Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1483. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
17 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil4 Android
5 sn
76.302
Cevap
790
Favori
3.746.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 14811482148314841485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xbox konusunda ps5 muhabbeti yapan post kasmaktan başka bir şey değil block yapın geçin.

  • Öyle ama bu güç pratiğe yansımazsa sıkıntı olur zamanında ps 3 te öyleydi ama neredeyse bütün Xbox 360 oyunları daha iyi görünüyordu.

    Ben sadece daha güçlü olduğu için Xbox alıcam diyodum ama bu güç kağıt üzerinde kalırsa özel oyun faktörüde gelince ps 5 e kayar çoğu insan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu arkadaş neden ban yemiyor da biz normal mesajlardan yiyoruz

  • Xbox'in hemen aciklama yapmasi lazim bu konuda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gerçek mi?


    Bu nedir böyle , o son araba farı resmi nedir , Series X , Xbox 360 performansı vermiş resmen.Bu konsolda ciddi sıkıntı var bariz , yapımcıların ellerine geliştirici kitleri geç ulaşsa da , bu denli fark olmaz , 12 tf güç var ortada.


    Bu işi çözemezse kısa sürede Microsoft ortalık karışır , konsolda büyük sıkıntı var.Hani Valhalla'daki fps düşüşü falan hadi neyse dedik de burada nesil farkı var resmen.Çok enteresan işler.

  • Aşırı seviyesizsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

    Dirt 5'deki durumdan dolayı mı üstad?

  • Sony fanları neden bu kadar kırıcı ve ağır konuşuyor dostlar? 3-5 dakika ps5 konusuna girdim neler yazmışlar neler. Ulan hadi ps5 daha güçlü olsun , daha iyi grafikleri olsun ee yani? Ne değişti kardeşim dünyaya ne faydan oldu Allah aşkına? Bence bunları yazanların bir eski nesil konsolu bile yok. Ya da forumun yaş kitlesi çok düştü , bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brnbry

    Dirt 5'deki durumdan dolayı mı üstad?

    Yapılan tüm oyun testlerinde geride olduğu için açıklama yapmalı Xbox diyor ki haklı. Burada fan kitle pek bir şey demiyor ama Redditte tepki var bu konuda. İnsanlar en güçlü konsol reklamı ile aldıkları konsolun neden güçlü olmadığını soruyor haklı olarak.


    Microsoft bu konuda açıklama yapmalı bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thebulldoozer

    Aranızda gerçekten o kadar kötü kalpli insanlar var ki... Fanboy'luk atışmalarına lafım yok, birbirinizi yiyebilirsiniz. Ancak en basit eğlence anlayışından bile bu kadar nefret çıkarmayı nasıl becerebiliyorsunuz? Biraz olsun zevk almaya baksanız keşke. Aldığınız veya henüz alamadığınız cihazların dominantlığını egonuza kanıtlamak için başka insanların seçimlerini yargılamayın rica ediyorum. Bana ne Sony'den, bana ne Microsoft'tan , ben evimde huzurlu bir şekilde oyunumu oynamak ve biraz olsun dertlerimden kaçmak istiyorum. Xbox series x seçtim, çünkü uzun vadede daha ekonomik. Ps5'i seçmedim çünkü oyunlarına para yetiştiremem.( Bu iki cümleden hangisini seçerseniz seçin, benim tercihimin temel nedeni budur)

    Lütfen insanlara yok şöyle, yok böyle gibi kıyas cümleleriyle saldırmayın(her iki taraf için söylüyorum). Biraz anlayışlı ve kibar olun.

    İyi forumlar.

    Bunların derdi kendi aldıkları şeyi herkesin alması. Yani kendi aldığı şeyin en iyisi olduğuna ikna olması gerek. Çünkü zor alıyor. Çok büyük bir parçasını veriyor o şeyi satın alabilmek için. Tek atış hakkı var. Ve en iyisi olmalı. Aksi ispatlanırsa o kişinin bütün ruh hali çöker, başka şansı yok. Kendi aldığı en iyi olmalı rakibi olmamalı. Her oyun ona çıkmalı. Başka kimse oynayamamalı. Ufak bir vuruşluk kalmış olan özgüveni o son hamleyle yerle bir olacak yoksa.


