Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2024. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: yaman43 , Sine-FİL
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 19 Misafir (3 Mobil) - 16 Masaüstü5 Mobil1 iOS3 Android
5 sn
76.275
Cevap
789
Favori
3.745.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20222023202420252026
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Hayret " god of War yayınlanmadığı için zirvede" yazan bir zırıldak görmedik bu yoruma şaşırdım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşte o inanılmaz fark senin için var.Çünkü 60 fps ve üzerine daha önce alışmışsın.30'a düşünce rahatsız oluyorsun doğal olarak.


    Nintendoyu saymazsak 150 milyon civarı konsol oyuncusu var.İşten gelip akşam 1-2 saat oyun oynayan , 4K-60 fps-rtx vs hiç umursamayan milyonlar var.Hatta 1080p-4K farkını anlamayan da ciddi oyuncu sayısı var.


    İnsan gözü bu 30-60 fps farkını mutlaka anlar argümanı doğru değil pek.Benim çevremde bunu ayıramayan en az 3 kişi var.Bu daha çok daha önce uzun süre 60 fps ve üstü oyun oynamakla alakalı.Hayatı boyunca 30 fps civarı oynayan kişi bundan rahatsız olmuyor.


    Tabiki 30 fps kalksın 60 standart olsun bence de.Ama 400-500 $ lık konsollarda hem 4K hem 60 fps hem rtx hayal şu an.Ben de diyorum ki işte 30'dan rahatsız olmayan o kitleye seçenek sunmak adil olur.Rtx ile oynasın oyunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 15 Haziran 2021; 21:41:40 >
  • wither kullanıcısına yanıt
    4k olması çok önemli değil benim için fakat 60 fps ve üzeri olmadan bir oyunu oynamam gerçekten çok zor. Sağ gözümde retinal yırtık(vitrektomi) olduğundan dolayı 30 fps oyunlar 10-15 dk oynamadan sonra benim için işkenceye dönüşüyor. 60fps+ stabilizasyonunu her iki konsolda düzenli bir şekilde görmek istiyorum artık. Xbox'ın getirdiği fps boost özelliği benim gibi sağlık sorunu olan insanlar için gerçekten ilaçtan farksız bir şey.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt

    30 60 Fps olayında herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Farkı anlamayan arkadaşlarına Yakuza: Like a Dragon oyununu bir oynatırmısın gamepass e de yeni eklendi. Yüzlerce oyun oynadım bu kadar kötü 30 Fps görmedim 10 dakika sonra baş ağrıtıyor.


    Xbox One döneminde hep 30 Fps oynadık ama yeni nesile geçtik bu nesilde 30 saçma ben bunu düşünüyorum.


    Ayrıca Rtx tamamen grafik gelişimi için el freni bunun yerine grafiğe fps değerlenine önem verebilirlerdi.

  • Aslında bu nesilde genellikle 60 fps seçenekleri konuyor. Rt olayını yok farzedersek yeni nesil konsolların 60 fps ile basedebilecek gücü var fakat Rt öyle bir performans sömürüyor ki 60 fpsi pekçok yapımda imkansız hale getiriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thebulldoozer T kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun , zaten bu nesil öyle ya da böyle bir 60 fps seçeneği olmadan pek oyun çıkmaz.

  • Yakuza'nın yapımcısı teknik anlamda problemli bir firma orası belli.


    Rtx konusunda ben de aynı fikirdeyim en azından şu an için , götürdüğü performansa pek değmiyor.


    30 fps bu nesil olmasın diyorsun da hocam peki 4K rtx açmak isteyen oyuncu ne yapacak o zaman , malum konsollar 60 fps seviyesinde değil.Rtx'i sadece 2K'da açabilecek.Bence o seçenek de sunulmalı.


    Sen 30 fps'yi savundun durumu da olmasın burada aman diyim Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

  • Alet durup dururken açılmamaya başladı, Xbox logosu geliyor, siyah ekran tekrar gidip geliyor ve logoda kalıyor, öyle bekliyor. Fişi çek tak vs internetteki bir sürü yöntemi denedim düzelmedi, daha önce yaşayıp çözen var mı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt

    RT destekli yansımalar değil belki ama RT destekli ışıklandırma, özellikle de RT destekli gölgeler oyundaki gerçeklik hissini inanılmaz artırıyor bence.

