Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1852. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
76.302
Cevap
790
Favori
3.746.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 18501851185218531854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mariano kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun hocam, umarım çözülür. Amazon ile birlikte Microsoft garanti konusunda belki de en iyi şirket olabilir. Sizi mağdur etmeyeceklerdir diye düşünüyorum. Mutlaka bir çözüm bulunur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mariano kullanıcısına yanıt

    Baya ilginç hocam sizin mesajdan sonra diğer arkadaşlarda yazmış bizde olmadı hemen geldi vs. diye. İlginç gerçekten dediğiniz gibi kaybolmuş olması banada yüksek ihtimal geldi. Umarım sorununuz çabuk çözülür.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mariano

    Aynen hocam tuş basmama sorunu yüzünden yollamıştım.


    Konuştuğum müşteri hizmetleri çalışanlarida, çok nadir olan bir durumun olduğunu söylüyorlar ama çözüm yok.


    Benim tahminim Ups kargo Microsoft'a kargoyu teslim ediyor ve daha sonrasında benim kargo teknik serviste kayboluyor, bulamıyorlarda kaybettikde diyemiyorlar üst birime, böyle bir döngüye girmiş vaziyette olay ama olan bana oluyor ve çok iyi başlayan Xbox serüvenim maalesef boyle can sıkıcı bir durum yüzünden standarda dönüşüyor.

    Hocam benim yeni değişim cihazım kargoya verilmiş sizin nasıl öyle 1 ay sürdü anlamadım başka bir iş var orada.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: iPlay

    Biraz doyumsuzluk olacak ama 3 yıllık GPU almıştım sonra kol aldım içinden bir kod daha çıktı 3 yıla ekleyebilir miyim bunu

    Ben konsol kulaklık vs. hediye gelenlerle birlikte toplamda 28 Ay Gamepass açmıştım, üstüne 2. koldan 14 Günlük deneme çıkınca onu da deneyeyim dedim ancak o kod sadece hiç gamepass kullanmamış bir hesapta deneme maksatlı aktif edilebiliyormuş.


    Bu yüzden forumdan ihtiyaç duyan bir arkadaşa verdim.


    Yani 3 yılı doldurduktan sonra deneseniz bile zaten gamepass kullanmış olduğunuzdan sizin hesabınızda çalışmayacaktır tahminim.

  • Az evvel sipariş ettim Amazon.com.tr’de stoğa girmiş. Şimdi ilk defa bu mecraya girene ne tavsiye edersiniz. Gamepass’ı nasıl satın almak avantajlı olur.

    İkinci kol ve kulaklık için önerilerinize açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass uyguna alma yöntemini burda anlattılar.

    https://forum.donanimhaber.com/xbox-gamepass-ana-konu-ea-play-eklendi--136257743-377#148704599


    İkinci Gamepad uygun olsun diyorsanız Xbox One Gamepad'i de alabilirsiniz. Tam uyumlu çalışıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kulaklık için Steelseries Arctis 7X modelini almaya karar verdim ancak Türkiye'de satan bir yer bulamadım. Yurt dışı (amazon) 2000 TL altına indirim vs ile denk getirebilirsem almaya çalışacağım. Çok pahalı geliyor, kulaklığa bu kadar ödemek istemiyorum ama malum artık pahalı diye bir kavram kalmadı. Paran ucu ucuna da yetiyorsa almak istiyorsan al çünkü birkaç hafta sonra ne olacağı belli değil modundayım.

  • hEro_ kullanıcısına yanıt

    Çok doğru düsünce. Bir seye bütçeniz izin veriyorsa alın yarınımız belli değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucan-laz

    Az evvel sipariş ettim Amazon.com.tr’de stoğa girmiş. Şimdi ilk defa bu mecraya girene ne tavsiye edersiniz. Gamepass’ı nasıl satın almak avantajlı olur.

    İkinci kol ve kulaklık için önerilerinize açığım.

    Hayırlı olsun yeni konsolunuz, şu an 6992TL görünüyor, 2 sene MS Garantili güncele göre iyi fiyat. Amazon zaten her türlü ürününe de sahip çıkar.


    Wireless controller için yine amazon'da 9. nesil 750TL civarı, diğer satış sitelerinde 650TL'ye kadar bulabilirsiniz, bence titreşim performansı eski nesillere göre daha iyi ve tetik/kavrama bölümlerinde sürtünmeyi arttırmışlar, yaz aylarında bunun farkı daha iyi hissedilecek. Eski nesile göre major bir fark bulunmasa da tercih edilir.


