Aynı kabloyu bir gün önce sorunsuz bir şekilde one x için kullanıyordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba vatan bilgisayar sitesinden mi almıştınız? |
|
|
Hocam yeni bir hesap açın mtcgame üzerinden oyunu satın alın biriniz p1 biriniz p2 ile birlikte oynarsınız mantık bu daha detaylı anlatanlarda olacaktır ben çok eski kullanıcı değilim xbox için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dediğiniz gibi ses oldu |
aynı mesajdan iki adet atıyorsunuz dikkat edelim ,lütfen |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tüylü_kaptan -- 2 Aralık 2020; 14:22:20 > |
Ben de oradan almıstım ups kargoya dün istanbuldan ankaraya gelmek üzere yola çıkmış. normalde bugün gelmesi lazımdı ancak yarın teslimat diyor. bu durumda nasıl gidip alabilirim vatan mağazasından sanırım vermezler. çünkü adrese doğru yola çıktı diyor. |
Kardeşlik yapabilirsiniz. Böylece tek oyunla ikiniz birden karşılıklı oynayabilirsiniz. |
Oyun değil hesap paylaşımı yapılıyor. 2 kişi oynarsınız ancak 10 Aralık'ta LITE çıkabilir. my club için alıyorsanız zaten bedava olacak bir oyuna şimdiden para vermenin bir anlamı yok. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam benimde aynı şekilde bende ankaradayım. Bunların,dağıtıma çıkardıkları şube neresi acaba gidip oradan alsak ? |