  • Yorumlarınız teker teker okudum dinledim. Hepiniz çok yararlı şeyler yazdınız. PS5imi bırakamadım ama gönlüm Xboxtan yanaydı ben de sevenler ayrılmasın diyerek ikisini de aldım . İnanır mısınız bilmem fanboylar kızmasın ama bu nesil XBOX SERIES X kesinlikle kazanan taraf. Gamepad ve ikinci el pazarında PS kesin bir üstünlük kurarken diğer her anlamda Xbox dağda karada önde. Exclusive mevzusu ise tamamen kişisel. Örneğin ben Elder Scrolls 6 , Forza Horizon 5 görsem God of War'ı gözlerim görmez . Sonuç şu ki 1 adet RTX 3060lı PC fiyatına daha güçlü 2 konsol almak cidden bu devirde en mantıklısı. Playstation 5 benim için Tantuni gibi oldu eşsiz benzersiz bir tad sundu , Xbox Series X ise benim için Adana Kebabı gibi oldu o etin zevkini bana en üst düzey bir şekilde tadtırdı. Fakat her ikisinden de vazgeçemem.



    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams




  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun, xbox kaça aldınız?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LuqueTr

    hayırlı olsun, xbox kaça aldınız?

    Teşekkürler . 7500 TL tuttu Mediamarkt mağazasında son kalanlardan birini aldım.

  • Rand al Thor kullanıcısına yanıt

    Önce güç sıfırlaması yapmayı deneyebilirsiniz.


    Bunun için konsolun power tuşuna 10 saniye basılı tutarak kapatın. Fişten çekip 10 saniye bekleyin. Sonra konsol üzerinden açın. Gamepad'i görmeyebilir.


    İşe yaramaz ise;


    Kurtarma menüsüne girip sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Tamamen sıfırlama ve oyunları ve bilgileri saklayarak sıfırlama.

    Bunun için konsolun power tuşuna 5 saniye basılı tutarak kapatın. Power tuşuna bastıktan hemen sonra tuşu bırakıp disk çıkartma ve gamepad eşleme tuşlarına basılı tutun. Kurtarma menüsü gelecek.



    Sıfırlama işe yaramaz ise yine kurtarma menüsünden xbox offline güncelleme dosyalarını usb belleğe atıp oradan yükleme yapmayı deneyin.


    https://support.xbox.com/tr-TR/help/hardware-network/console/system-update-solution/offline-system-update


    Not: Bugün Haziran ayı güncellemesi geldi. Ben el ile yükledim ancak sizin ayarlarda otomatik olarak yükleme açıksa, onu arka planda yüklerken ir sorun olmuş olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 16 Haziran 2021; 0:15:59 >




  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt

    Tasvirler biraz garip olmuş ama hayırlı olsun Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Usb fayda etmedi, direkt sıfırlayınca düzeldi. İnsider ile alakalı bir sıkıntı oldu sanırım, alpha previewdım, ayrıldım direkt.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt

    Bu 30 fps'de basim agriyor tayfa yeni cikti. Filmler bu arada 24 fps. Bu 60 fps alti basi agiran arkadaslar filmdemi izleyemiyor ben anlamadim. Yillarca 30 fps oyun oynadik. Daha yeni rdr2, sony'in gecen nesildeki butun ex'lerini 30 fps oynadik. Basimiz falan agirmadi. Evet 60 fps sabit standart olursa super olur bencede ama bas agritacak kadar bir durum yok abartmamak lazim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 16 Haziran 2021; 1:19:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    her nesil birileri çıkıyorum işte hocam,konsollar olmasa ellerimizdeki parayla bizim ülkede 30 fps vericek pc'yi zor toplarız bundan kimsenin haberi yok heralde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Filmler 24 FPS Lik kameralar ile çekiliyor doğru ama istisna olarak Hobbit serisi 48 FPS kameralarla çekilmişti. Sadece 2 dakika 48 FPS ile çekilen bir filmi izle lzledikten sonra tekrar 24 FPS izlerseniz aradaki farkın anlaşılamaması imkansız. Ayrıca bu nesilde 60 FPS konsol üreticilerinin en çok övündüğü noktaydı. Bu yüzden oyuncuların bu standartı istemesi gayet normal. Adam evine 10 bin TL verip konsolun hakkını verecek TV alıyorsa bir zahmet konsol üreticileride oyunlarda 60 FPS' yi standart hale getirecekler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler hepsi alışkanlık yani zevk meselesi benimde beklentim FPS multiplayer oyunların 120 FPS modunun olması gerekirse grafik çamur gibi olsun, single oyunlarında mümkün mertebe 60 FPS olması, haaa 30 oynar mıyım oynarım ama söylenirimde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha duymadığımız ipler cabası Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20222023202420252026
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.