Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (537. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
76.168
Cevap
790
Favori
3.739.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Korgeneral1071

    Arkadaşlar araştırdım ama denk gelmedim.
    Series X için disksiz bir model gelecek miydi Ps5 gibi yoksa Series S’de mi göreceğiz
    Öylr bir model duyurulmadı hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam, Steam'de 1080p oranı %63.

    Tv tarafında 4K fazla bile olsa hala 1080p kullanan bir sürü insan var, ya da evdeki ikinci TV'si 1080p olan...

    Bu durumda 1080p hedefleyen bir konsol ekonomik olursa çok satar. Hatta 1080p'yi upscale etse dahi çoğu kişi buna takılmaz. En güzel örnek Nintendo Switch, kimsenin umrunda değil :)
  • @White Room by a Window
    @Mutlak.Sıfır
    Çok teşekkürler arakdaşlar cevapalarınız için ne kadar ucuz o kadar iyi olacak Türkiye için az çok idare eder bir internetim olduğu için diskli versiyonu kesinlikle almam eğer öyle bir durum olursa.
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Onların hepsi sinematik oyunlar hocam YouTube’dan izleyip geçiyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar niye oyun konuşmuyorsunuz? Yoksa bir oyuna 500 tl vermek yerine üstüne 50 daha koyup 3 senelik Gamepass ultimate'le oyunlara dalıp buralara gelip yorum yapmıyor musunuz? Oyna oyna bitiremezsiniz oradaki oyunları, ben anlayamıyorum buradaki arkadaşları oyun oynamak önemli değil gelip burada yazman önemli!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 30 Haziran 2020; 11:56:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    2018 yılındaki abone sayısı ile bugünkü aynı değil, elbette satar ama kurtarmaz. Mantıklı düşünün, 10 dolara alabileceğiniz oyuna 60 dolar verirmisiniz? Üstelik bu 10 dolarıniçinde yüzlerce başka oyun da var. Maliyeti yüksek oyunların sisteme ilk gün gelmesinin sebebi de zaten bunu sağlamak, böyle böyle sisteme abone çekmek. Servisler kendini kurtarır ama donanım zararını amorti etmez diyorum. Külliyen zarar demiyorum. Gamepass başarılı bir sistem, ama mevcut durumda kendini kurtarır ancak.
    Dün biraz yoğundum buna cevap veremedim. Ben donanımın konuşulan gibi Ps'den ucuz olacağını düşünmüyorum zaten bunu belirteyim. Gamepass üyelerinin gamepass üyesi olmayanlara göre daha fazla oyun satın aldığı MS tarafından açıklanan bir veri. Ben sadece Gamepass'e gelen oyunun satmadığı ya da gelir elde etmediği fikrine katılmıyorum. Zaten ortalama bir Xbox kullanıcısını yıllık oyunlara harcadığı para 120 dolar değildir kesinlikle. İndirimlerle ya da ikinci el kutulu piyasasını düşünürsen ortalama gelir 120 doların altında senelik bazda ortalama olarak. Gamepass ile her üyeden yıllık 120 $ getiriyi cebe koyuyorsun zaten, bunun üzerine sattığın oyun içi içerikler de yanına kar kalıyor. Ayrıca dediğim gibi bu oyunlara destek vermek için gamepass'i olsa da alan büyük bir kitle var dün örneğini verdim FH4'deki gibi. Gamepass donanım açığını kapatacak gibi bir algı nerden oluştu onu anlamıyorum , MS gamepass yokken de 360'ı zararına satıyordu ilk senelerde. Önemli olan ekosistemine fazla sayıda müşteri çekmek. Şu an aylık 90 milyon aktif live kullanıcısı var , amaç hem bu sayıyı hem de gamepass abone sayısını arttırmak. Konsol dediğin kavram bir sonraki nesil olmayabilir bile. Bu gibi şirketlerin 5-10-15 yıllık stratejik planları şu andan belli ve sürekli güncelleyip ona göre hareket ediyorlar.




  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Oyunlar temmuzda duyurulacak. Her nesil aynı performans ile ilerleyecek diye bir kaide yok. Microsoft yeni nesilde oyunlara da ağırlık vereceğinin sinyalini verdi stüdyo sayısını 15 e çıkardı ve içlerindeki çoğu stüdyoyu büyüterek kadrolarını AAA oyun yapacak seviyeye getirdi ve yatırımlara devam ediyor. İlk meyvelerini de temmuzda göreceğiz. İlginiz varsa takipte kalmanızı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 ay kaldı konsolun çıkmasına , hala fiyat ile ilgili en ufak bir gelişme yok değil mi? Plan program yapamıyoruz. Konsol mu alacaz, ekran kartı mı ?
  • 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.