    Kulaklık için Arctis 1 Wireless Xbox modeline bir bakın derim, kampanya ile n11 mobil'den 899TL'ye alınabiliyordu, multiplatformdur, hızlıca her türlü type-c cihazda kullanabilirsiniz, Xbox'da da açtığınız gibi konsol görür aktif olur.


    Daha üst modellerinde de bildiğim kadarıyla fonksiyonel artılar söz konusu, kulaklık işi biraz ayıracağınız bütçe miktarına bakıyor.





  • Arkadaşlar iyi günler. Ben xbox series x almayı planlıyorum ama elimdeki monitör 1440p. 4k yerine 2k ile oynadığımda grafiklerde bir artış olur mu?

  • Katıldım dostlar aranıza :))


    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın inş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karshtakavaar

    Arkadaşlar iyi günler. Ben xbox series x almayı planlıyorum ama elimdeki monitör 1440p. 4k yerine 2k ile oynadığımda grafiklerde bir artış olur mu?

    Artış olmaz en iyi görüntüyü 4K da alabilirsin ama 2k da oldukça iyidir işini rahatlıkla görür. Rakibinde 2K desteği bile yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KenanK89

    Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın inş.

    Teşekkür ederim hocam çok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün geçerken Teknosa'ya uğradım, Samsung'un ve Teknosa'nın hediyeli indirimli güzel kampanyaları varmış.


    Kendi TV'm 4K ancak HDR - 120Hz - HDMI (eARC) gibi destekleri olmadığından Series X için 1-2 aya bir TV bakarım diyordum.


    Ne var ne yok bakalım derken kendimi kasada buldum, sistemlerinde bir sıkıntı çıktığından son anda almadan ayrıldım.


    Baktığım model 65LS03T idi, özellikle TV'den tek kablo ile tüm bağlantıları ayrı bir yerden alınabilecek şekilde One Connect cihazı olmasından tercih edecektim.


    Şimdi sakin kafayla bir araştırayım diyorum, uzun yıllardır hep Samsung tercih ettiğimden diğer markalardaki durumlardan habersizim, diğer markalarda da bu özellikleri destekleyecek one connect tarzı bağlantıya imkan verecek OLED TV'ler var mı önerebileceğiniz?

  • 7ender kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam başka almayı düşünen arkadaşlar varsa da şuan 6992 tl amazon tr de fiyat iyi diyebilirim hem taksik imkanı var hemde amazondan almanın güvencesi var iyi fırsat

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda A,Y tuşlarında basmama probleminden bahsedilmiş. Bir tanesi konsolun yanından çıkan bi tane de Pulse Red modeli aldım. FIFA oynarken bir kaç gündür pas atmama olayı canımdan bezdirdi, her iki kolda da olduğu için garipsedim. Biraz araştırdım durumu ama sanırım bu olay direkt tasarım hatası, servise yollansa da gelen farklı olmayacak gibi duruyor.

  • bynedim kullanıcısına yanıt

    Oledlerde son durum nedir hocam bi ara bayağı bir kişide ekranda yanma sorunu oluyordu. Bende Sony 4k var değiştirecek olsam risk almam yine klasik bi 4k alırım heralde. Oled daha tam oturmadı sanki

  • bynedim kullanıcısına yanıt

    O fiatlara çıkmayı göze alıyorsan QE65Q80T araştır derim hocam. Fiyatı fazlaca oynak. 13K-15K bandında dalgalanıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: iPlay

    Yukarıda A,Y tuşlarında basmama probleminden bahsedilmiş. Bir tanesi konsolun yanından çıkan bi tane de Pulse Red modeli aldım. FIFA oynarken bir kaç gündür pas atmama olayı canımdan bezdirdi, her iki kolda da olduğu için garipsedim. Biraz araştırdım durumu ama sanırım bu olay direkt tasarım hatası, servise yollansa da gelen farklı olmayacak gibi duruyor.

    Ben de öyle düşünüyorum ama bir ihtimal gönderdim. Yenisi gelince haber vereceğim sorun devam ediyor mu etmiyor mu diye. Ama dediğiniz gibi bütün kollarda bu sorun var ve kimse neden ortalığı ayağa kaldırmıyor anlamıyorum.

  • 
Sayfa: önceki 18501851185218531854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.