Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (525. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.719
Cevap
176
Favori
725.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @saitates @Winters


    cihazlarınız series s mi ve Fransa'dan mı almıştınız ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevermscxx -- 5 Ocak 2021; 11:48:10 >
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt

    haklısın hocam, niye kurulduysam İtalya'ya Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)  

  • fitamino kullanıcısına yanıt

    Eğer Amazon üzerinden aldıysanız ve bu fiyata veriyorsanız helal olsun. Ama Avrupa'dan yolcu yanında getirtip bu fiyata satmaya kalkıyorsanız, ülkemizde satış yapan kurumsal firmaların fırsatçılığından farkı kalmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westberlin kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes sizin bizim gibi değil. Almanyadan yanında 3 er tane getiren birine yazdım alacağım zaman. Dedim hocam vatandaşlık oturma izni varmı falan. Yok dedi. Tax free aldınız o zaman dedim. Evet dedi. Dedim indirm yapma şansınız var mı. Gidip alınca şu fiyata geliyor siz amazon fiyatına satıyorsunuz dedim. Adam küfretti. Git ordan kendin al dedi. Teklif ettiğim de 1300 kar edeceği yere 900 edecekti. Türkiyede mağazaları bırak sözüm meclis dışı ve iyi niyetli olanlar dışında Türkiyedeki kimseden cihaz alınmaz.
  • İkimiz de almanyadan aldık hacom, series s.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winters kullanıcısına yanıt

    cevap için tşk ediyorum. o zaman ılk olarak ödediğiniz 397 eur du sonradan iade olan 13 eur ıle size 384 eur ogelmiş oldu, doğruyum değil mi hocam ?

  • @mevlutucar size de hayırlı olsun hocam. Daha önceden Prime ile Almanya / ABD alışverişlerim 1 hafta gibi sürelerde gelmişti ama Fransa'dan ilk alışverişim olduğu için pek kestiremiyorum. Sizin konsolun kargoya verilmiş olması da gayet sevindirici. Benimkinde hala tık yok :P


    @nevermscxx teşekkürler, biz de merakla aşamaları bekliyoruz. Bilgi geldikçe paylaşıma devam...

  • Hocam bir ihtimal, FR üzerinde Prime üye olduğum için hızlı kargolamış olduklarını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutucar -- 5 Ocak 2021; 12:54:32 >
  • fitamino kullanıcısına yanıt

    Neyin ticaretini yapıyorsunuz siz? İthalat mı yapıyorsunuz? Vergi mi veriyorsunuz? Düpedüz fırsatçılık yapıyorsunuz! Vatandaşa verilmiş kişisel bir hakkı suistimal ediyorsunuz, sonra da gelip burada ağlıyorsunuz. En azından Amazondan alınca adamların hizmetlerinin devamı için destek olurum, sizin gibi çıkarcılara fırsat vermem. Dünyaya da, ticarete de farklı açılardan bakıyoruz, bu konuya da sizin ucuza getirip, pahalıya satamadığınız konsol yüzünden ağlamalarınızı okumaya gelmiyorum. Gidin ikinci el bölümündeki ilanınız da ağlayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fitamino kullanıcısına yanıt

    bu yaptığınız yasal olarak suç. ticaret amaçlı değil kullanma amaçlı ürün getirtiyorsunuz yurt dışından. birisi sizi şikayet etse direk ceza alırsınız.

  • Merhaba arkadaşlar amazon fr üzerinden sipariş vermeye calısıyorum ancak siparişi girdikten sonra ödemeyi almıyor, ödeme doğrulaması gerekli yazıyor herhangi bir mail yada sms almadım. Yurtdışı ödemelerine hesabım açık ve limiti yok yardımcı olur musunuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: webberreyiz

    Merhaba arkadaşlar amazon fr üzerinden sipariş vermeye calısıyorum ancak siparişi girdikten sonra ödemeyi almıyor, ödeme doğrulaması gerekli yazıyor herhangi bir mail yada sms almadım. Yurtdışı ödemelerine hesabım açık ve limiti yok yardımcı olur musunuz?

    Kredi kartıma bağlı olan sanal kart ile, yurtdışı alışverişe açık bir şekilde limitini ayarlayıp ödeme aşamasında kart bilgilerini girerek satın aldım. Herhangi bir sorun olmamıştı bende. Direkt olarak provizyona düştü miktar.

  • Merhaba arkadaşlar ayın 28 inde amazon.co dan series s siparişi verdim hesabımdan ücret çekilde aynı gün iptal etmek durumunda kaldım kaç gün geçti iade ile ilgili bi geri dönüş olmadı canlı destekle görüşüyorum bekleyin diyor bu kadar uzunmu sürüyor bu iade işlemi daha önce başına gelen oldumu hiç
  • UPS tarafından gelen son durum güncellemesi bu şekilde.


    Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt

    bu ne hız,, maşallah diyelim.

  • nevermscxx kullanıcısına yanıt
    Bu daha önce de gündeme geldi. O ülkenin ilk ay ücretsiz prime üyeliğini alınca siparişi diğerlerine göre hızlı gönderiyorlar.
  • Merhaba, amazon.co.uk’de müşteri temsilcisine yazmak istiyorum fakat chat ekranı için applikasyonu indirin diyor fakat indiremiyorum. Müşteri temsilcisine nasıl yazabilirim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.