    Bu konunun, bu tartışmaların en derini, en çekirdeği budur. Kendisi hariç kimsenin fikri doğru değil KATİYEN. Herkesin fikrine saldırabilir. Herkesin ama. Sen onu diyemezsin bunu diyemezsin bak bu iyi şu daha iyi hayır o iyi buradaki en iyisi lanet olsun defol git en iyisi anladın mı en iyisi en en en. Kafa bu Türk toplumunun bir yansıması işte. Her konuda böyleyiz. Kendi fikrimiz yok, ama fikirlere müdahalemiz var. Tek varlığımız bu kadarcık.





  • Konsol kavgaları yeni bir şey değil ps3-360 zamanlarından beri yapılıyor, hatta daha bile eskilerde. Ps5’in 10tf olduğu ortaya çıkında aylarca dalga geçilmişti şimdi sonuçlar ortaya çıkınca rüzgar tersine döndü hepsi bu. Yakında ortalık durulur çok kafaya takmayın yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada çoğumuz xbox sever olsak da fan falan değiliz , çoğumuz Ps4 de kullanıyoruz.Gözün gördüğünü inkar edecek değilim ben de , bu fark anormal.Konsolda ciddi sıkıntı var , bakalım nasıl çözecekler.

  • Her iki konsolu da aldım. Ama inanın ps5 konusuna giresim gelmiyor. Bu nedir arkadaş ya. Adam “heheh nasıl ezdi ps5 ama” tarzında bir yorum atmış. Profiline girdim 30yaşında.. 30 yaşında bir insansın yahu sen. Gerçekten bunu kendine nasıl yaparsın? Çok komik,acınası.

    Yıllardır PS oyuncusuyum çok kısa süre one s deneyimim oldu. İki konsolun da birbirine üstünlük kurduğu; oyunlar, fps ratingleri,ssd hızları olacaktır. Ki yüzlerce video var hem SX’in üstün olduğu hem de Ps5’in. Ama diyelim ki içlerinden biri isterse 720p olsun, performansı düşük olsun. Sizi bu kadar mutlu eden ne? Hissedar mısınız Microsoft’da,Sony’de. Birinin konsolu az performans veriyor diye diğeri niye mutlu oluyor? 30 yaşındaki adam niye 13 yaşındaymış gibi yorumlar atıyor? Ben hem SX’i hem de Ps5’i eleştirdim. Ama kimseye de o konsolu aldı diye bu kadar kindar, adice ve şereften bihaber yorumlar yazmadım. Yorum yazarken hırsınızdan salyanız akıyor.

    Yine hatırlamak isterim ki yılların PS oyuncusu ve her iki konsolun da yeni neslini almış biri olarak; Microsoft’un yanında Sony’nin esamesi okunmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSayer -- 22 Kasım 2020; 1:38:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chandler Bing

    ne yapıp edip microsoft bir şekilde kendi eliyle işleri batırmayı başarıyor. inanılmaz gerçekten. rüzgar bu sefer tam arkalarındayken konsol çıktığından beri hayırlı bir şey görülmedi. daha güçlü konsol kağıt üstünde ama herhangi bir karşılaştırmada daha iyi olmasını geçtim hep daha kötü bu cihaz. nasıl olabilir yahu bu? ps3 zamanında multiplatform oyunlarda hep xbox 360 daha iyiydi ama ps tarafı hep "daha gücü keşfedilmedi" gibisinden abuk argümanlarla geliyorlardı. e şimdi aynısını xbox series x için yazmaya başlamış insanlar. yahu bu iki cihaz da yapısal olarak yakın cihazlar, birbirlerine karşı geçtim, pc'ye de yakın cihazlar. eskisi gibi aşırı özelleştirilmiş donanımları yok. bir oyunda fps dropları oluyorsa, bir diğer oyunda detaylar kısılmış geliyorsa burada bir sorun vardır. "2 3 oyuna bakmayın, geleceğe bakın" diyecekler olacaktır, hangi geleceğe? o gelecek ps3'teki gibi gelmeyen gelecek mi olacak? series s de vaadlerini gerçekleştiremiyor. 1440p'ye nadiren çıkıyor alet ve series x ile tek farkı da çözünürlükte kalmıyor, detaylar iyice kısılıyor. neredeyse one x'te ssd olsa daha iyi bir cihaz olacaktı bu series s'ten. onu geçtim iki konsol da çıkış oyunları yönünden kötü ama ps5 tarafında en azından kısa mısa miles morales falan var. xbox'ta ne var allah aşkına? bu nasıl bir amatörlük yahu? yıllardır geliştirilen halo bile ertelendi. hayatımda hiç playstation almadım, belki de hiç almam, 2 nesildir xbox alıyorum, yine xbox alabilirim, bekleyip göreceğiz ancak microsoft biraz şansını zorluyor. kör göze parmak hatalar yapıyor. parayı basıp stüdyo almak dışında bir numarası yok mu yahu bu adamların? yönetimde para var, ama iş yok.

