|
Etkisi yarın olacak, bugün düzeltmiyor. |
|

1 Mobil
|
Etkisi yarın olacak, bugün düzeltmiyor. |
|
Anladım İnşallah dediğiniz gibi olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 13 Aralık 2025; 20:43:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yeni futbol oyunu. Denemek isteyen kayıt olabilir. Xbox konsol mağazasından "Xbox Insider Hub" kurup içinden kayıt oluyorsunuz. GOALS is a fast, responsive football game built for pure skill, real competition, and a global community. Gameplay first, free to play, crossplay and unique players.
playgoals.com https://www.youtube.com/watch?v=1ayazeElR7o< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 14 Aralık 2025; 18:7:7 > |
|
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Ben sabah aktif ettim ama ne kazandıklarımda ne de geçen sefer olduğu gibi toplam puanda bir artış olmadı. Sabah başladığı gibi devam ediyor. Muhtemelen yarından itibaren geçerli olacaktır. |
|
Rewards sayfasında Windows aramasını kullanarak 4 adımda 100puan toplama var. Onu da kaçırmayın. Edit: Altta bir yerde tekrar aktif etmeyi buldum. Şimdi benim de düzeldi. Sign in to Microsoft Rewards https://rewards.bing.com/dashboard/ENstar_pcparent_FY26_WSB_Dec_punchcard< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 15 Aralık 2025; 13:35:19 > |
|
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Arka arkaya alınıyor, öncekiler gibi her gün 1 tanesi değil. Eğer gün geçsin iye bekliyorsanız boşuna beklemeyin, toplayın 100 puanı |
|
Arkadaşlar kutulu Xbox One ve Series oyunlarında dil olayı nasıl? Diyelim Fifa alsak tüm kutulu oyunlarda Türkçe dil de olur mu? Tek dil Almanca gibi şeyler oluyor mu? |
|
|
Oyun özelinde sormuştum aslında. Oyunda diyelim ki Türkçe varsa. Kutulu Avrupa sürüm hangisini alırsak alalım Türkçe dil olur mu? Ya da bölgemiz Türkiye'de iken CD'yi taksak Store'dan dijital olarak indirse oyun Türkçe mi açılır? Kutulu oyunlarda Xbox One ve Series'te dilde bölge kilidi var mı? Xbox 360 ve Classic zamanında kutulu oyunların bazılarında tek dil Almanca veya tek dil Fransızca olan oyunlar vardı. |
|
Xbox Series S
Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20 Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Nasıl yani hocam. yani bir dk içinde 6 7 arama mı yapıyorsunuz? Ben iki kez 30 40 sn ara vererek yaptım diye ayrı zamanlarda şu 5 ay içinde 2 kez sınırlamaya maruz kaldım. yarım saatte bir 4 arama sınırı. Şuan düzeldi ama mecburen en az 1 er dk aralıklar ile arama yapıyorum sırf o yüzden. bu da 1-1,5 dk da bir 5 puan anca oluyor :D |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 16 Aralık 2025; 12:3:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
100 dolar 95000 puana denk geliyor. |
|