hocam 32 hesabı aynı anda home account yapabiliyormuyuz? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kusura bakmayın cok soru sordum, tek bir hesabın mı 5 değişim hakkı var toksa konsolunmu? |
anladım cok tesekkür ederim |
O tarihe kadar Game Pass'ten kalkmazsa bir tur daha oynarim valla |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
selam arkadaşlar. normalde ps kullanıcısıyım fakat oyun fiyatları vs. şuan iki konsol arasındayım. xbox tarafında serverlar ne durumda multi oyunlarda rakip kolay bulunabiliyormu? |
Son iki senedir iki konsolu da kullanıyorum, “Xbox’ta serverlar boş” diyenler tamamen şehir efsaneleri üzerinden konuşuyor. Ps tarafında daha fazla oyuncu var tabii sayı olarak; ama, Xbox’ta oynarken hiçbir oyunda online oyun bulamama sıkıntısı yaşamadım. Üstelik her oyunu cross-play kapalı oynadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 22 Ocak 2021; 17:27:27 > |
Müşteri hizmetlerini aramaya gerek yok. Giriş xbox yaptığınız yerin oradan yardım yazan yere tıkladıktan sonra çıkan anketi doldurmanız yeterli sonra 1 hak daha verecektir toplam 5+1 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 22 Ocak 2021; 17:43:30 > |
Cevaplar için teşekkürler.mantık olarak kesinlikle xbox’ı seçmeliyim diyorum ama bir yandan da ps’e güzel ex çıkarsa sorusu kafamdan gitmiyor.eskisi kadar single oyun düşkünlüğüm yok.keşke imkanlar el verse ikisini birden kullabilsek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 22 Ocak 2021; 20:43:18 > |
|