Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (614. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.719
Cevap
176
Favori
725.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Amazon.de den bana 3400 e geldi aşağı yukari hocam. Küsurat var da söylemiyorum 13 lira 😀 stok olduğu müddetçe Almanya dan almak daha mantıklı İngiltere garantisi 1 yil çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

    Amazon.de den bana 3400 e geldi aşağı yukari hocam. Küsurat var da söylemiyorum 13 lira 😀 stok olduğu müddetçe Almanya dan almak daha mantıklı İngiltere garantisi 1 yil çünkü.

    Xbox da uluslararası garanti mevcut mudur?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam amazondan alirsaniz 1 yıl uluslararası garanti var ekstra avrupa birligi uyesi ülkelerden alırsanız yurtici de 1 yil garantisi var toplam 2 yıl yurtici olmus oluyo yani.
  • İngiltere amazondan aldığıma göre ve (artık) ab ülkesi olmadığına göre 1 yıl cihazımın uluslararası garantisi var yani. Anladım hocam teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evet 1 yıl garanti var ilgiltereden alınanlarda ama 1 yıl boyunca microsoft türkiye garantisi mevcut. Yani uluslararası garanti diyince burada geçmiyor gibi bir izlenim oluşmasın diye belirtmek istedim. Eu ülkelerinden alırsanız da 2 yıl microsoft türkiye garantisi mevcut
  • Avrupa Amazon üzerinden series X alsak ne kadar fiyata denk geliyor acaba? Amazon.de .com gibi yerlerden sipariş verenler yardımcı olabilir mi?

  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt

    Amazon . it den aldım ben hocam. 669 euro tuttu. Kartımdan 9.03 euro kuru ile 6045 TL çekildi

  • muratcangm kullanıcısına yanıt

    Tesekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Burak Bey,

    Oyun konsolunuzun garanti suresi fatura bilgileriniz baz alinarak guncellenmistir.

    Guncelleme sonrasi konsolunuzun garanti suresi 2 yil , kontrolcunuzun garanti suresi ise 1 yil olacak sekilde guncellenmistir.

    Konsollunuz ve kontrolcunuz farkli ulke pazarlari icin uretilmis urunlerdir.Bu konuda daha detayli bilgi almak icin satici firmaniz ile gorusme saglayabilirsiniz.


    Iyi gunler dilerim,


    Saglikla kalin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, ben ABD'den bir arkadaşım aracılığıyla Xbox Series X aldım. Özel mesajlarda bir arkadaş süreci sormuş, belki faydası olur burada da paylaşmış olayım:


    Ürünü Amerika'da olan ve Türkiye'ye gelecek olan bir arkadaş aracılığıyla aldım. Satın alımı ben yaptım. Süreci anlatayım:


    • Discord ve telegram'da stok bildiren kanallara üye oldum ve bildirimlerini açtım (reddit xbox kanalı, twitter ve nowinstock discord kanalı).

    • Kendim de sık sık redditten, twitter'dan vs. stok haberlerini takip ettim.

    • Arada Xbox satıcısı olan web sitelerine kendim de girip kontrol ettim

    • Chrome için seçtiğiniz sitelerde değişiklik olduğunda sesli bildirim gönderen visualping adlı bir eklenti yükledim. (doğru çalışıyor mu emin değilim bi kaç kez yanlış anons yapıp çıldırttı beni  )


    Sonra twitter'da BestBuy'da bir gün önceden sonraki gün Xbox Series X stoğu olacağı haberini aldım. Zaten gün boyu bilgisayardayım, ek bir şey yapmama gerek yoktu. Sadece Telegram ve discord bildirimlerini tekrar kontrol ettim.


    Telegram'dan BestBuy'da stok olduğu bildirimi gelince daldım siteye. Add to basket butonu sırayla aktif oluyordu herkese. Siteyi bir kaç kez yeniledim ve biraz bekledim, 1 dakika içinde yanınca hemen sepete ekleyip ışık hızıyla satın alımı yaptım. Xbox Series X ABD fiyatı $499 olarak geçiyor ama bu vergisiz fiyatı. ABD'de ürünlerin fiyatı yazılırken hep vergisiz yazılırmış onu da öğrenmiş oldum   Vergi her eyalette değişiyormuş. New Jersey eyaleti için 30 dolar ekstra vergi ile 530 dolar ödeme yaptım. Kredi kartımdan 4002 lira çekim yapıldı. Satın alırken eve gönderim seçeneği yoktu sadece mağazadan satın alım seçeneği vardı. O yüzden arkadaşımın yaşadığı eyalette kendisine en yakın olan mağazadan teslimatı seçtim (Princeton). Ürünü alacak kişinin telefon numarası ve e-posta adresini giriyorsunuz, almaya gittiğinde e-posta ile onaylıyorlar. Sitedeki hesabımı her ihtimale karşı arkadaşımın Amerika'da yaşayan abisinin adı ve soyadıyla oluşturmuştum ama gerek de yokmuş.


