|
|
|
The Outer Worlds series x/s update yapılıyor çıkış tarihi açıklanmadı henüz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkür ederim cevap için peki acaba herkeste de böyle mi? Eğer bir anormallikse çünkü servise göndereyim diye düşünmüştüm kolu? Acaba sizler de arkadaşlar durum böyle mi bir fikir verirseniz ona göre göndereyim ya da göndermeyeyim kolu? herkese şimdiden çok teşekkürler Y tuşuna tam ortadan basınca sorun yok ama yukarıdan aşağı kaydırarak basınca düğme içe doğru basıymış olsa da fonksiyon görmüyor tam ortalı ya da güzel basmanız gerekiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcangm -- 3 Mart 2021; 22:4:24 > |
|
Benim konsol bir ay sonra geliyor, inşallah series X pişman etmez. 2K monitör kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, Series X 144 Hz monitörlerde 2K 120 FPS desteği sunuyor mu? Bazıları sıkıntılı olduğunu yazmış internette, umarım monitörümden tamamıyla faydalanabilirim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 3 Mart 2021; 23:27:7 > |
Selamlar daha önce Xbox kontrolcüsü veya şarjlı pil vs. kullanmadım çok bilgim yok. Burada önerildiği kadarıyla GP marka 2700 Mah pillerden almak istiyorum. Pillerin şarj cihazını harici olarak mı almak lazım, herhangi bir standartta mı olmalı bu şarj cihazları? Gördüğüm kadarıyla 2 kol için en mantıklı çözüm aşağıdaki linkteki (Şarj cihazı + 4'lü pil) 177 TL + (4'lü 2600 Mah pil) 82 TL olarak 250 TL civarlarına getirmek. Şarj cihazı + 4'lü pil: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0786FCDWJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Ya da aşağıdaki linkteki 8'li 2700 Mah pili 140 liraya almak + şarj cihazı almak olabilir fakat şarj cihazı fiyatları nedir emin değilim, hepsi uygun olur mu onu da bilmiyorum. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B075FVFFPX/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2L8IRAXN575ML&psc=1 Konsol 3-4 güne elime ulaşacak önden pil işini halletmek istiyorum. |
Hocam bende de 2 kol var, attığınız linkteki 4 pilli şarj aleti ve ekstra 4pil aldım bugün geldi. Dediğiniz gibi 250 lira civarı tuttu. Evde 2 pil şarj edebilen bir alet olduğu için 8 pil almak yerine 4pilli GP şarj aleti + 4 pil de almak istedim. Bir de bu alette usb girişi olduğu için direkt xbox'a bağlıyorum güzel oluyor (olacak inşallah bugün bağladım ilk defa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgakutukcu -- 4 Mart 2021; 4:14:59 > |
|
Hocam ben eneloop a da bir bakın derim. Ben aldım çok memnunum. İnternetten yorumlarına bakarsanız kaliteli olduğunu da hemen anlarsınız. Fiyat olarak biraz daha tuzlu tabi. |
|
|
|