Hocam bende hep 5.5 Ghz yazıyor frame rate'de, bunu normal 60-120 gibi nasıl gösterebiliyoruz bilgin var mıdır? |
Bilgi ekranında bir şey değiştiremezsiniz. Detaylı bilgi için; |
Hocam siz oyunu satın almşsınız sanırım,bendeki ea play 10 saatlik deneme sürümü yaklaşık 1 saat önce oynadım herhangi bir fark yoktu,xbox kapalıyken kendi yapmış update.Belki deneme sürümlerinde next gen oynayamıyorsun ,tam emin olamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet Black Friday indirimiyle aldım fark ondan kaynaklanıyor olabilir. |
|
Guncelleme degil, yeni bir oyun hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Beyler mobildeki gamepass uygulamasında hangi oyunu istersem konsola yükle diyebiliyorum ama Fifa'da aşağıdaki hatayı veriyor. Benzer durum yaşayan var mıdır? Ya da sebebini bilen? ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önceki nesilde gamepass sayesinde oynayabilmiş olduğunuz 3.parti üst kalite oyunlar Wolfeinstein serisi Metro serisi Hitman Rdr 2 Gta 5 Prey Dishonored Doom Fallout serisi Shadow warrior Daha adını unuttuğum bir sürü irili ufaklı oyun + bütün xbox özel oyunları.Ben bazılarını satın alıp oynamıştım ama satın almasam hepsine gamepass sayesinde erişiyordum. Yani böyle bir sistemi eleştirmek kötülemek akıl alır gibi değil |
Gamepasste fifa21 yok hocam, fifa 20 var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ps5’i amazon.de’den digital edition bulabilip uyguna almıştım, teslimatını bekliyorum. Oradan kar edince iki konsol için ayırdığım bütçede baya bir azalma oldu. Ben de stok sorununu görerek daha fazla beklemek istemedim ve cumartesi teslimat olacak şekilde amazon.com.tr’den siparişimi verdim. Bakalım nasıl bir tecrübe yaşayacağız :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, Xbox series x gamepad e samsung s9 plus kulaklığını taktım(3.5 mm). grup sohbetlerinde cızırtı sesleri geliyor. Başka 3.5 mm kulaklık da taktım aynı sorun devam ediyor. Böyle birşey yaşayan var mı ? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim... |
amazon.com.tr'de son 3 stok kalmış şimdilik 8290 tl |