Şimdi Ara

XCOM 2 (2016) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
5
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyunu bitirdim...

    grafiksel olarak 2 kat yükselmiş ama bir türlü enemy within kadar zevk alamadım..

    bir bar var, avatar projesi diye, bizi sürekli acele ettiriyor.. O barı durdurmak için oyunda her şeyi keşfedemedim, bazı şeylerin eksik kaldığını düşünüyorum..

    http://hizliresim.com/4b5z54

    http://i.hizliresim.com/4b5z54.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Şubat 2016; 1:24:13 >




  • Oyun ilk başlarda güzel gibi geliyor fakat sonra oyundaki özgürlüğün kısıtlanması oldukça can sıkıcı bir hal alıyor.Eski oyunun üstüne birşey koyamamışlar,ısıtıp sürmüşler piyasaya.Oyunun eksikleri düzeltilmiş bir şekilde çıkar diye düşünmüştüm fakat eski,saçma konsepte devam etmişler.Kısacası olmamış,çok daha iyi birşeyler bekliyodum.Oyunun en güzel yanı dinamikleri sanırım geri kalan herşey kötü olmuş.
  • Bütün araştırmaları yaparak ve dünyanın hepsini açarak bitirdim oyunu, 1 defa çok ilerledi proje ama ard arda yaptığım 2 görev ile 7ye yakın gerilettim. Avatar projesini durdurmak o kadar da zor değil. Avatar labaratuarlarını yok etmek lazım açıldıkça, yok ettiğiniz labların bütün çalışmaları da yok oluyor. Ana görevlerin büyük bir kısmı da 1-2 kare indiriyor. Uzakta bir yerde çıktıysa bile düşmanlardan düşen bazı datapadleri araştırınca (50 intel ister araştırmak için) yerini tam öğrenip, direkt saldırabiliyoruz haritanın o kısmını açmadan.

    Mühimmat, zırh, görev, harita ve düşman çeşitliliği hoşuma gitti. Önceki kadar kolaylaşmıyor silah ve zırh seviyemiz arttıkça.
    Psi lere erken erişim de baya eğleceli durumlar çıkarıyor ortaya.
    Üssü dizayn etme daha oturaklı olmuş ilk oyuna göre, ilk oyundan yan yana kuracağız diye saçmalıyorduk şimdi biraz.
    İntel, supply ve zaman çok daha değerli olmuş bu sefer, hepsi bir şekilde ve genelde çabucak harcanıyor. Fazla harcama yapınca sıkışıp kalabiliyorsunuz. Ben başlarda 1 hafta atıl beklemek zorunda kaldım bütün inteli black markette harcayınca.

    Tutorial dan sonra biraz sık boğaz ediyor oyun, rahat rahat scan ettirmiyor 1 ay kadar ve saçma sapan şeyler yaptırıyor. İlk savaştan sonra bitirmeleri lazımdı, fazla uzun tutmuşlar.
    Ben açıkçası önceki oyunlardan daha çok beğendim. Buglar ve optimizasyon problemi azaldığında tadın yenmez. Üstüne çok sağlam modlarda gelir, EXALT gibi komple terörist olduğumuz ve uzaylılara yardım ettğimiz bir mod çok hoş gider.




  • Kullanıcı yorumlarını okudum da bir süre beklemeye karar verdim almak için. Böyle sürekli turn-limit koyup sık boğaz eden oyunlardan hoşlanmam. Adam akıllı bir iki patch gelsin, modlar çıksın bir daha değerlendirelim.
  • Valla en zevkli savaşlar kısıtlı zaman olan bölümerde yaşanıyor bir de retalation görevlerinde.
    Sürekli hareket halinde olmak ve 2-3 tur sonrasını düşünüp oynamak gerekiyor.
  • Önceki oyun kadar uzun sürmüyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 38 saat sürdü commander zolruk seviyesinde her şeyi yaparak. Ama ben biraz hızlı oynarım ve grup biraz kuvvetli oldu bazı görevlerde hızlı sona ulaştım.Sadece ana görevlere yüklenilirse 20-25 saatte bile biter.

    Bana da kısa geldiydi ilk başta ama Long War dan sonra iyi geldi açıkçası
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    İyiymiş yine hocam 40 saat az değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONCEKI OYUNDADA ORTALAMA 25 SAATTİ..BU OYUNDA MODLAR DIREKT OLACAK ..TABI MODLARI OYNAMAK ICIN ORJINALINE SAHIP OLMAK GEREKECEK
  • rutbe aldıkca gelen secımlerde bazen zorlandım.2 secenekten neyı verıyor hangısını seceyım dıye...birde yine turk asker yok galıba
  • Oyun zevkli yalnız optimizasyon sorunları ve buglar zevki baltalıyor özellikle bende mi öyle bilmiyorum yükleme ekranları çok uzun sürüyor.
  • Bana cok zor geldi ya oyun biryeri yanlıs yapıyorum heralde.Daha 2. 3. bölümde adam bendeyken dibinden vuramayıp miss geciyor uzaylı ele gecirince 3km uzaktaki adama full vuruyor :)
  • omurozsoy O kullanıcısına yanıt
    İlk oyuna göre tonla ülke var.. Character pool'dan karakter yaratarak ülkesini Türkiye olarak ayarlayabilirsin daha sonra bu askeri takımına alabilirsin.
  • en ucuz nereden temin edebilirim acaba?
  • operasyon sonrasında geri dönerken beklenen süre bende çok uzun sizde nasıl?
  • omurozsoy O kullanıcısına yanıt
    Bende de çok uzundu, diğer yüklemeler 10 saniye bu bir dakika sürüyordu nedense. Caps locka basınca kısalıyor diye bir hurafe var ama denemedim.
  • beyler gorevden sonra neden ekip cok uzun sure ara.veriyor en iyi adamlarla goreve gidiyorum donunce 18gun 9gun yoklar rookie lere kaliyorum hep.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Ana üssün scan protokolünü "heal" a çevirebiliyoruz 25 supply ile. Bir de Advenced War Center diye bir oda var (AWC) orayı yapıp bir mühendis yerleştirince içine baya azaltıyor iyileştirme süresini.
  • Selamlar, oyuna yeni başladım dün. Yalnız 2. tutorial görevinde sniper'ımı 2. binanın tepesine çıkaramadım bir türlü. İlk binaya çıkıp radio vericisini vuruyorum; sonra kalanları temizlemek için radio vericisinin olduğu binaya çıkmaya çalışıyorum. Fakat mouse scroll'la 2. seviyedeki hareket alanlarını görebildiğim halde adamın gitmesi için tıklayamıyorum??

    Benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Umarım bu bina tepesine çıkma olayında bug yoktur, yoksa oyun oynanmaz olabilir..

    Bu arada bunu nette ararken bina tepesine çıkamayan tonlarca insan olduğunu öğrendim. İlk oyunu oynamayanlar mouse scroll'la seviye değiştirildiğini bilmiyormuş, tutorial'da da gösterilmiyor diye isyan edenler vardı
  • LarethIan kullanıcısına yanıt
    Kamera açısından kaynaklanıyor bazen o, Q veya E ile değiştirmeyi deneyin.
    Bir de tutorialda illa oyunun istediği hareketleri yapmamız gerekiyor, belki başka bir isteği vardır sizden.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.