Şimdi Ara

Xcode için Mac tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar üniversite öğrencisiyim.Şuan kullandığım windows grafik ve modelleme işlerinde bana yetiyor.Son zamanlarda apple için kendimi geliştirmeye karar verdim alacağım mac sadece yazılım için olacak.Bütçem çok fazla değil oyüzden 2.el alabilirim.Öğrenme aşamasında beni idare edecek macbook tavsiyesi istiyorum,kullandığınız modellerin avantajı ve dezavantajlarınıda yazarsanız çok mutlu olurum teşekkürler.



  • mac alayım işi o yapar gibi saçma bi kafada değilim sadece apple dünyasına adım atmak isteyen hevesli bir öğrenciyim ve çok fazla boş vaktim var macbook alıp daha rahat çalışma ortamı hazırlamak istiyorum
  • Bütün retina macbook pro modelleriyle rahatlıkla çalışabilirsiniz.

    Önemli olan iki faktör ram ve ssd olması, işlemci ise 2. planda kalıyor. Minimum olması gerkenler 8gb ram ve SSD oluyor yani. İşlemci gücü ise daha geniş çaplı projelerde storyboard lar üzerinde çalışırken ve kodunuzu compile ederken çıkıyor, bana kalırsa ilk aşamada i5 işlemcili herhangi bir mac işinizi fazlasıyla görecektir.

    Ben bir ios geliştiricisi olarak 15 inch macbook pro kullanıyorum, bütçeniz varsa çalışabileceğiniz en üst model bu, bütçeniz yoksa da minimum 13inch retina macbook pro almanızı tavsiye ederim.

    13 inch alırken de kesinlikle 4gb ram'li modellerden uzak durun. Eğer retina olmayan modellerden alacaksanız da kesinlikle SSD olan bir model bakın
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    cevap budur. ek olarak; mac miniler de ekonomik çözüm olarak önerebilirim.
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Mac mini alırken dikkat etmeniz gereken en önemli faktör en ucuz olan modeli almamanız, 1.4ghz fazlazıyla zayıf kalıyor.
    Ayrıca mac mini alıyorsanız tabiki de ssd takmayı da bütçe hesabınıza eklemenizi tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.