< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tesekkurler. cross-play olmamasi kotu oldu BF serisinde. elim mahkum ps5 beklicem artik. yapacak bir sey yok. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam hiç girmiyorum o konulara farkındaysanız. Hangisi kaç fps veriyor, tuş basış gecikmesi kaç milisaniye, stres altında işlemci sıcaklığı kaç derece, ram'lerin hertz'i, diskin yükleme süresi... Gerçekten bana göre şeyler değil. Buyrun siz dilediğinizce yapın yorumunuzu. Karşı çıkmayacağım. Ben 3 tane cihaz kullanan biri olarak kendi deneyimlerimi paylaştım ve benim için önemli olanlara değindi. Bir kere daha yineyeleyim. Oynanabilirlik ve keyif alma süreci, cihazın performansından daha önemli benim için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Monitör ayarlarından freesync'i kapatın, refresh rate değerini 120Hz'e alıp, konsol içerisinden tekrar deneyin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 22 Kasım 2020; 12:22:45 > |
Yeap. Aynısını Forza Horizon 4'te de yapıyorum. Ağzımını suyu aka aka photo editöründe vakit geçiriyorum; ![]() Ben güzel olanı övüyorum. PC'de en sevdiğim gamepad olan Xbox gamepad'i ile Forza Horizon 4 - Ultimate Edition'ımı da oynuyorum, PS5'imde DualSense'e de hayran kalıyorum. Beğendiğim exclusive'leri satın alıp oynuyorum. Babamın şirketi gibi firma savunuculuğu değil, ürün eleştirisi yapıyorum. Sana da tavsiye ederim. Xbox'ı da şimdiye kadarki nesillerde "exclusive'i çok yok ama multi-platform oyunları bir tık iyi grafikle, zorlanmadan çalıştırıyor" diye överdim çevreme ama AC: Valhalla'daki FPS düşüşleri, ekran yırtılmaları (PS5'te de var bu ama yok denecek kadar az), Dirt 5'in PC'deki Medium Quality'e denk gelmesi vs. iyice kabul edilemez bir hâl aldı. |
"en güçlü konsol" lafını microsoft bile kullanmıyor zaten artık. "en hızlı, en güçlü xbox" olarak değiştirdiler onu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Kasım 2020; 12:30:42 > |