Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1610. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: hEro_ , Gehrman , -Radiohead- , -Radiohead-
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.288
Cevap
789
Favori
3.745.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 16081609161016111612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apocan35

    Müşteri hizmetlerini bazı gerekçelerle ikna edebilirsen sıfırlarlar. İşte evde iki xbox vardı kardeşim yanlışlıkla defalarca yapmış gibi gibi. Yoksa bir yıl sıfırlamak için beklemen gerek. Ama ısrarcı olursan sıfırlarlar.
    Anladım hocam.. Benim xbox Series X bozulmuştu farklı 2 tane xbox kullandım o süre içinde o sebeple oldu.. Yarın arayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac Valhalla mtc de 246 lira. Şeytan dürtmüyor değil. Ama bi dolu oynamayı bekleyen oyun da var kenarda. Varsa niyeti olan yapıştırsın.
  • 6 yıllık oyuna hala destek veriliyor ve community hala çok canlı anında maç buluyor. Infinite çıkana kadar da popüler kalmaya devam edecek.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pulucu

    Merhabalar, görüntü teknolojileri ile ilgili hiç bilgim yok son postlarda muhabbeti geçtiği için sormak istedim. Xbox Series S ve Series X arasında tercih yapmak istiyorum fakat elimde 4K bir ekran yok, arkadaşımdan 2K bir monitörü 2. el alabilirim sadece.


    Xbox Series X için bahsedilen 4K 60FPS standart olarak tüm oyunlarda geçerli mi acaba? 1- 1080P TV ve monitörde kullanmak önemli bir kayıp olur mu? 2- Ekran ile çalışma mantığı nedir, 2K ekran kullanırsam detaylarda 1080P'ye kıyasla iyileşme olur mu? 3- Bu görüntü farklarını 24-27" monitörlerde de yukarıdaki TV'lerde bahsedilen şekilde hissetmek mümkün olur mu?


    Konsolu gamepassteki oyunları deneyimlemek ve FIFA oynamak için almak istiyorum ekran masrafını da düşününce Xbox Series S benim için daha iyi bir alternatif gibi duruyor. 1080P ekranda Series X ve Series S arasında ciddi bir fark olmayacaksa seçimi Series S tarafından kullanmak istiyorum. Geçen sene PS4'ümü oynayamadığım için elden çıkarmıştım, normalde adam gibi 1-2 oyun gördükten sonra PS5 almayı düşünüyordum fakat bahsettiğim gibi gamepass'teki oyunlar ve FIFA oynamak için Xbox çok cazip geldi. Yine de önemli yeni nesil oyunlarla birlikte ayrıyeten PS5 almayı düşünebilirim fakat şimdilik 4K bir monitöre ve TV'ye ihtiyacım olmadığı için almayı düşünmüyorum. İlk 2 paragraftaki sorularıma yönelik yorumlarınıza açığım teşekkür ederim.

    Varsa yorum beklerim





  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldboy83tr

    https://www.youtube.com/watch?v=JsLb81aOOkI&feature=youtu.be

    Hocam bu insider uygulaması eğer yanılmıyorsam mailinizi insider üyesi haline getiriyor. İnsider olayı belki konsoldaki bir problemi bir süreliğine çözebilir ancak yeni bir insider güncellemesi geldiğinde onun getireceği sorunları da beraberinde getirir çünki insder olmak beta tester olmak demektir. Zamanında Windows Phoneler içinde böyle insider olabiliyorduk ve gelen hataları yüzünden mailimi kurtaramayıp yeni bir maile geçmek zorunda kalmıştım. (Ah 640 xl ah.. :D)


    Yani insider olmadan önce 2 kere düşünmek gerekiyor.


    edit: İnsidere gelen güncelleme kısa süre sonra normal güncelleme olarak geliyor zaten. O yüzden ben biraz sabrederdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 18 Aralık 2020; 5:31:53 >




  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

    Bizim Master Chief ile milletin yaygın olarak bildiği chief arasında fark var hocam. :)

  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

    Keşke klavye mouse desteği de gelseydi. Bir de oyun buluyor ama daha çok abd serverına bağlıyor sanki (tam emin değilim).


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    Bu oyun için Türkçe yama çalışması yapılıyor. Bildiğim kadarıyla xboxa yama yapılamıyordu bir değişiklik var mı yoksa hala yamaya izin vermiyor mu Ms

  • x3x kullanıcısına yanıt

    Hocam pcde oynuyorum ve daha çok doğu avrupa-kuzey avrupa serverlerine bağlıyor, nadiren de batı avrupa.


