|
|
Böyle düşünme hocam oyunlar kanallardan daha tehlikeli hemem hemen her oyunda sağ da altta devamlı duran bir logo oluyor skor, can , mermi vb hayırlı olsun , yine de dikkat et derim ben . Ben de tv düşünüyorum q95 de çok başarılı gidip geliyorum ama sırf kafam rahat olsun diye qled alacağım sanırım . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 20 Aralık 2020; 14:1:2 > |
Aşağıdaki kulaklığı aldım eğer bütçenize uyarsa fiyat olarak Usa dan bile ucuza geldi bence kaçırmayın. Hem de Amazon Tr kalitesiyle. |
Hocam benim bildiğim kadarıyla o monitörün HDMI 2.0 çıkışı 144hz veriyor, diğer bir çıkışı 165hz veriyor, yanlışım varsa düzeltin ama ben de almayı düşündüğüm için 2K-144hz kullanılabilir olduğunu biliyorum o monitörün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hdmi 120 hz alıyorsunuz, display soketi sayesinde ekranında gerçek değerini yansıtma şansımız mevcut. zaten 60 hz bir daha geri dönülmemek üzere tarihe karışıyor. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam cevabınız için çok teşekkürler. Ben de biraz araştırma fırsatı buldum bu akşam. Dahili hoparlör sevdamdan vazgeçtim. Alacağım monitörün üzerinde 3.5mm jack girişi olsun yeter. Harici hoparlör her türlü daha kaliteli ses verecektir. Panel değiştirmeyi çok düşünmüyorum, yıllardır IPS panel kullanıyorum. Fiyat olarak ise 1800 lira bandına kadar çıkabilirim. Son olarak AOC 24G2U hakkında ne düşünüyorsunuz? |
AOC monitör kullanmıştım kaliteli oluyor genellikle monitörleri . Dediğiniz model IPS ekran 144hz ve freesync destekli gayet yeterli bir monitör eğer hikayeli oyunları da bu ekrandan oynayacaksınız tavsiye ederim. Ama daha çok rekabetçi oyunlar (apex-cod) oynuyorsanız TN veya VA panel bakmalısınız her ne kadar 1 ms denilse bile IPS ekranların çoğunda gecikme değerleri daha yüksek oluyor. |
Hayatımda hiç rekabetçi oyun oynamadım :) Genelde single player story driven oyunlar tercih ediyorum. IPS panel en ideali olacaktır sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar merhaba. Tv konusunda hiç bir bilgi sahibi değilim öncelikle bunu belirtmek isterim. Series x sahibiyim. Genelde işimden dolayı hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum. Hellblade, ori , batman vb oyunla, rakabetçiye dayalı oyunlar neredeyse hiç oynamıyorum. 2-2.5 TL bütçe ile belki 3, güzel bir tv önerebilir misin? Forumda genellikle series s için fikirler mecvut ve gözden kaçırmadıysam önerilen tvlerin çoğu biraz pahalı. Şimdiden teşekkürler. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar fps ile hz arasındaki bağlantı nedir? 60 fps oynarken 120hz ile 60hz arasında fark var mıdır |