Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1877. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tolgabjk , tayaydin
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir - 12 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
76.187
Cevap
790
Favori
3.740.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 18751876187718781879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    İlerde gelecek oyunlar için çok önemli bir gelişme. FPS sorunları Xbox tarafında tarihe karışabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full rdna2 nin gücünü görelim artık yani. 😏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muratcangm kullanıcısına yanıt

    mesela konsolu full kapatmıştım açtım.Gene görmedi bu sefer modemden lan 1 yerine lan 2 lan 3 e taktım lan 3 de okudu oyun indiriyorum garip cidden :D .Vurdurarak çalıştırıcaz en son

  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams


    https://mobile.twitter.com/AMDGaming/status/1384590695214637059?s=19


    FidelityFX is here for Xbox Series X|S! Developers can now offer the incredible visuals and platform-specific benefits FidelityFX already delivers on over 40 PC games.


    Learn more in our blog recapping all things




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 21 Nisan 2021; 1:41:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geliyor gelmekte olan... 🚀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 😀😀
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • malum siteden cod black ops cold war alıp almama konusunda kararsızım oynayan var mı?

  • 4quare kullanıcısına yanıt
    hocam ne için alıcaksın ona göre değişir,hikaye modu için alıcaksan kesinlikle alınmaz 5 saatte bitirdim,ama online oynuyorsan bi nebze alınabilir grafikler falan güzel oynanış rahat, online modları hiç denemedim
  • Reddit’te konuşulana göre Sony Capcom ile yaptığı RE8 anlaşmasına oyunun en az 1 sene Game Pass’e gelmeyeceğine dair madde koydurmuş.

    Ayrıca, Reddit’te bu dökümanı tartışanlar 7 sene boyunca PS platformuna gelmeyen teknik gelişmeler öbür platformlara da gelemeyecek demişler. Sony oyunun PS üzerindeki teknik özelliklerinin öbür cihazlarla eşit olmasını sözleşmeyle garantiye almış da demişler.

    https://www.reddit.com/r/XboxSeriesX/comments/mv59uh/supposedly_leaked_documents_seem_to_show_a_deal/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 21 Nisan 2021; 6:23:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Hocam belki de sizin sorun modemdedir evde başka modem varsa onunla da deneyebilirsiniz. Birde statik ip mevzusunu bir araştırın derim. Her modemde farklı oluyor ondan anlatamıyorum ama google da vardır muhakkak. Evde çok fazla cihaz olunca IP kavgası oluyor biraz cihazlar arasında. Xboxta yaşamadım bu sorunu ama hava temizleyicimde yaşamıştım statik ip verdiğimden beri düzgün çalışıyor bundan önce hep kopma yapardı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt

    Bu biraz görüntü iyileştirmeleri için kullanılacak Rdna 2 özelliklerini içeriyor


    Xbox Gdk da artık , Contrast Adaptive Sharpening, Variable Shading, and Raytraced Shadow Denoiser ulaşılabilir olacak


    bu bir middleware çözümü çoğu büyük geliştiricinin bunlar için ayrı bir çözümü var ama tek çatı altında gpu üreticisinin destek vermesi güzel

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

    Reddit’te konuşulana göre Sony Capcom ile yaptığı RE8 anlaşmasına oyunun en az 1 sene Game Pass’e gelmeyeceğine dair madde koydurmuş.

    Ayrıca, Reddit’te bu dökümanı tartışanlar 7 sene boyunca PS platformuna gelmeyen teknik gelişmeler öbür platformlara da gelemeyecek demişler. Sony oyunun PS üzerindeki teknik özelliklerinin öbür cihazlarla eşit olmasını sözleşmeyle garantiye almış da demişler.

    https://www.reddit.com/r/XboxSeriesX/comments/mv59uh/supposedly_leaked_documents_seem_to_show_a_deal/

    Eee zaten kabak gibi belliki fat xbox onea bile cikan bir oyun series xde 45fps olmasi imkansiz maalesef ps5 bu nesilde xbox series xe ayak baği olmaktan baska bir halta yaramayacak exleri disinda, sadece ex icin de 6-7bin tl verilir mi o ayri, ben veririm ama cogu kisinin maddi durumu maalesef pek iyi degil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

    Komik böyle şeyler , konu Sony olunca şaşırmadık tabi


    Mh World içinde pc sürümünün geciktirilmesi ve çapraz platform oynama ve save olmaması için ödeme yapmıştı


    https://gamingbolt.com/sony-paid-to-delay-monster-hunter-worlds-pc-version-and-block-crossplay-per-new-leak-rumor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 21 Nisan 2021; 8:58:50 >
  • 4quare kullanıcısına yanıt

    Hikaye için alacaksanız, kesinlikle almayın. Çok zengin değilseniz. Çok zenginseniz. Paranızı harcayacak çok yer yoksa alın oynayın tabii.

