Şimdi Ara

xc 250 ön tekeri söktüm takamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar xc250 sahibiyim arabaya sığmadığı için ön tekeri sökmüştüm çıkarken hiç bir sorun olmadı fakat takarken disk fren yerine oturmuyor ben de fazla zorlamak istemiyorum kolay bir yöntemi falan var mı yoksa diskin girdiği kısmı alyan ile genişletmem mi gerekiyor? İnternette başka bisikletlerin montaj videolarını izledim onlarınki çat diye oturuyor sökmeden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

xc 250 ön tekeri söktüm takamıyorum xc 250 ön tekeri söktüm takamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envoytr -- 5 Nisan 2016; 14:56:08 >

• sanirim arada disk yokken frene bastiniz balatalar yapismis gibi gorunuyor. eger oyleyse cok zorlamadan araya bi duz tornovida sokup yavasca yapismis olan 2 yapragi acmalisiniz sonradan disk girer araya.

Orijinalden alıntı: un momento

sanirim arada disk yokken frene bastiniz balatalar yapismis gibi gorunuyor. eger oyleyse cok zorlamadan araya bi duz tornovida sokup yavasca yapismis olan 2 yapragi acmalisiniz sonradan disk girer araya.

Özellikle basmadım ama arabada olduğu sürede basılmış olabilir tornavidayla ayırmak doğru çözüm mü yoksa söksem daha mı iyi olur?

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

sanirim arada disk yokken frene bastiniz balatalar yapismis gibi gorunuyor. eger oyleyse cok zorlamadan araya bi duz tornovida sokup yavasca yapismis olan 2 yapragi acmalisiniz sonradan disk girer araya.

Özellikle basmadım ama arabada olduğu sürede basılmış olabilir tornavidayla ayırmak doğru çözüm mü yoksa söksem daha mı iyi olur?

hocam balatalara zarar gelmicek sekilde araya sokarsaniz duz tornovidayi baski yapmadan, amac 2sinin arasini acip herbirini arkaya dogru itip diske yer acmak. bisikletciye gitseniz de aynisini yapacaktir

quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

hocam balatalara zarar gelmicek sekilde araya sokarsaniz duz tornovidayi baski yapmadan, amac 2sinin arasini acip herbirini arkaya dogru itip diske yer acmak. bisikletciye gitseniz de aynisini yapacaktir

Tamam bi deneyeyim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.