Şimdi Ara

Xbox, stüdyo satın almaya devam edeceğini ve yılın her çeyreğinde yeni oyunlar çıkarmak istediğini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox, stüdyo satın almaya devam edeceğini ve yılın her çeyreğinde yeni oyunlar çıkarmak istediğini açıkladı



    Xbox bildiğiniz gibi son yıllarda yeni nesile hazırlanışıyla bir hayli dikkat çekti. Birbirinden farklı ve başarılı oyun stüdyolarını satın alarak güçlü bir geliştirici ekip inşa etti diyebiliriz. Ancak hala Xbox'ın gücünü gösterecek bir oyun göremedik.



    Xbox Her Çeyrekte Oyunlar Çıkarmak İstiyor



    Xbox Game Studios'un başındaki isim olan Matt Booty, geçtiğimiz günlerde basına ve analistlere bir konuşma yaptı. Konuşma esnasında Matt Booty, gelecekte Xbox'ın her çeyrekte yeni oyunlar çıkarmak istediğini söyledi. Umuyoruz ki bu "çeyrekler" yakın zamanda gelir. Konsolun çıkmasının üzerinden yaklaşık 7 ay geçmiş durumda ve oyunculara Xbox hala tam olarak yeni bir oyun sunabilmiş değil.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, Game Pass'i daha fazla insana ulaştırmak için yeni abonelik seçenekleri planlıyor



    Matt Booty'nin açıklamasının geri kalanına baktığımızdaysa geleceğe dair bazı planlarını da görebiliyoruz. Matt Booty'nin söylediğine göre Xbox, oyun stüdyosu satın almaya devam edecek. Xbox şu ana kadar The Initiative (Perfect Dark) ve yeni Age of Empires oyununun stüdyosunu kurmasının yanı sıra, Ninja Theory (Hellblade), Playground Games (Forza Horizon), Obsidian (Fallout: New Vegas), InXile (Wasteland 3), Double Fine (Psychonauts) ve Bethesda gibi stüdyoları satın alarak birinci parti stüdyosu haline getirdi.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/xbox-says-it-will-continue-to-buy-studios-and-wants-to-release-games-every-quarter/







  • Elindeki stüdyolarla da bu mümkün. Ayrıca Xbox bir multiplayer online konsoludur umarım hikayeli oyun yapacağız diye güzel Co op ve online multiplayer oyunlardan vazgeçmezler. Bu konuda piyasanın kralı konumundalar zaten bundan taviz vermezler umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seneyi Microsoft pas geçecek gibi gözüküyor hala özel oyun çıkartamadı

  • Ninja Theory alıp Hellblade 2 çıkaracaklardı 2 sene önce attılar bir video kaldı öyle. Sen satın alma Xbox.

  • Xbox adamdır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E3 sunumuna kaldı 1 gün. Bakalım bu satınalımlar meyvesini verebilmiş mi göreceğiz. En az 3-4 yeni oyunun duyurulmasını ve oynanış videoları görmeyi bekliyorum. Bu nesil Xbox önceki nesillerden daha farklı bir yönde gitti. Umudum var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bekliyoruz oyun alooo! Adamlar hala stüdyo alma derdinde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xbox’ın en büyük zayıflığı oyunlarda oyuncuyu olayın içine çekemiyor, sony bu konuda çok başarılı zaten o yüzden daha çok satıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fhrstw

    Xbox’ın en büyük zayıflığı oyunlarda oyuncuyu olayın içine çekemiyor, sony bu konuda çok başarılı zaten o yüzden daha çok satıyor.

    Ori gibi şahaserleri var. Arada tek tük güzel yapımları çıkıyor hakkını yemeyelim. O oyunun ilk 10 dakikasında ki duygu yoğunluğunu kaç tane yapım verebiliyor ki?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox artık -ecekli -acaklı konuşmayı bıraksın da PS gibi eser üretmeye oyun çıkarmaya baksın, zira böylesi hem kendileri hem de oyuncular için daha hayırlı olur.

  • E3 daha gelmedi pas geçecek diyorsun bari 2-3 gün sonra de bunu

  • dostum ana oyun 2017 yapımı zaten 2018 de alıp geliştirme sürecine soksalar ve 3 4 yıl uğraşsalar bu e3 dönemine geliyor bu ne acele

  • Xbox bu jenerasyonu da boş vaatlerle geçiriyor. Oyun videosu gösterseler bile Scalebound gibi iptal ederler hiç umudum yok. Sony oyun ve ödül konusunda her yıl önde

  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt

    İşte sorun az yapmaları, böyle kaliteli oyun sayısı konsol sayısından az, hesapla bak.🤣

    He kaliteli dediğin de bi GOW değildir yani o ayrı Microsoft'a bağlı bir bağımsız stüdyo.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bazı yerlerde görüyorum da yok microsoft zenginmiş istese sony yi alırmış falan filan.


    İşler böyle yürümüyor bu piyasada, microsoft nasıl yazılım deviyse sony de yılların teknolojik devi.Sony diyelim ki milyon dolarlık şirket, microsoft gene sony ps bölümünü kafasına göre alamaz


    Eğer konu paraysa, güçse o zaman her güçlü şirket yutsun rakiplerini.Google bu piyasaya girdi ve microsofttan daha güçlü direkt alsın microsoft u sony yi falan ne uğraşıyor sonuçta .Google ı da Aramco alsın araplar oyun ve yazılımın kralı olsun değil mi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.