    O kadar haklı isyan ki bu gerçekten diyecek söz yok. Microsoft bir kerede yanılt be bir kere. 2 nesildir her iki konsolu kullanmış biri olarak bu nesildeki most powerful console tanıtımlarına bile güvenesim gelmemişti şahsen. Çünkü bu herifler her zaman kendi topuğuna sıkıyor alıştık artık. Xbox one aldığım zaman da böyleydi konsolu aldım kenarda yattı sadece, şuan series x alsam oda bi kaç oyun denedikten sonra yatıcak. Yahu bir nesilde sağlam bir tane exc oyun ile konsol çıkışı yapamaz mı bi firma? Böyle saçmalık mı olur millet senin most powerful konsolunu alıp ne oynayacak gerçekten rezil bi durum. Multiplatform oyunlarda bi yere kadar, insan konsolu aldığında özel hissetmek istiyor ama bu herifler sanki exc oyun çıkartmamak için and içmiş. Ps5’in de çıkış oyunları öyle çok abartılacak kadar değil ama yine de adamlar çıkartıyor hiç yoktan kısa da olsa Spiderman gibi konsol sattıran bi oyun var, Demons Souls gibi baba bi remake var daha ne olsun çıkışa göre hiç yoktan iyidir. Microsoft insanlara bunu vermediği sürece hep kaybedecek. Umarım acil toparlanır ve exc oyun bombası yaparlar da ortalık tek sony’e kalmaz. Rekabet bize yarar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kas gücünün daha fazla olduğu bir cihazın bu kadar kötü oyun çalıştıracağına inanmak art niyettir.


    Bak insanlar buraya yazdılar.Geliştirici kitleri geç gitmiş.Sonra Rtx3090 gibi bir ekran kartı bile düzgün optimizasyon olmayınca fps düşüşleri yaşıyor.Bu nesle daha yeni girmişiz 3-5 oyun sıkıntı yaşadı diye hepsinin böyle olacağını mı düşünüyorsunuz?


    Sonra ps5 geri kalmaya başlayınca zaten böyle bir iddiamız yoktu diyeceksiniz.Azıcık sözünüz eri olun.

  • Dirt5 meselesinde yapımcılar uğraşmamış gibi geliyor bana. Sanki oyunu Xbox One X için yapmışlarda daha sonra biraz elini yüzünü düzeltelim deyipte ellerine yüzlerine bulaştırmışlar gibi geliyor bana. Bir kaç oyun daha çıksın bakalım ne olacak şimdiden ps daha güçlü denemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myze. kullanıcısına yanıt

    İşte bu resim olayı özetliyor zaten.Burada nesil farkı yok 2 nesil farkı var.Aç One S'de Forza Horizon 4'ü bundan bin kat iyi arabalar.Bu da sorunun konsolun gücünde olmadığını gösteriyor.Ya dev kit geç ulaşması , ya yazılımsal neyse ne , Microsoft bitmemiş oyun gibi bitmemiş konsol sürmüş piyasaya resmen.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Amerika’da asgari ücret 30000 dolar olsun farketmez.

    abd de 1 dolar indirim için insanlar birbirini eziyor.

    inanılmaz muhafazakarlar bazı aletlere telefon konsol laptop araç vs verecekleri para bellidir bu konuda çok katılar 300 dolar diyelim düşündüğü hayatta 400 dolara çıkmazlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14811482148314841485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.