Şimdi Ara

xbox360 elite tek değişiklik siyah renk değil :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • />

    quote:

    There were rumors the new SKU would swap IBM’s 90nm Xenon PowerPC processor in favor of a cooler running 65nm variant. Microsoft made no mention of such swap with the official announcement of the Xbox 360 Elite. Popping off the heatsink reveals a different CPU revision. It is unknown if the different revision correlates to a 65nm Xenon, however, other changes to the PCB raises further speculation. Microsoft has revised power delivery on the new Elite. The Xbox 360 Elite makes use of smaller capacitors arranged in slightly different arrangements. Microsoft has also reduced the amount of MOSFETs installed in the power supply section of the PCB. There are also fewer resistors located above the CPU as well. However, despite the power changes, the die size remains the same as with the HDMI-less Xbox 360. One could speculate the Xenon CPU is still 90nm but Microsoft has opted to integrate a different thermal bin, similar to how AMD bins its regular Athlon 64 X2 and Energy Efficient models.

    Bu arada Hitachi drive ile gelmiş ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aced -- 20 Nisan 2007; 12:08:44 >







  • Adamlar 65nm olup olmadığını henüz kestirememişler. Sadece yeni bir revizyon olduğu belliymiş. Lehim noktalarının çok daha kaliteli olduğu ise belirtilenler arasında.
    DVDrom'un değişmemesi bence Microsoft'un en büyük kıyağı bize

    Üstelik HDMI kablosu ve tüm bağlantı kabloları Elite paketine dahil edilmiş. Siyah Kontrolcü vs süper duruyormuş.

    Bu arada Fanın çıkışı PC'lerdeki molex konnektörlere benzetilmiş. Yani Mod yapmak isteyenler ışıklı mışıklı fanlarını takabilirler kolayca.

    Benim canım elite çekti bea!! Satsam da Elite mi alsam?
  • elite'nin kopya olayı çözülmeden alınması pek mantıklı değil. bakalım hem bunlarda da 3 kırmızı ışık problemi ortaya çıkacakmı. biraz beklemek gerek diye düşünüyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultraaslans

    elite'nin kopya olayı çözülmeden alınması pek mantıklı değil. bakalım hem bunlarda da 3 kırmızı ışık problemi ortaya çıkacakmı. biraz beklemek gerek diye düşünüyorum


    Kopya olayı zaten çözülü geliyor hitachi drive ile geliyor.
  • Keşke, dvdromu samsung olarak gelseydi daha iyi olurdu.2' dvdrumu kullanmış biri olarak, samsung çok daha kaliteli.
  • CD çizme olayı samsunglarda ortaya çıkıyormuş galiba hitachilerde öyle bir sorun yok
    bence yine samsung ve hitachi karışıktır. Adamlar 10 tane Elite açıp bakmamış ki 1 tane açıp bakmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 20 Nisan 2007; 13:55:32 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 007ybse04

    CD çizme olayı samsunglarda ortaya çıkıyormuş galiba hitachilerde öyle bir sorun yok
    bence yine samsung ve hitachi karışıktır. Adamlar 10 tane Elite açıp bakmamış ki 1 tane açıp bakmış.


    İnşallah, dedigin gibidir.Benq dvdrum olmasında 2 sürücüden biri olsun yeterki.Çümkü, kesinlikle elite alıcam.
  • peki bu hitachiler seslimiymiş yoksa eskisi gibi elektrikli süpürge gibi mi ?
  • Olacak olacak merak etmeyin. Bizde elimizdeki 360'lar ile kalacağız. Bir yanda geç çıktığı için kızdığımız Sony, bir yanda arkasından at kovalıyormuşcasına acele ederek sorunlu cihazlar üreten Microsoft. Kör ile sağırın savaşının diğer adı next-gen wars.
  • Gerçekten farkı varmış. Sanırım kovalayan at yorulmuş.
  • Benim bildiğim bu elite sınırlı sayıda çıkacak yani özel üretim gibi bişey herhalde..
  • Elite böyle gelirse elinizdeki Xbox360'ların hem değeri çok düşecek hemde satılması bir o kadar zor olacak. Elite varken kimse eski versiyonlara bakmaz, ya da zor bakar. Bakarsa da çok para vermez, Microsoft'un önceden Xbox360 alanlara güzel bir kazığı ve alacak olanlara da güzel bir kıyağı olarak görüyorum bunu. Hayırlı olsun.
  • Yaşasın Microsoft 360 ı almış olanlara bu konsolla ultra kıyak bir kazık atıyor...



