Teşekkürler bir deneyeyim o şekilde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
35 mbps vodafone fiber kullanıyorum. Oyun indirirken 30-35 mbps civarında indiriyor, herhangi bir sorun yaşamadım. Konsol ağ ayarlarında google dns'leri tanımlı vaziyette. Bunun bir etkisi olabilir! |
Hocam cok sevindim senin adina keske bende gidebilsem oraya :).Bizim tek atislik hakkimiz var hocam ondan herkes panik oluyor 8300 tl olunca < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
dns değiştirmeyi denediniz mi? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Super Online ı arayıp teknik destek alın hocam, indirme hızınızın bu kadar düşük olması kesinlikle normal değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 1-2 sene sonra gelecek only next-gen multi-platform oyunlarda benzer rezillikler görmezsiniz. Firmalar da ne yapacağını şaşırdı. Bir oyun 10 konsola çıkarsa böyle rezillikler olması da normal. Ben Xbox SX'in yetersiz kaldığı için bu saçmalıkların yaşandığını düşünmüyorum. Xbox yöneticilerinin süreci adam akıllı yürütmemesinden kaynaklı duruyor. İnsan basbas bağırarak çıkış oyun reklamını yaptığı oyunları hiç mi test etmez, bi' açıp bakmaz? Akıl alır gibi değil. Bir firmanın, organizasyonun veya şirketin kusursuza yakın iş çıkartıyor olmaları için öncelikle o işi bilmeleri lazım (Oyun sektöründeysen, oyuncu olmanız lazım her şeyin başında). Influencerlara reklam yaptırmak için marketing departmanına para dökeceklerine 20-30 asgari ücretli game tester daha alsalar işe, bu saçmalıklar farkedilirdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobe -- 22 Kasım 2020; 14:25:37 > |
Mantığı çözemedim ps tarafında da crossplay yok sonuçta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazdiginiz metinde sikayetlerinizi okudum ama maalesef bir mantiga dayanmadigini soyleyebilirim. Guc konusunun karsilastirilabilmesi ve ongorulmesi zor olmasi durumu farkli mimarilerde gecerlidir. Gerek islemci gerek GPU olarak iki konsol da ayni mimarilere sahip, PS5 ise daha ucuz yani kirpilmis versiyonlarina sahip. Bu durumda "ben kandirildim" demeniz mantikli degil. Yapimcinin problemidir bu, veya yazilimsal baska bir hatadir, zaten giderilir. Tum bunlar konusulurken Resident Evil ekibinden ise PS5'in gucsuz olduguna dair basina aciklamalar sizdiriliyor mesela. Konsolun 1.haftasinda pandemide gelistirilmis ve 7 8 platforma cikan bir multiplatform oyunun performansindan bu kadar cikarim yapmak bana gore yersiz. 2060S yerine 2080S alip, iki oyunda da 2060S'in daha sorunsuz calistigini gordugunuzde hani 2080S daha gucluydu diye yakinmakla birebir ayni sey. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosmos1 -- 22 Kasım 2020; 13:49:43 > |
amazon'da black friday'de stoklara girer mi sizce? bir türlü girmiyor stoklara. |
Cımbızın uzunmuş, yazı ın devamın da Xbox güçlü ( güçlü görünüyor ) diyor, Xbox daha güçlü göründüğün söylüyor fakat deneyimlerimiz donanımı sadece bir etken olduğunu gösteriyor, demiş ,kısacası donanım farkı olabilir ama bu iyi görüneceği anlamına gelmiyor demek istemiş. |
Kendi yazdiginiz mesajinizda zaten muhattabin Ubisoft oldugunu soyluyorsunuz. Sonda kullandiginiz yuklem cumlesi ile paragrafin gerisi uymuyor yalniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Madem hata yaptığını düşünüyorsun kardeş şu Forza Horizon 4'ü bir indir de piyasada bugüne kadar göremediğin grafikleri bir gör. Parasısı verip alıyorum eksik çıkmasın diyorsan sen çok yanlış gelmişsin, bir sürü coil whine sesleri, kapanan konsollar, optimize özürlü oyunlar, buga giren yeni oyunlar, oyunu çılartıp ilk gün bilmem kaç gigabyte güncellemeler bunlafa hoşgeldin, oyun dünyası maalesef böyle. Xbox üvey evlat olduğu için diğerlerinin sorunları görmemezlikten geliniyor tabi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosmos1 -- 22 Kasım 2020; 14:28:17 > |