Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.831
Cevap
61
Favori
131.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mi 11t nin 108 mp ana kamerasının sensörü ne marka?bazı yerlerde yazmıyor.bazılarında isocell hm2 diyor.bilgisi olan varmı

  • Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mskveri53 M kullanıcısına yanıt

    Samsung sensör var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt
    İmei tamiri yapılıyor zaten hocam ama format ve sıfırlamadan sonra siliniyordu onu mu çözmüşler?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

    Direnç ile yapılır ise bu sorun ortadan kalkıyor. Tercih meselesi yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt
    Direnç ile kalıcı olduğu bilgisi kesin mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

    Evet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mskveri53 M kullanıcısına yanıt

    Samsung İSOCELL HM2 var amma ki değişik bir HM2. Redmi serisinde kullanılan veya diğer markaların HM2 ile aynı diyafram açıklığına sahip değil,daha düşük diyafram açıklığına sahip ki zaten fotoğraf ve video konusunda da aynı sensör kullanan HM2 telefonlardan çok daha iyi fotoğraf ve video çekiyor.

  • asdekler A kullanıcısına yanıt

    Gece performansını dünyanın en büyük inceleme kanalı GSM Arena tarafından acayip beğenilen bir telefon 11T ki ben de onlara inanarak aldım. İyiki almışım,gece performansında evimizde İphone 13,12 mini ve 2 tane 11 var onlarla karşılaştırdığımda İ11'i rezil ediyor. 13 ve 12 mini daha iyi çekiyor ama şimdi sana sorsak İphone 11 iyi dersin ama 11T gece konusunda fiyatına oranla ciddi harika gece fotoğrafları çekiyor(gece modunda). Sosyal medyaya attığım gece çekimlerinde herkes acayip beğeniyor,hiç oynama yapmıyorum direkt gece modunda bas çek.

  • 4 aydır kullanıyorum ve pil performansı hakkında ben de bir şeyler eklemek istiyorum.


    Normal kullanımda,parlaklık %30,full wifi,60hz video+sosyal medya karışık,karanlık modda 11 saati gördüm ama telefonu elimden düşürmedim yani bekleme süresine girmedi telefon.


    120hz,full wifi,parlaklık %30,video+sosyal medya karışık,karanlık modda 9 saati gördüm.


    120hz, 4.5G,parlaklık otomatik,full sosyal medya ,gps +senkronizasyon kapalı kulllanımında 5-5:30 saat arasında ekran süresi.


    120hz, 4.5G,parlaklık otomatik,full sosyal medya ,gps +senkronizasyon açık kulllanımında 4:30 saat arasında ekran süresi.


    60hz,4.5G,parlaklık otomatik,full sosyal medya,gps+senkronizasyon kapalı kullanımında 6 saati zor gördü.


    60hz,3G,parlaklık otomatik,full sosyal medya,gps+senkronizasyon kapalı kullanımda 7 saat.


    120hz,3G,parlaklık otomatik,full sosyal medya,gps+senkronizasyon kapalı kullanımda 6 saat.



    Toplarsak telefonun 4.5G performansı rezil,4.5G'de telefon çok ısınıyor,deli pil yiyor ve pil performansına nereden bakılsa %50 kayıp yaşatıyor ki bu değer çok saçma. Mediatek Dimensity 1200 kesinlikle amiral gemisi işlemcisi,çok güçlü ve performanslı. Takılma,performans kaybı,kasılma asla yok. Snapdragon 845'den geçtim ve bana resmen Mediatek'i sevdirdi bu işlemci. 90FPS veren nadir telefonlardan Pubg'de ayrıca. Pil optimizasyonu da iyi ki amiral gemisi seviyesine yaklaşan bir telefonda 11 saat ekran süresi wifide kesinlikle mükemmel ama olay hücresele geldi mi Dimensity 1200'ün içinde ki o çip çok verimsiz çalışıyor. Allah bilir 5G geldiğinde ekran süresi 3 saate falan düşecektir.





  • Zifiri,akşam,akşam üstü olarak tüm seçenekleri koydum ve hiç bir fotoğrafta en ufak oynama yok hepsi bas çek. Ayrıca telefondan direkt almadım,google fotoğraflardan daha düşük boyutlu şekilde aldım yani bunlar fotoğrafın düşük kalite halleri,benim telefonumda çok daha mükemmel gözüküyorlar.



    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★


    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★


    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★


    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★




  • Şu telefona kamerası yetersiz diyenler daha ne arıyor acaba merak ediyorum. Güzel iş çıkarmışsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tekin-71 kullanıcısına yanıt

    Ben de bunu diyenlere sadece böyle dik dik bakıyorum,bu kötüyse iyisi nedir diye düşünüyorum hocam Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★ 

  • Hocam güzel inceleme olmuş. Elinize sağlık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediatek işlemciden memnunmusunuz? Son zamanlarda baya gelişti diyorlar.

    Redmi Note 8 Pro kullanıyordum önceden ilk 2 3 haftadan sonra bariz düşüş vardı performansta. Ha hala taş gibi çalışıyor orası ayrı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mirzant kullanıcısına yanıt

    Ne aldığınıza bağlı. Dimensity 1200 gibi amiral gemisi seviyesine yaklaşan işlemci alırsanız hiç bir kaybınız olmaz. 4 aydır telefonum hala yağ gibi akıyor hatta gerçekten fazla hızlı çalışıyor 120hz ile beraber resmen akıyor. MIUI'ın hala saçmalıkları var ama genel performansa bakarsam harika. 2 yıl sonra da bir şey olacağını düşünmüyorum. Tek eksik LPDDR4x ram kullanması.


    Dimensity 700,800,900 serisi alırsanız da pek bir şey beklememek lazım. Isı olarak da hücreseli açmadığım sürece oldukça makul ısılarda çalışıyor,daha kışın kullanmak nasip olmadı yüksek ihtimalle kışın hiç ısınmayacak.

  • Merhaba mi11t almayı düşünüyorum. İstanbul'da nerede kalıcı imei atabilirim bilgi verir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasıyor arkadaşlar çok kasıyor arada neden... O kadar para verdik kasıyor. İkinci alan kullanıyorum o sebeple olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba cümleten iPhone X'imin emekliliğe yaklaştığı şu günlerde satarak üzerine para eklemeden bir cihaz alma niyetim var. Araştırmalarım sonucu (android hiç kullanmadım daha önce) Samsung S20 FE ve Xiaomi 11T arasında kaldım. Oyun oynamam tüm gün maillerime bakıp biraz sosyal medya ve internette takılıyorum. Tek istediğim sosyal medyada güzel kamera performansı ve stabil bir kullanım. İki sorum var bu cihazi kullanan sizler önerir misiniz instagramda kamera kullanımı hala sorunlu mu ? Ön kamerasından Vlog tarzı videolar storyler çektiğimizde hala kalitesiz olarak mı yükleniyor ? 2. sorum da global versiyon konusunda, sarı sitede sıfır olarak satılan 6-7 bin liraya global versiyon ve kayıt garantili olarak bir ton ilan var . Bunların güvenilirliği sizce nedir? Yani 5-6 bin tl verip aldıktan sonra devamlı kapanma riski var mı ya da sürekli yeniden üzerine imei mi atılıyor nasıl oluyor ? Beni bu konularda bu cihazı kullanan insanlar olarak bilhassa da global kayıtlı kullananan arkadaşlar bilgilendiirirlerse çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler.





  • 67wat hızlı adaptör var. Kablosu illa xiaomi 6a kablomu olacak. Farklı marka 6a 66w destekli kablo aldım falat en fazla 25w ile şarj ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.