    Ps3 gibi olacağım derken, kullanıcılarını uyuz etmeye de devam ediyor şirket. Zaten Bll de bırakacak işleri 1 yıl sonra. Kökten batar 360.Yeni gelecek kişi kafasına göre davranır, ve şirketlere para bastırmaktan cayarsa o zaman 360 b..u yedi . Dolayısıyla sahipleride




  • bir firma kendinden daha başarısız bir konsolu niye taklit etsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 007ybse04

    bir firma kendinden daha başarısız bir konsolu niye taklit etsin


    Başarı!?

    Hangi başarı pardon!?

    1.5 yıl önce çıkmasının verdiği gazla 6.5 milyar nüfuslu gezegende İstanbul' un nüfusundan bile fazla satamayan, anca 10 milyon satmış bir konsol mu?

    Yoksa o şirket bu şirket gezip, Ps3' exclusive' lerini kapabilmek için her türlü yalakalığı ve şerefsizliği yapan bir firmanın konsolu mu başarılı?

    Hangi başarı? Başarılı da biz mi göremiyoruz? Geçmişte ne yapmış, kimmiş, neymiş?

    allahın yazılım firmasının konsolu işte. Teknoloji firması Sony' nin yanında hangi başarı?

    Sony yine ezecek Microsoft' u. Geçişte de ezmişti. Bu Bill' amcanızın gitmesiyle göreceğiniz son oyun konsoludur. Tadını çıkarın derdim ama, diyemeyeceğim.

    Malum 3 kırmızı, ısınma problemleri diken üstünde tutuyor sizi...



    Ayrıca biraz daha yaratıcı olup her mesajınızda sana acıyorum diyene kadar, kendinizi savunmaya bakın. Çünkü bu gidişle 3 yıl sonra 360 a oyun yapmaz şirketler. Nedeni basit. Bill işten elini ayağını çekince şirketler yeni patronları adamdan saymayacak ve Ps3 e oyun yapacaklar yalnızca. Eski ortaklık bozulacak, Ps3 oyuncuları bayram yapacak...


    GERÇKELER ACIDIR...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 14temmuz1945 -- 20 Nisan 2007; 16:13:44 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Weycell 61

    Elite böyle gelirse elinizdeki Xbox360'ların hem değeri çok düşecek hemde satılması bir o kadar zor olacak. Elite varken kimse eski versiyonlara bakmaz, ya da zor bakar. Bakarsa da çok para vermez, Microsoft'un önceden Xbox360 alanlara güzel bir kazığı ve alacak olanlara da güzel bir kıyağı olarak görüyorum bunu. Hayırlı olsun.



  • Ayrıca biraz daha yaratıcı olup her mesajınızda sana acıyorum diyene kadar, kendinizi savunmaya bakın. Çünkü bu gidişle 3 yıl sonra 360 a oyun yapmaz şirketler. Nedeni basit. Bill işten elini ayağını çekince şirketler yeni patronları adamdan saymayacak ve Ps3 e oyun yapacaklar yalnızca. Eski ortaklık bozulacak, Ps3 oyuncuları bayram yapacak...



    3 yıl sonrayı kimin göreceği bellimi? Ben bugünü yaşıyorum. Yarın PS3 daha güzel imkanlar versin hemen alırım. Bırakın artık bu işleri. Oyunlardan zevk almaya bakın.
  • 14temmuz1945 eleştirininde bir dozajı olur dostum. Eminim sende xbox'suz nintendo'suz konsol piyasasını düşünmüyorsundur. Ha düşünüyorsan ne olacağını bilmem yazmama gerek varmı? Olayı tadında bırakalım pls.
  • Yani bu kadarda olmaz. Çoğumuz konsolu 900-1000ytl civarına aldı. Elitelerede kopya işide olacaksa, aynen patladı cihazlar elimizde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kryeck

    14temmuz1945 eleştirininde bir dozajı olur dostum. Eminim sende xbox'suz nintendo'suz konsol piyasasını düşünmüyorsundur. Ha düşünüyorsan ne olacağını bilmem yazmama gerek varmı? Olayı tadında bırakalım pls.


    krytek sanırım darkd66' nın yazısı sana benim bu konu hakkında ki cevabım olacaktır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.