldi.

  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

    aynen hocam medıa markt artık oda bozuldu burda bırısının saglam xboxını bozup eline vermişler.

  • Radical Brain kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam , iyi günlerde kullanın. Bence hiçbir telefon 7000 TL fiyatı haketmiyor ama konu ülkemiz olunca maalesef elden bişey gelmiyor. Ben çok memnunum telefondan. Umarım siz de memnun kalırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar internette almış fiyatlar başını gitmis.

    En ucuz nerde bulabilirim şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefona geçme hikayem biraz meşakatli oldu. Normalde Redmi Note 8 Pro kullanıcısı olarak Redmi Note 11 Pro'yu bekliyordum. Ben beklerken doların artması Redmi Note 11 Pro'nun beklediğimden fazla fiyata geleceği için Xiaomi 11T'ye yöneldim. Normalde aklımda olan bir telefon değildi sadece bir kere mağazada bakmıştım. 15 kasım civarı n11'de arkadaşımda kupon varken 6600tlye vardı bütçemi aşar diye almadım. Sonra dolar arttıkça telefon piyasası artmaya başlayınca aramaya başladım ama biraz geç kalmanın etkisiyle kara cuma'da eklenince kara cumadan önce 7300 olan telefon hızla fiyatı arttı. Grisini xiaomi sitesinden almak istemedim mavi'sini internette gördüm çok hoşuma gitmişti. Geçen hafta sonu Ankamall'deki mağazalara baktım teknosa'da grisi vardı. Mi store'a baktığımda mavisinin olduğunu fiyatının 8000tl olduğunu söylediler. Kendi sitesinde 7500 tl olan telefon niye burda 8000 olduğunu sorunca klasik prim kasan satışçı edasıyla teknolojiden anlamayan çinko karbon vatandaş sandığı için yok onlar Evefone garantili değil delta garantili ondan fiyatı öyle falan diyince bende mağazadan almaktan vazgeçtim. Ertesi gün telefonculara bir bakayım dedim. Telefoncular daha fantastik fiyat istiyorlar 10bin tl diyen vardı. Bir telefoncuda mavi buldum oda 8000 tl dedi. Taksitli çeker misin falan muhabbeti döndü bilmiyorum senin bölmen lazım diyince dedim en iyisi internetten gri alıyım yada 1-2 gün doları takip edip ona göre hareket edeyim. Pazartesi günü sabah amazon'da mavisini 7800tlye görünce tam alıyım diye niyetlendim ben para işlerini ayarlayana kadar 5 dakikada stok bitti. 1 gün daha bekleyim ertesi gün baktım çoğu site 300tl zam yapmıştı bile dolar artıyor. Sonra mi store'da siteden satışı kaldırınca artık 8bin tlye bulduğum gibi yapışmam lazım dedim gittigidiyor'da fırsatkurdu adlı satıcı diğer sattığı sitelerden 8300-8600tl satarken daha aşağısına gittgidiyor 8050'tlye koydu artık aldım. Telefon gelince faturasını 8800tl kestiğini gördüm. Buda yeni adet son 1 senedir ne aldıysam faturası daha fazla kesiliyor. Allahtan telefona ayırdığım belli bir nakit parayı altında tuttuğum için ordan pek zararım olmuyor. 2 sene önce telefon aldığım zamanı hatırlıyorum fiyatlar bu kadar oynak değildi sağolsun bizdeki ekonomi sürekli değiştiği için herkes kafasına göre at koşturoyor.