    Üstelik pc-xbox karışık oynuyoruz multi serverlerde. Özellikle 4v4 değil 8v8 maç aramanızı öneririm. Batı avrupa ve abd serverlerinde 4v4 düşmek düşman başına zaten. Halo'nun büyük twitch yayıncıları bu bölgelerde. Silahı ateşlemeden ölüyorsunuz malesef :)


    Bence multiplayer ayarlarınıza bir göz atın. Her zaman avrupa serverleri aktif çünki oyunun. (Ha konsoldan cross-Platform'u kapadıysanız bişey diyemem. Ancak Halo multiplayeri baya baya hilesiz rusların bile düzgün oynadığı bir oyundur. Halo multi için bence cross-platform seçeneğini konsoldan açık tutun.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 18 Aralık 2020; 10:41:17 >
  • Cross playi açarım da pc sahipleri mouse ile antreman yapar üzerimde   cod falan bir yere kadar arena fps'de gamepad ile klavye mouse'a karşı koymak çok zor olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x3x

    Cross playi açarım da pc sahipleri mouse ile antreman yapar üzerimde   cod falan bir yere kadar arena fps'de gamepad ile klavye mouse'a karşı koymak çok zor olur.

    Hayır dostum input-based matchmaking'i seçersen PC'den gamepad ile oynayanlar ile eşleşiyorsun ayrıca eğer istersen hangi regionlarda maç yapmak istediğini de seçebiliyorsun.

  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

    Süpermiş. Ben bayadır girmiyordum yeni geldi herhalde bu özellik, yada ben dikkat etmemişim. Bakayım o zaman teşekkürler..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

    Ben hep otomatikte oynuyordum, daha doğrusu hiç karışmıyordum region ayarlarına falan. Pcden bi ayarlara bakayım. Saol :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 18 Aralık 2020; 11:35:44 >
  • haqoco kullanıcısına yanıt

    Mtc game 'den nasıl alışveriş yapıyoruz? Fiyat çok iyi fakat vpn işini anlamadım. Bilgisayarda vpn ile ilerleyip sonrasında hesabım TR' de bu hesapta oyunun kodunu kullanabilir miyim? Yoksa örnek veriyorum US kod ise us hesap mı açmam lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byzantium kullanıcısına yanıt

    Ben Brezilya marketten şöyle alışveriş yaptım.


    MTC'den o ülke için gift card aldım. https://www.mtcgame.com/tr-TR/microsoft-points/xbox-live-gift-card-br


    Sonra konsoldan konumu Brezilya yaptım. Konsol restart edince market Brazil'ya olarak açıldı, ama arayüz Türkçe. Sadece para birimi değişti. Mtc'den aldığım kodu redeem ettim ve cüzdana eklendi. Bu arada bu aynı TR hesabım, sonra oyunu cüzdan ödemesi ile aldım. Sonra tekrar ülkeyi Türkiye yaptım ve sorunsuz kullandım.


    Brezilya'dan aldım çünkü genellikle oyunlar orada ucuz, bir de bizde ucuz zaten. Fiyatlara buradan bakabilirsiniz.


    Xbox Store Checker - Price comparison website for Xbox One Games (xbox-store-checker.com)


    Diğer vpn veya hesap olaylarını bilmiyorum, yazdığım çözüm benim işimi çözmüştü.





  • SultanApex S kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam xbox alalı 2 hafta oldu daha yeni öğreniyorum bu durumu. Cyberpunkı da böyle alırdım bilsem. Aynı hesap ile bunu yapabilmek çok iyi olmuş. Şuan valhalla ve watch dogs legion alınabilir gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byzantium kullanıcısına yanıt

    Üstte verdiğim siteye genellikle indirimlerde bir göz gezdiriyorum.


    Şuan ki yılbaşı indiriminde de ülkemiz ve Brezilya ağırlıklı. Bu arada MS Türkiye'nin hakkını vermek lazım, ülkemizde fiyatlar göreceli olarak ucuz; kura göre çevirme yapsalar oyun alamayız.


    https://xbox-store-checker.com/en/blog/countdown-sale-games-2020-on-xbox//

  • 
Sayfa: önceki 16081609161016111612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.