Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Yıllar geçer yine satamazsınız 25K gibi absürt bir fiyata çünkü 27K ya RX9070 gibi bir kart var. Çok daha az güç tüketiyor, her anlamda daha performanslı ve yeni nesil bir kart. Kim neden sizden alsın? azıcık piyasayı araştırarak fiyat verin, sırf laf olsun diye ilan açıyorsunuz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yıllar geçer yine satamazsınız 25K gibi absürt bir fiyata çünkü 27K ya RX9070 gibi bir kart var. Çok daha az güç tüketiyor, her anlamda daha performanslı ve yeni nesil bir kart. Kim neden sizden alsın? azıcık piyasayı araştırarak fiyat verin, sırf laf olsun diye ilan açıyorsunuz. |
Boş yapmayın geçen ay ikinci elini 20k ya sattım burası boş yapanlarla dolu artık ölücüler için durum böyle ama her türlü satılıyor. Güçlü kart üst seviye ve çok kaliteli bir vga piyasa ortada. Mezarcılarin her boş işlerine gelen yoruma beğeni yapması komik. Bi siz akilisiniz piyasada kimse birşeyi bilmiyor eminim sen ve sizin gibiler satsa 10k yazar bu karta sevabına:d boş mezar bulsa girecek tipler burda akşama kadar ilanlara boş yorum yaparak ego tatmin ediyor gidin biraz emlakçılara galericilere vs laf edin memleketin hali ortada oturduğunuz yerden boş çene. Geçen ay baktığım eski araç gün geçtikçe zam yiyor ne ucuzluyor bu memlekette de sizin keyfinize göre olacak her şey ses çıkarsanız olana bitene böyle olmazdı memleket. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremespecific -- 10 Mart 2025; 20:59:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aslında Performansa dayalı fiyatlandırma yapmanız gerekiyor kart rx 6000 serisi bir amd ray tracing ve yapay zeka konularında çok geride olan bir kart fakat raster performansı olarak çok başarılı hatta bence amdnin çıkış yaptığı bir kart bence ama yinede şu şekilde bakmanız gerekiyor rx 9070 düz modeli xt olmayandan bahsediyorum neredeyse aynı raster performansına sahip olup ray tracing ve yapay zeka konularında çok aşırı derecede ileri bir performans gösteriyor şimdi bir insan 25 bin tlye garantisiz (ne kadar sıfır olursa olsun elektronik eşya her zaman piyangodur %1 ihtimal ile de olsa tüm paran çöp olabilir) bir 6950xtmi alırsınız yoksa %10 para ekleyerek sıfır 2 veya 3 yıl garantili bir rx 9070 kartmı alırdınız. Tabikide herkes her fiyatı istemekte özgür kimse size bir gram laf diyemez ben sadece yardımcı ve farklı bir bakış açısı getirmek istedim. Rx vegayı değiştirip (pcyi gereksiz yenilemek istemedim) bir rx6900mu alsam yoksa rx 7900 xt mi alsam diye düşünüyordum %5 %10 bottleneck ile kullanıp idare ederim diye ama 2. el ilanlarındaki fiyatları gördükten 2. el bir ekran kartı yerine komple sıfır sistem kurdum kendime. Hatta amd özelinde şunu söyleyebilirim çok uzun süre bir amd kullanıcısı olarak (9500 pro x800 gto hd 4830 (araya nvidia girdi) rx 580 rx vega ve son olarak 9070 xt aldım) amd ekran kartları genelde özellikle son 12 13 yıldır çıktıktan 1 sene sonra filan ekstradan bir %10 ile %15 performans artışıda sağlıyor software desteklerinin zayıf olmasından dolayı optimizasyon patchleri biraz geç geliyor ama sonuçta geldiğinde ücretini ödediğin üründen ekstra fayda sağlıyorsun ve bence güzel birşey bu fakat 6950 xt son peak haline gelmiş bir kart ama 9070 ise daha çok taze ve performans artışları filan illa olacaktır. |
Yorum için teşekkürler. Burada kötü niyet var yoksa benim için beyaz yazı bunlar değersiz. Boş yoruma işlerine geldiği için beğeni yapınca bunu bir şey zannetmeleri cok komik siliniyor zaten. Burda maksat boş. Memleketin hali ortada her şey almış başını gitmiş ucuzlayan hiçbisey yokken doları osu busu öyleyken hersey mükemmelken oturdukları yerden boş eleştiri yapıyorlar ama sesleri başka şeye çıkmıyor sanaldan bunlar. Mesela bir islemcinin piyasası 13 iken sıfırı ben ikinci elini 11.5 den satıyorum örneğin ama bunlara göre o işlemci 5 bin olmalı. Saçmalıyolar alıcı değiller insanlar saf değil kendileri satsa eminim bedava verir. Alıcı değiller manipüleye alışmışlar sen şimdi süper zekanla geldin tüm oyunu bozdun satamayacaz tüh xd o tiplere diyorum bunlari. Ayni kartın ikinci elini 20kya aldı adam gibi alıcı olan bilen insan zaten alıp geçiyor. Ha surda haklısın elestirirsin piyasası 10k olan bi ürüne kalkıp 20 15 yazarsan millet eleştirir hakli olarak ama öyle bir durumda yok. Hicbiseye cesaret edip ses edemezler reel hayata memeket perişan olur ama sanaldan işlerine gelen seylere yazarlar. Ben daha kimseye gidip fiyat eleştirisi yapmam bana adam kaça satarsa satar polemikde yapmam milletin akli yokmu benim yazmamlami alacak yada almayacak uzun lafın kısası forum bu boşlarla dolu bunlara göre 10k bile fazla bu karta ellerinde olsa 5k yazıp ilan açarlar iyi forumlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok olurmu öyle birşey 10k fazla olamaz ama atıyorum 7800 xt sıfırı 19000 Tl civarında ve o kart bu karttan biraz güçsüz ama aynı zamanda rx 9070 yeni çıkan bir kart ve hepimiz gördük 26 ile 27 bin tlden satıldı hatta devam ediyor sanırım hatta tekrar baktım 27 bin tlye satılıyor şimdi bu kart 19.000 Tlden ne kadar iyi 27.000 Tlden ne kadar kötü ve garanti faktörünüde koymamız gerekiyor çünkü bu kartın garantisi yok fakat diğer 2 tanesinin garantisi var normal sartlarda atıyorum performans olarak 23 ile 24 bin tlyi hak ederken garanti faktörünüde devreye koyarsak %10 civarında bir kesintiye gideceğini düşünürsek senin kartının ederi zaten 20 21 22 aralığında olmalı sanırım arkadaşlar onu söylüyorlar senin 6950 xt ikinci eli 20 bin tlden satman onun o değeri hak ettiğini göstermiyor yada atıyorum rx 9070 xtnin çıkışından önce bir satış yapmışsındır ondan hala 2 jenerasyon değil 1 jenerasyon eski gözüküyordur normal yani. Garanti faktörünü zaten devre dışı bırakırsak bu kartın ederi zaten MİN. 23 bin tl filan ediyor bu arada bununda farkındayım onu söyleyim. ben mesela en son (vega crossfire kullanıyordum teke düşürürken) vegalardan birini satarken oraya yazdım yani bu kart benim istediğim fiyatı gram haketmiyor ama sırf kripto piyasası yüzünden yüksek diye insanları uyarıp satmıştım en basit örnek. Bazen ama ürünü satarken ürünün çok iyi olduğuna inanıp duygusal bağda kuruluyor hani istem dışı yüksek fiyatta istenebiliyor dikkat ederseniz aslında sizinde işiniz hızlı görülür. |