    Telefon hakkında konuşmak istediklerime gelince ekran konusunda 120 hz olması çok akıcı geldi bana geçişleri hissediyorsun. Ekran renk kalitesi gayet iyi redmi note 8'proya kıyasla benim fark ettiğmi mi 11t amoled olduğu için renkleri daha canlı ve çeşitli gösteriyor. Aynı video'yu açarak test yaptım. Arka ve ön kamerasını gayet başarılı buldum. Xioami kendi kamera yazılımı bu kadar düzgün çalışması şaşırttı. Hoparlörler çok kaliteli ve iyi ses veriyor. Dolby Atmos'un çevresel sesi verdiğini hissettiriyor. Bluetooth konusunda ise kablosuz kulalklığım redmi note 8 pro'dan daha fazla ses aldığımı hisettim ve daha kaliteli geldi bana kopmalar olmuyor. Bluetooth'u çok iyi wi'fi konusunda ise evde yeni internet tahatüyle wi-fi 6 modem vermişlerdi. Ne işe yarayacak diye düşünürken bu telefonda wi-fi 6 desteği olması bu sayede çok daha hızlı internetten dosyaları indirebiliyor. Hızlı şarj konusunda yarım saatten biraz fazlada doluyor. İlk doldurduğumda saat 21di ertesi gün 14'e kadar mobil wifi karışık yüzde 60 şarjım vardı ekran 3 saate yakın açık kalmıştı. Benim gibi eski Xiaomi bir telefondan geçenler çok farklılık hissetmeyez arayüz aynı sadece ek özellikler geliyor. Bide eski telefondaki uygulamaları, ayarları herşeyi mi cloud sayesinde direk bu telefona aktardım. Bu da cihaz geçişini baya hızlandırıyor. Cihaz'da tek eksi yan bunu'da alınca öğrendim. Kulaklık çıkışı yok :D buda çok eksi değil arada aux bağladığımda lazım oluyordu mejbur çeviri alacağım. Hafıza kartı olmaması bana dezavantaj gelmedi. Yeterince yer var 256gb zaten eski telefonda kullandığım hafıza kartından biliyorum. Ne kadar iyi olursa olsun örneğin spotify'daki şarkılar uygulama açılırken takılınca siliniyor falan o yüzden çokta umursamıyorum 256 gb gayet yeterli bence. Malzeme kalitesi çok iyi özellikle griye bakmış birisi olarak mavi'yi hiç elime almamıştım. Bu telefonun mavisi cidden premium hisettiriyor. Grisi o kadar iyi durmuyor ve hissiyatı daha zayıf geldi. Kısacası Xiaomi yapmış yapacağını Redmi serisinden sonra Mi serisi bana seviye atlattı. Yıllardır android telefon kullanan biri olarak Motorola dışında ikinci kez bir markayı tekrar tercih ettiğim halde pişman etmiyor. Telefonda 1.günü bitirdim. Yaşadığım deneyimleri yazmaya devam ederim. Sorunuz varsa sorun cevaplamaya çalışacağım. Bence şu şartlarda Mi 11t parasını hak ediyor gönül isterdiki dolar 6-7 tl olsa şu telefonu 5000 tl'ye alalım ama malum ekonomi buna izin vermiyor.





  • Bugün bende satın aldim umarım pişman olmam ama fiyatlar saçma sapan hal almış durumda ve dolar yükseldikçe yükseliyor habire.


    Arkadaşlar bu cihazda harman kardon speaker lar yokmu ? Sadece pro da mı var bu özellik. ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt

    Pro'da var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

    Dış hoparlör sesi yüksek mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    tesekkurler hocam.


    ben de bir gunluk deneyimimle memnunum. sensor sorunu yok simdilik.


    ozellikle telefon gorusmeleri ve streo hoparlorler gonlumu ald. kamera da hafif ayar istese de hosuma gitti.

  • bu arada kilif icin oneride bulunabilecek var mi?

  • skywalker06 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam,iyi günlerde kullanın :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gündür herkese tavsiyede bulundum ama Xiaomi'nin geçmişte yaratmış olduğu sorunlar nedeniyle çekingen davranan çok oldu. Arkadaşlar bir kere daha belirtmek isterim ; ne yazılımsal ne de donanımsal herhangi bir sorun, sıkıntı yok bu telefonda. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ama şuan fiyatlar bayağı artmış :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt

    Hocam fiyatına göre çok dengeli bir telefon olmuş bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.