Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (389. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: MERNEPTAH , ykk07
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil4 Android
5 sn
76.297
Cevap
790
Favori
3.745.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Xbox nesillere inanıyor. Yeni neslin donanımından faydalanarak en yeni donanımda oynanan oyunlar, şimdiye kadar yapılan konsol lansmanlarından daha fazla seçenek, değer ve çeşitlilik sunuyor. Tüm stüdyolarımızın yaptıkları oyunlar Gamepass'e çıkacak ve gelecek nesilde oynamak için ücretsiz yükseltme alacaksınız."

    Yanlış çeviri varsa lütfen uyarın arkadaşlar (Google çeviri). Ps5 özel oyunlarının PS4'de çalışmayacağı açıklamasına bir gönderme hissettim.



    https://twitter.com/aarongreenberg/status/1266460080951582720



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 30 Mayıs 2020; 16:44:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tam35tr

    Söylemleri sadece oyunları gösterme yönünde. Hatta bence 1. Partiden çok 3. parti oyunlar gösterecekler. Konsol ile ilgili açıklama yapmasalar da ben sunumun sonunda konsolun görselinin açıklanacağını düşünüyorum heyecan yaratmak için. Ağustosta da 1. Parti oyunların oynanış videoları, konsolun teknolojik ayrıntıları, fiyat ve çıkış tarihini açıklayacaklar bence. Bir oyunsever olarak heyecanla takip eder ve izlerim ancak beni asıl ilgilendiren ilk etapta temmuzdaki xbox sunumu. Ps5 i nesilin ortasında falan alabilirim iyice özel oyunlar çıkmaya başladığı zaman acelesi yok.
    Konsolu ve fiyatı da açıklasınlar bir zahmet. Microsoft'u beklemeye gerek yok fiyat için, diyelim ki Microsoft açıkladı sonra Sony açıkladı Microsoft bu sefer 50 dolar indirim yaptım dediği zaman ne yapacaksın? Böyle ihtimaller var sakız gibi uzatmanın anlamı yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Akıllıca işlere akıllıca demek lazım. inXile'ın "AAAA" oyunu şimdiden merak etmeye başladım. Umarım Temmuz'da gösterirler.
    Inxile değil hocam Initiative. :)
  • O kadar çok stüdyo aldılar ki, kafa karıştı. Hala güvenemiyorum ama bakalım, çıkışa daha var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198


    https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/gspsq4/3090_games_launch_titles_smart_delivery/
    Vay be şu tablonun güzelliğine bak hocam Xbox ta oynayamadığım 100 lerce oyun vardı şimdi hepsini 4K teknolojisi ile uçuk

    kalitelerde Xbox Series X te oynayacam Müthişşş




  • Sadece bazı oyunlarda var sanırım ama RDR 1, GTA IV gibi efsanelerin 4K, 60FPS ve HDR ile geldiğini düşünsenize. Bu özellik için bile Xbox alanlar olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geriye uyumlu oyunları bile oynasan bir sonraki nesile kadar idare eder. Öyle manyak bir özellik yaptılar helal olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

    Sadece bazı oyunlarda var sanırım ama RDR 1, GTA IV gibi efsanelerin 4K, 60FPS ve HDR ile geldiğini düşünsenize. Bu özellik için bile Xbox alanlar olur.
    Hocam sanırım RDR1 zaten 4k/60 FPS oynayabiliyor şu an One X’te

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son donemde Amerika'da elden konsol satisi yapıyorum da, biz burada ne kadar analiz kasarsak kasalım bu konsolların cogunluk oyuncu kitlesi hala cocuklar arkadaslar Ne kadar konsol sattıysam hepsini çocukları icin alıyorlardı, cogu da yanında "Fortnite da veriyor musun?" "bunda Call of Duty oynayabilir mi?" sorularıyla geldiler Dolayisiyla ben "en onemli nokta fiyattır" fikrime geri dönüş yaptım. Ben kucukken annemi %20 daha pahalı bir cihaza ikna etmeyi göze alamazdım Bizim burada analiz yaptigimiz noktaların onemli gözüküyor olmasınin nedeni de internette bu tarz konu basliklarinda konuşanların oyunlara gercekten gönül vermis tutkulu kesim olması. Ancak, bence bizim gibi insanların oranı %5-%10'dan daha fazla degil.

    Edit: Bunu paylaşmam uzerine gidip su linke baktım da, iki konsolda da "total player count" olarak sıralayınca gercekten korkunç bir tablo cikiyor ortaya. Buraya daha Fortnite ekli bile degil
    https://gamstat.com/games/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 30 Mayıs 2020; 17:17:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

    Hocam sanırım RDR1 zaten 4k/60 FPS oynayabiliyor şu an One X’te

    Alıntıları Göster
    4K 30fps.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    4K 30fps.

    Alıntıları Göster
    Tesekkurler duzeltme icin
  • Ps5 konusunu da yakından takip ediyorum çünkü aklımda ilk xbox series x almak olsa da neslin ortasında belki ekstra olarak ps5 de alabilirim. PS5 konusunda insanlar xbox'ın 2 yıl özel oyunlarda geriye destek vermesini grafiksel sıçrama göremeyeceğiz gibi yorumlamış, öyle bir risk mevcut evet ancak benim görüşüm nasıl bilgisayarlar arasında her donanıma özel low-mid-high-ultra oyunlar çıkıyor. Xbox özel oyunlarında da öyle olacağını düşünüyorum. Temmuzda göreceğiz ancak umarım yanılmam. Grafik takıntılı bir adam olmasam da özel oyunlar grafik açısından da özel gözükmeli bence. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tam35tr

    Ps5 konusunu da yakından takip ediyorum çünkü aklımda ilk xbox series x almak olsa da neslin ortasında belki ekstra olarak ps5 de alabilirim. PS5 konusunda insanlar xbox'ın 2 yıl özel oyunlarda geriye destek vermesini grafiksel sıçrama göremeyeceğiz gibi yorumlamış, öyle bir risk mevcut evet ancak benim görüşüm nasıl bilgisayarlar arasında her donanıma özel low-mid-high-ultra oyunlar çıkıyor. Xbox özel oyunlarında da öyle olacağını düşünüyorum. Temmuzda göreceğiz ancak umarım yanılmam. Grafik takıntılı bir adam olmasam da özel oyunlar grafik açısından da özel gözükmeli bence. Saygılar.
    Bir sürü fark olacaktır hocam. Öncelikle en büyük fark ray tracing olacak, onun dışında kaplamalar, çözünürlük gibi temel farklar olacaktır zaten. Sony'nin böyle yapması kendi zararına özellikle rakibi bu konuda çok daha bol seçenek sunarken. Ayrıca Ps5'in üretimi ilk yıl sınırlı olacak yani çıkardığı oyunların daha az satabilme durumu da olacaktır o yüzden gerçek Ps5 için yapılan oyunların 2022'den yılından daha erken görebileceğimizi düşünmüyorum.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PlayStation_5_ilk_Yil_Sinirli_Sayida_Uretilecek-100847.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 30 Mayıs 2020; 17:39:54 >




  • Hocam yanlış anlaşılmasın oyuncu dostu olmak çok güzel bir hamle. Benim sorun ettiğim bir olay da değil ancak en azından anlamlı bir fark görmek hoşuma giderdi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tam35tr

    Hocam yanlış anlaşılmasın oyuncu dostu olmak çok güzel bir hamle. Benim sorun ettiğim bir olay da değil ancak en azından anlamlı bir fark görmek hoşuma giderdi :)
    Göreceğiz hocam zaten o da anca 2022'den sonra, çünkü o dönemler sadece bu konsollar için oyunlar üretilmeye başlanacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 30 Mayıs 2020; 17:54:12 >
  • Yarın Microsoft çıksın One X'e desteği kestik desin hemen saydırmaya başlarım yok öyle 50 milyonluk pazarı göz ardı etmek. En azından bir kaç tanede olsa oyun getir senin ürününe para vermiş insanları görmezden gelme. Zaten Halo Infinite gibi en önemli oyunu One-One X'e de geliyor. Gerçi Microsoft'un Pc tarafı da var iyi kötü ortalama bir bilgisayarla oyunlarını oynarsın zaten.
  • Bence çok güzel bir hamle de olsa hedeflenen şey gamepass bu hamlede. Tüm özel oyunlarımızı 2 yıl daha eski nesile getireceğiz demek 2 yıl daha 50M luk eski nesil kitlesinden gamepass 'a üye alabiliriz demek. Tabi ki kişisel görüşüm bu. Firmaların oyuncu dostu hamleler yapmalarının altında bile bir rekabet, kazanç düşüncesi ve strateji var aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tam35tr

    Bence çok güzel bir hamle de olsa hedeflenen şey gamepass bu hamlede. Tüm özel oyunlarımızı 2 yıl daha eski nesile getireceğiz demek 2 yıl daha 50M luk eski nesil kitlesinden gamepass 'a üye alabiliriz demek. Tabi ki kişisel görüşüm bu. Firmaların oyuncu dostu hamleler yapmalarının altında bile bir rekabet, kazanç düşüncesi ve strateji var aslında.
    Tabi ki hocam bunlar birer şirket eninde sonunda kazançlarına, karlarına bakarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    O kadar çok stüdyo aldılar ki, kafa karıştı. Hala güvenemiyorum ama bakalım, çıkışa daha var.
    Aynı durum bende de var. Series yurtdışından falan veya trde indirimle almayı düşünüyorum. Bu imkanlar olmazsa alınan stüdyoaların oyunları görmek lazım. Fos çıkarsa bulaşmam zaten ama dediğim gibi yurtdışı alırsam fiyat performans canavarı her türlü gideri olur
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.