Kullanmadan önce test etmek en mantıklısı ama ürün yok tabii piyasada. |
Tamamdır, akşama bir deneyeyim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selam arkadaşlar Series X/S için Seagate Storage'ı Türkiye'de satan bir satıcı var mı ? |
Mesajınız üzerine izledim de tam tersini gördüm. 4K60 FPS modunda zorlayıcı bir durum olmadığı için ölçüm yapılamadığı söylenmiş, 120 FPS modunda esas inceleme yapıp 5-15 FPS arası Xbox lehine fark olduğunu göstermişler. Ezber konuşuyorsunuz sanırım. |
Tartışma konusu var oraya yazıyorlar. Bu arada ürün konusuna rekabetle ilgili yazanlara ciddi ceza var :) |
|
merhabalar 4k tv ye sahip değilim 1080 p tv var series s mi yoksa x olanımı almalıyım teşekkürler |
Bütçenize bağlı, series x daha iyi yatırım. Ama series S'de 1080p için yeterli olur, Series X'e göre çok eksiğiniz olmaz. |
Dediginiz dogru degil, tam tersi soz konusu ama ne diyecegimi bilemedim. Ingilizce'nizde problem vardir belki hocam:D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 2 Aralık 2020; 12:39:45 > |
|
Kablonun Modem/Router'ın WAN değil de LAN girişine takıldığına emin misiniz? Modem/Router için kablolu bağlantılarda DHCP özelliği açık mıdır? Bu uyarı routerınız DHCP'den IP dağıtamıyor demektir. Bunun sebepleri de yukarıdaki gibi oldukça kısıtlı aslında. |