|
Xbox'ta tehlike çanları: Game Pass abone sayısı ilerlemiyor!
-
-
Xbox aldım 3 ay hediye geldi. Sonra 1-2 ay daha para verip aldım Baktım oyunlar çok ucuz
10-15 kadar oyun alıp bir daha hiç gamepass almadım.
Online da oynamasam ölmem
_____________________________ DH'ye beleş ALTIN danışmanlığı.
.Tıkla referansımdan üye ol.Uçak bileti alırken 10 tl indirim kazan.
Özel Mesajdan gelen sorulara cevap vermiyorum lütfen ilgili başlığa sorunuz.. -
Adam akıllı 2 elin parmağını geçmeyecek oyun var çekici değil maalesef.
-
Arkadasin gamepassi ni kulaniyorum, o iptal ederse almam, beles oyunlar zaten online icin gamepass istemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Xbox bitti. Activision satın alımı mali olarak fişlerini çekti. Game pass pahalı olunca rağbet görmemeye başladı. Bir de sürekli çer çöp oyunlar. Yazık ettiler. İşleyen çarka çomak soktular.
paragöz .... online oyunlarda gamepass zorunluluğunu kaldırsın 15 milyona iner. 2 bine oyun alıyoruz 2 bin de bunlar istiyor.
-
Adam akıllı oyun mu varmış ki abone sayısı artsın? Microsoft oyun mu çıkarmış?
İçi çer çöple dolu, Fiyatı eskisi gibi uygun değil, online oynayabilmek için zorunlu olmasa daha da düşer.
_____________________________ -
Her oyununu diğer platformlara dağıtırsan adam niye gamepass alsın? Özellikle Forza Horizon için alanlar vardı on uda gitti Sony'e verdi.
Son zamanların en kötü satış psikolojisi. Sony'i lider yapan şey exc oyunları oldu. Millet Ps cihazına bayıldığından değil. Malzeme olarak Xbox daha iyi zaten.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
Fiyat eski fiyata düşmeli başka türlü zor. Geri adım atıp indirim yaptılar ama eski fiyata göre hala fazla.
Microsoft galiba kafasında birsürü stüdyo alıp Gamepass fiyatlarına da zam yaparsak deli gibi Gamepass satarız gibi hesapladı ama iş beklediği gibi gitmedi.
Çok hızlı satın almalar yaptılar, eldeki stüdyoları bir kara geçir sonra diğerini al. Hepsine birden abanınca şimdi stüdyoları kapatıyor.
Vah vah çok üzüldük 30 m bile fazla size.
-
Bence bitmedi. İlk kez Phil Spencer’ın aksine para getirecek işlere odaklanıp para kazandırmayan şirketlere tekmeyi basiyorlar. Sony de doğru düzgün oyun çıkarmıyor ama 1-2 tane düzgün çıkarıp işi götürüyor. Xbox’ın da ufak ufak yemlerden ziyade 1-2-3 tane de olsa ses getirecek şeye ihtiyacı vardı. Yeni ceo iyi yapıyor.
Bari elindeki firmaları salsında adamlar oyun yapmaya geri dönsün, Microsoft'un hazır parası yüzünden oyun yapacak firma bile ya oyun yapmıyor ya da satın alımdan önceki oyunun grafik modlusunu yeni oyun diye çıkartıyor. Özgün 1 tane işleri yok, 3 yıl gamepass kullandım 3-4 tane iyi oyun geldi onlar da bağımsız yapımcıların oyunlarıydı. 360 döneminden beri 1 tane düzgün Microsoft oyunu oynayamadık
Bir ara oyunu satın alanlarla gamepass'tan oynayanların ayrı tutulacağı söyleniyordu ama oyuncuların talepleri azalmaya başlayınca konuda kapandı gibi.
Bir zamanlar 5.9 liraydı, sonra 799 liraya tırmandı ama utanıp 529 liraya indirdiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -

beter olsunlar! sen yukarıdakileri sırf SJW diye alıp şirketin önemli yerlerine getirirsen işte böyle patlarsın.
en son bunlarda birisini şirketin başına getirdiler ve durum ortada
|
|
Xbox aldım 3 ay hediye geldi. Sonra 1-2 ay daha para verip aldım Baktım oyunlar çok ucuz 10-15 kadar oyun alıp bir daha hiç gamepass almadım. Online da oynamasam ölmem |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler