Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (371. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
76.297
Cevap
790
Favori
3.745.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi o seviyede açıklamalar bedavaya yapılmıyor, her şeyden en ufak bir kar elde etmeye çalışıyorlar. Adam niye Epic’in başındayken psyi, xboxı övsün ki? Teknolojisi hoşuna gittiğinden mi? Ben bu kadar paranın döndügü yerde hiçbir zaman böyle açıklamaları sallamam. Hele hele bir şirket, başka bir şirketi güzelliyorsa...

    Ayrıca ben de sıkıldım bu konudan, tüm konsollarla vakit geçirmekten de son derece memnunum. Benim için de konu kapanmıştır. İyi oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle yeni nesil grafik bazlı nasıl olacak zaman gösterir ama UE5 sundukları ile güzel deneyimlerin oyuncuları beklediği kesin. Switch konusunda şöyle katılıyorum sana bende Switch sahibiyim hatta çıkış zamanı ülkeye konsolu ilk getirtenlerden olabilirim, yanında Zelda fanı olduğun için kutulu oyununu alıp zevkle oynadım ama zaman içinde fiyatlandırma sıkıntıları yüzünden sıkışıp kaldım. Aldığım sürüm kırılabilir olduğu için ve malum kur yüzünden dayanamayıp aletimi kendim cfw attım. Şimdi elimden hiç düşürmüyorum iş birazda maddi güçle alakalı yoksa Switch aletime 3-4 oyundan fazla bir oyun almam imkansızdı. Birde diğer konsoların hepsine sahip olduğum için karşılaştırma yapmamda kolay oluyor. Dışarıda fazla oyun oynamıyor isen ve Zelda, Mario gibi oyunların fanıda değilsen Switch bir süre sonra bunaltıyor buda bir gerçek.

    Bence yeni nesilde iş ülkemiz bazlı ex kısmından çok fiyatlandırmaya bakacaktır, güçlü bir XSX yanına GP gibi bir sistemi de alınca benim için çok daha albenisi olan taraf oluyor. Hatta son yıllarda Ps4 Pro'yu sadece Ex oyunları arada tekrar oynayayım diye açıyorum, geri kalan tüm zamanımı Xbox One X'de geçirdim GP bana verdiği her ay AAA seviyesinde ki oyunlar şimdilik hayli hayli yetiyor. Birde bu içeriğin XSX devam edeceğini bilmek benim için büyük bir lütuf..




  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Ben gp keyfini OneX ile süreceğim. Fat kasa PS4 satar PS5 alırım. OmeX grafik seviyesi benim için yeterli. Ama zamanla SeriesX de eve girecek inşallah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • X var ise mantıklı olanı yaparsın Ps5 tüm oyunları olmasa bile en önemli ps4 ex oyunları oynama desteği sunuyor. Ps5 ile yoluna devam eder Xbox One X için sunulan XSX 2 yıllık ona çıkacak oyunları getirtme desteğini de yararlanır sonra onuda alırsın.

    Bende arşivcilik olayıda var o yüzden satamıyorum, eskiden yeniye tüm konsolları özenle saklamaktayım yoksa bende elimde ki konsolları elden çıkartmıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon

    Mantıklı sorular ama burada mantıklı cevaplar alamazsın. Sony düşman şeytani bir firma olarak görülüyor genelde komik ama öyle o yüzden her zaman bir eleştiri görürsün, kimi güçsüz der güçlü olsa bu sefer oyunları hep sinematik gibi der vs oyunlara Türkçe koymuyor diye kızan tipler bile var. Dünyada resmî olarak oyunlara Türkçe desteği hatta dublaj bile koyan kaç firma var bilmem. Mantıklı cevaplar arama o yüzden, gül geç. Arada vakit geçsin diye ben de tartışmaya girerim ama hiç ortaya mantıklı bir sonuç çıktığını görmedim
    playstation konusunu gördükten sonra burada yine baya mantıklı tartışmalar dönüyor.




  • LinkX kullanıcısına yanıt
    Biz tartışsak bile belli bi kalitenin ve seviyenin altına düşmeyiz arada gır gır şamata yorumlar olur ama en azından ilk

    okul bebeleri gibi her mesajı şikayet eden yok
  • Agulec40 kullanıcısına yanıt
    İzometrik bakış açısında, dungeon ve loot koyarsan her oyun diabloya benzer. H&S türünün atası sonuçta.

    Önerim POE oynayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    İzometrik bakış açısında, dungeon ve loot koyarsan her oyun diabloya benzer. H&S türünün atası sonuçta.

    Önerim POE oynayın.
    Poe sömürdüm hocam artik yrni sryler lazim biraz zamanimi calsa yeter diablo 4 cikmasina var daha nede olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda bir çok arkadaşın ek olarak Ps4'ü de var zaten.Buraya gelip ince ince laf sokup , insanların xbox tercihi ile alay edilmediği sürece kimse abuk sabuk kavgalara girmez pek.Arada heyecanına yenik düşüp üslubunu bozan arkadaşlar olsa da bunların sayısı çok az.Tüm bölümü itham etmemek lazım.

    Ps5 bölümü çok daha kalabalık olduğu için seviyeli tartışma yapmak çok zor , her kafadan bir ses çıkıyor.Adaletli olan bir oyuncu zaten Ps exc lerini de över gamepass sistemini de.

    PC varken Xbox'a ne gerek var diyen arkadaşlara da şunu diyelim , herkesin evinde Xbox'da yeni çıkan oyunları kaldıracak Pc yok.İnternet ve iş için ucuz bir laptop alıp oyun için sadece konsol kullanan oyuncu sayısı çok.Ayrıca benim gibi bir çok oyuncu bu saatten sonra Pc'de oyun oynamaz , keyif alamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 22 Mayıs 2020; 0:16:47 >
  • Ya bir de mesela Ps konusunda Xbox fanboyluğu ile itham eden adam muhtemelen ben PSX ile resident evil oynarken, daha dünyada değildi. Şimdi ben bu çocuğa ne anlatabilirim ki? Playstation’ın bende yeri hep ayrıydı, ilk konsolumdu. Hala da yeri ayrı ama PS sevmem, bu forumdaki PS ortamını da sevmemi, onaylamamı gerektirmiyor. Kendimi kime niye ispatlayayım, Maltepe pazarında 1liraya psx oyunu takas etcem diye sabahtan aksama tezgahlarda dolanan bi çocukluktan geliyorum.

    Adam PS3ün içine dogmus bana Xbox fanboy diyo:) Bana şimdi ne faydası, eğlencesi var o topicin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Pc konusuna kesinlikle katılıyorum. Ben kendimi bildim bileli konsol oyuncusu oldum. Fare ve klavye oldu mu resmen soğuyorum oyun oynamaktan. Bana adam gibi gamepad olacak, o makine oyun konsolu olacak öyle driverla, başka hatalarla uğraşmayacağım:)

    Simdi bazı arkadaslar cevaben derler, pcye de gamepad adapte oluyo falan diye. Olay o değil iste. Bende oyunculuğun bi ruhu var. Oyun oynarken işletim sistemi açmamalıyım, fare klavye ile muhattap olmamalıyım. Bas makinaya, açılsın, gir oyuna gamepad ile bam güm, budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wither

    Bu konuda bir çok arkadaşın ek olarak Ps4'ü de var zaten.Buraya gelip ince ince laf sokup , insanların xbox tercihi ile alay edilmediği sürece kimse abuk sabuk kavgalara girmez pek.Arada heyecanına yenik düşüp üslubunu bozan arkadaşlar olsa da bunların sayısı çok az.Tüm bölümü itham etmemek lazım.

    Ps5 bölümü çok daha kalabalık olduğu için seviyeli tartışma yapmak çok zor , her kafadan bir ses çıkıyor.Adaletli olan bir oyuncu zaten Ps exc lerini de över gamepass sistemini de.

    PC varken Xbox'a ne gerek var diyen arkadaşlara da şunu diyelim , herkesin evinde Xbox'da yeni çıkan oyunları kaldıracak Pc yok.İnternet ve iş için ucuz bir laptop alıp oyun için sadece konsol kullanan oyuncu sayısı çok.Ayrıca benim gibi bir çok oyuncu bu saatten sonra Pc'de oyun oynamaz , keyif alamaz.
    Çok güzel bir yorum her kelimesine katılıyorum. extra olarak evde 55 inc tv de oyun oynuyorum. o yüzden görsellik son derece önemli benim için. ps4 pro var. ama zamanında one x karşılaştırmalarını izleseydim kesinlikle onu alırdım. gerçi exc oyunlar herzaman önceliğim olmuştur ama büyük ekranda gerçek 4k rdr2 oynamak isterdim. yeni nesilde nasipse internetten inceleyip multiplatform oyunlar hangisinde daha güzel görsel şölen var ise onu alacağım. ps4 teki tüm exc oynadım nasıl olsa. eğer srx daha iyi olursa kesinlikle gönül rahatlığıyla xbox alırım.




  • wither kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle para kolay kazanılmıyor. 6 sene önce aldığım 1550 TL lik cihaz bugün witcher lar forzalar vesaire oyunlar oynatıyor. Yanında Acer laptop var işim düşerse diye PC toplamak baya maliyetli ve ucu açık bir yere bağlı kalmak zorunda kalıyorsun. Konfor önemli tabiki de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık 30fps kilitli oyun çıkarmak suç olmalı. Hadi eski konsollar neyse de şu konsollara 30fps çıkan hiçbi oyunu almazdım. Siz aldığınız sürece de oyun yapımcıları kolaya kaçıp 30fps lock ile çıkaracak oyunlarını. Pc’de 144hz fifa oynadıktan sonra 60fps fifa bile midemi bulandırdı konsolda. Konsol avrupada fakir işi zaten. Anca burada pahalı oyuncak kategorisinde olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 22 Mayıs 2020; 10:3:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    En azından 4k-30, 2k-60 diye secenek olsun. Boyle bir durumda her zaman 2k-60 ı secerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Ne günlerdi be hocam bende bayramda harçlığı toplayınca maltepe çarşıda tüm cdcileri gezerdim dino crisis ve gex diye oyunlar vardı onlardaki tadı hiç bi konsolda alamadık. Size sonuna kadar katılıyorum hocam zaten bi konsolun avantajını söylediğiniz an fanboy oluyosunuz, bunu diyenlerde ps4 killzone la filan başlamışlardır oyun hayatına :D
  • Frost05 kullanıcısına yanıt
    Sorun ne biliyor musun? Konunun kannat önderleri bu güç meselesini o kadar abarttılar ki, ilizyona kapıldılar. Zannedersin SeriesX Ferrari, PS5 Murat131.. Abarttılar, konuştular, eğlendiler.. Ama atladıkları nokta PS5 hiçbir zaman Murat131 olmadı. Bu iki konsolda aynı CPU ve GPU çekirdeğine sahip. SeriesX tarafı özelleştirilirken saf kas gücüne ağırlık vermiş, PS5 ise mimariye daha çok kafa yorup daha az enerji ile daha çok iş yapmayı hedef seçmiş. Ama buradaki arkadaşlar 3. parti oyunlarda sanki nesil farkı olacakmış gibi anlattılar, hatta kötü mizah yaptılar. Lakin gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Öyle de oldu, EPIC yeni motoru PS5 üzerinde gösterince fanboyların gözler faltaşı gibi açıldı, öyle çaresiz kaldılr ki Tim Sweeny'yi ve EPIC'i para için yalan söyleyen, itibarsız ve güvenilmez biri gibi gösterecek kadar çirkinleştiler.




  • efe810 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zamanların tadı da kalmadı be:) Simdi internetten tak indiriyorsun emek yok. En yakın arkadasımla atlardık metroya, kızılayda inip maltepeye kadar yürürdük. Panayır gibiydi o pazar be. Bir sey almasan bile oyunlara bakarak zaman gecirmek cok güzeldi. O tat yok artik... Arada zabıta baskınları :) Neyse cok nostaljiye girmeyeyim Xbox konusunda.

    edit: hahaha hocam profilinize baktım da sanırım siz İstanbul'dan bahsetmişsiniz ben Ankara :) Neyse lokasyonlar farklı olsa da duygular aynıydı sorun yok:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Room by a Window -- 22 Mayıs 2020; 11:48:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.