Şimdi Ara

Xbox Series X - SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Xbox Series X - SATILMIŞTIR
    Ürün sıfır hiç bir şekilde açılmamıştr. Fransa'dan alınmıştır. Kullanıcaktım fakat kullanmaktan vazgeçtiğim için satıyorum. Garantisi Türkiye'de 2 Yıl geçmektedir. Zaten microsoft'un garanti olayları çok sağlam hiç bir sıkıntı çıkmaz. Gelip elden kontrol edip alabilirsiniz. Al-sat için alınmamıştır ki zaten neredeyse karsız veriyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 6800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • Pm gönderdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScrH91

    Pm gönderdim
    Cevaplandı.
  • İlanınız ve içeriği o kadar tezat ki anlaşılır gibi değil. Kimse sizden hesap sormuyor istediğiniz fiyata koyabilirsiniz. Kullanıcaktım ve vazgeçtiğiniz için satıyorum demişsiniz arkasından da al satçı değilim demişsiniz. Sonra da neredeyse karsız veriyorum. Kimse size neden kar ediyorsunuz diye hesap soramaz ki... fakat al sat olayı sonra kar olayı ilanınızı kirletmiş. Hayırlı satışlar dilerim. Saygılarımla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuhaser

    İlanınız ve içeriği o kadar tezat ki anlaşılır gibi değil. Kimse sizden hesap sormuyor istediğiniz fiyata koyabilirsiniz. Kullanıcaktım ve vazgeçtiğiniz için satıyorum demişsiniz arkasından da al satçı değilim demişsiniz. Sonra da neredeyse karsız veriyorum. Kimse size neden kar ediyorsunuz diye hesap soramaz ki... fakat al sat olayı sonra kar olayı ilanınızı kirletmiş. Hayırlı satışlar dilerim. Saygılarımla.
    'Anlaşılır gibi değil' demişsiniz neyini anlayamadınız acaba? Tamamen olayı anlatmışım ne var bunda? Benim aldığım fiyat belli gidipte uçuk fiyatlara koymadığımı belirtmek istedim sadece. Neredeyse aldığım fiyata veriyorum hatta. Ne gibi bi tezatlık var anlayamadım. Bunları belirtmekte mi suç şaka gibisiniz gerçekten. Kimseye hesap verdiğim de yok ayrıca milletin kafasında soru işareti kalmasın diye yazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 5 Ocak 2021; 2:4:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anlayamadınız galiba. Gerçi çok ta kibar ve anlaşılır yazdım ( Sizin yazınızın aksine ). Neredeyse karsız diyorsunuz ya heh orası işte. Madem al satçı değilsiniz, madem ticaret yapmıyorsunuz neden kar koymak zorundasınız ? Ki yukarıda mesajımda gayet açık bir şekilde kar yapabilirsiniz yazdım. Şimdi daha anlaşılabilir olmuştur umarım. Tekrardan saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuhaser

    Anlayamadınız galiba. Gerçi çok ta kibar ve anlaşılır yazdım ( Sizin yazınızın aksine ). Neredeyse karsız diyorsunuz ya heh orası işte. Madem al satçı değilsiniz, madem ticaret yapmıyorsunuz neden kar koymak zorundasınız ? Ki yukarıda mesajımda gayet açık bir şekilde kar yapabilirsiniz yazdım. Şimdi daha anlaşılabilir olmuştur umarım. Tekrardan saygılar.
    Benim orda al-satçı değilim dememdeki sebep karaborsacı zihniyette olmadığımı belirtmekti. Ticaret yapmıyorum gibi bir şeyde yazmadım oraya. Gidip 6600 tlye alıp 8000 tlye koymadım ilana zaten. 6800’e koydum 6700’e vereceğim bu yani. 100-200 tl kâr koymuş olmama mı takıldınız cidden? Alın 6600’e size vereyim bu kadar dert etmeyin yahu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 5 Ocak 2021; 2:51:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.