  • FidelityFX çöp bir teknoloji. Halihazırda bazı PC oyunlarında kullanılıp görüntüyü daha kötü hale getiren bir filtre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgrn7 -- 21 Nisan 2021; 9:26:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pusudayım, series x için bir kampanya indirim bekliyorum. Acelem yok sadece sormak istediğim ithalatçı garantili ve Microsoft garantili ile arasında ne fark var. Ortlama %15 fiyat farkı var yani 1000 TL yakın.


    Bir sorumda xbox one kolu veya xbox 360 kolunu series x kullanabiliyor muyuz.

  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    Alıntıdır

    “Nvidia DLSS teknolojisinin AMD tarafındaki karşılığı olan FidelityFx Xbox Series X ve Series S'e geldi. Artık geliştiriciler isterlerse bu özelliği oyunlara ekleyebilecek. Yakın zamanda bir çok oyuna bu özelliğin geleceğini düşünüyorum.

    Nedir FidelityFX ve DLSS. Yapay zeka ile pikseller üreterek daha yüksek çözünürlüklü görüntü yaratan ve bu sayede oyunların kare hızlarını(fps) arttıran bir teknoloji.

    Daha iyi anlaşılması için şöyle anlatayım. Normalde elimizdeki donanım diyelim ki x oyununu 4k30 fps oynatmaya yetiyor. Ama bu teknolojiyi aktif hale getirdiğimizde teknoloji gidiyor oyunu daha düşük çözünürlükte atıyorum 1080pde oynatıyor. Ama ürettiği sanal piksellerle neredeyse hiç kalite kaybı yaşamadan 4k gibi ekrana basıyor. Böylece oyunu hem 4k hem de 60fps oynayabiliyoruz. Bu sayede Series X'te Ray Tracing kullanımının artacağını, Series S'te de uzun yıllar yeni nesil oyunları tatminkar bir performans ile oynatabileceğini düşünüyorum”

    Kullanıcıların faydasına olacak bir teknolojiyi çöp olarak görüyorsanız, diyecek bir şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 21 Nisan 2021; 10:56:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4quare kullanıcısına yanıt

    Allah allah ne garip cevaplar gelmiş.

    Call of Duty evrenine hakimseniz alın campaign kısmını oynayın, 3 saat 5 saat diye insanların tüm bir sene hazırlamak/mekanları düzenlemek/developmentını yapmaya çalıştığı oyunu bi yerlere sokacak bi durum yok ortada. Biraz saygınız olsun.

    Oyuna hakim değilseniz de alıp oynayabilirsiniz, campaign kısmı çok eğlenceli. Koştur koştur rush yaparsanız 5 değil 3 saatte de bitirirsiniz. Normal bize verilen görevlerin haricinde bir sürü gezip araştıracağınız şey var hikaye kısmında. Arkadaşlar easy modda paldır küldür gittiği için görmemişlerdir muhtemelen. Son 2 oyun hem modern warfare hem bunun campaign kısmı gayet doyurucu.


    X'te 120fps çalışıyor, kaymak gibi oyun. Online modunuda oynuyorum ben son 4 yıldır aktif CoD oyuncusuyum, konsolda fps işine karşı değilseniz ve az çok aiminize güveniyorsanız o kısımdan da keyif alırsınız. Böyle bi tecrübeniz daha önce olmadıysa CoD Warzone bedava. Ona bir girip bakın, elinizi alıştırın deneyin böyle bi şansınız var. Sararsa devam etmek isterseniz gider satın alırsınız.


    Vatandaş işkembeden sallamaya bayılıyor bu platformda, siz de çok yeni üye değilsiniz biliyorsunuzdur az çok. Online modunu denemeyen gelir o tarafı b*klar, 3dk youtube videosu izler beğenmez gelir burda sayar söver. Çok itibar etmeyin böylelerine.

    Ayrıca bu işin zenginlikle filan da alakası yok, evet fiyatlar anormal ben de hak veriyorum ama adamlar store'da 50 liraya fıstık gibi indie oyunlar satıyor "bu ne la b*k gibi platform oyuna para mı verecem" diyor, AAA koca oyuna belirli bi ücret istendiğinde de maalesef topa tutacak yer arıyor bazıları. İstiyorlar ki her oyun 100 liraya sabitlensin öyle bi dünya yok.


    İçeriğine hakim olmadığınız oyunun önce bi youtube'dan gameplaylerini izleyin, aklınıza yatarsa oyunu GERÇEKTEN oynayan/oynamış kişilere danışın. CoD nezdinde ben size bilgilerimi elimden geldiğince aktarmaya çalışırım aklınıza takılan bir soru olursa.

    Şimdiden keyifli oyunlar.





  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt

    FidelityFx içinde birçok yöntemi barındıran bir paket. Sizin bahsettiğiniz muhtemelen contrast adaptive sharpening(fidelityFx Cas) ve bazı oyunlarda işe yarıyor. Konsollar için beklenilen bu pakete dlss benzeri bir alternatif eklenmesi.

  • 
Sayfa: önceki 18751876187718781879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.