    Ürünün yanında ekstra Xbox kontrolcüsü alırsanız kontrolcü 10 dolar indirimli geliyor. Ben aceleden unutmuşum, müşteri hizmetlerine yazdım 10 dolar indirimle verdiler yine de sağ olsunlar. Ekstra kontrolcü de tam 400 liraya maloldu. Kontrolcü kapıya gelecekti, 4 gün sonra BestBuy ve UPS'ten bildirim geldi kargonuz teslim edildi diye ama ortada bi kontrolcü yoktu. Arkadaşım evin çevresini içini dışını her tarafını aradı hiç kargo gelmemişti. İletişime geçtim ve yenisini gönderdiler, yenisi geldikten sonra da yan komşusu kontrolcüyü bize bırakmışlar diyerek diğerini getirdi. BestBuy'a ne yapayım bunu getireyim mi kargolayım mı diye yazdım sizin olabilir dediler  .


    Xbox ise satın alımdan 4 gün sonra Princeton mağazasına geldi (geldiğinde bildirim, e-posta vs. gönderiyorlar). Arkadaşımın evine 1.5 km uzaklıktaydı. Gidip e-posta onayıyla teslim aldı. 20 gün sonra da Türkiye'ye getirdi. Güç kablosu ABD priz girişlerine uygun şekilde geldi ama evde zaten bir sürü dönüştürücü vardı, şu ürüne takıp kullanmaya başladım.


    Microsoft'un sitesinde hem konsolun hem kontrolcülerin satın alım gününden itibaren 1 yıl garantisi olduğu görünüyor.


    Başka sorularınız olursa yanıtlayabilirim.





  • Adamlardakı anlayışa bak be
  • Herkeze selam,


    Arabistan üzerinden çift kollu series s'i 3500 TL'ye getirtebilme ihtimalim var. Fiyat uygunmudur?

  • xLUNATICx kullanıcısına yanıt
    Uygun tabi hocam çift kollu hem de. Euro da yükselişte hocam bu fiyatlarda bulan kaçırmasın bence.
  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsun resmen bedava almışsınız. 2 ekstra koldan birini de satsanız 3800 e falan gelir ekstra 1 kollu hali , bedava yani. Burada series s alınıyor o paraya anca hemde ekstra kolsuz.

    Biz burada 6k yakaladık diye seviniyoruz hemde ekstra kolsuz  Hayırlı uğurlu olsun çok iyi fiyat




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcangm -- 11 Mart 2021; 13:36:42 >
  • Cevap için teşekkür ederim.

    Peki 2 senelik game pass için almam gerken birşey varmı yoksa onu buradan halledebiliyormuyum?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xLUNATICx kullanıcısına yanıt
    Hocam ya kendin müşteri hizmetlerinden alırsın ya da burda p2 hakkını satanlardan alabilirsin.
  • Cevaplarınız için tekrar çok teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImTheLeqend -- 11 Mart 2021; 14:50:21 >




  • fiyatı da düşmüş. alacak olanlar kaçırmasın bence de.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImTheLeqend

    Arkadaşlar herkese keyifli akşamlar dilerim, Amazon.de sayfasına 18 Mart Tarihinde stok girişi olacak. Series X ve Series S takibi yapan arkadaşların bilgisi olsun. 16-17 Mart tarihlerinde de sayfaya dikkat ediniz.  



    Bir kaç orjinal aksesuar ise 13 Mart tarihinde stoklara giriş yapacak, (Kol + USB Bundle) yeni nesil kolun olduğu. Bu tarihte de olası bir stok olabilir takip ediniz. 

    Series X bekleyenler için önceki bilgilendirme mesajım. İlgilenen veya takip edenlerin bilgisine.





  • 
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.