Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1343. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Shrikeen , Numenorian Man
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
76.189
Cevap
790
Favori
3.740.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben açık ve anlaşılabilir yazdığımı düşünüyorum. Uzatmak anlamsız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 gün beyler.
    Bu kalan süreyi su sarki esliginde kutlayalim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederiim duracell alacagim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işinize gelince metacritic işinize gelmeyince bana göre güzel demişsiniz. o heves kırıcı dediğiniz dishonored 2 nin metacritic puanı ortada. oynanış olarak horizon, days gone gibi tek düze oyunların içinden geçer üstünden çıkar kıyas kabul edilemez. herşey grafik, gerçekçilik olsa bugün nintendo adında bir firma olmazdı ayrıca.

  • nasaz N kullanıcısına yanıt

    Konsolda rezalet çalışıyor oyun oynanmıyor. Oyunun kalitesini biliyorum youtubeda stealth videolarını izledim. Optimizasyon yok oyunda rezil çalışıyor anladın mı? Proda oynanmıyor oyun. Hala işine geldiği gibi konuşuyorsun diyorsan 1 kelime laftan anlamıyorsun demektir kaç paragraf yazı yazdım prdan 2 kelime cımbızlayıp algı kasıyorsun burada.

    Alıntılama beni blokla rahatsızsan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series X'in Xbox One dan daha kötü çıkış yaptığı doğru özel oyun anlamında. Belki tüm xbox lar arasında ne kötü çıkış yapan konsol Series. Bunun için bende üzgünüm ama yapacak bir şey yok.

    Çıkış oyunu Halo İnfinite olarak planlanmıştı ama o da olmadı.

    Tek dileğimiz 25 adet stüdyonun 2021 itibaren bizlere oyunlar sunması ve Bethasta faktörü. Geriye kalan herşey zaten çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 7 Kasım 2020; 19:15:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Miex  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 7 Kasım 2020; 19:43:21 >
  • Kim bilir kaç sene sonra çıkacak belli başlı excler için ps5 almak serbest ama çıkışına 1st party oyun yetişmedi diye Xbox almak saçma bunlara bakılırsa. Yıl boyunca öne sürdükleri iddialar hüsran oldu şimdide çıkışına 3 gün kala nasıl xboxu itibarsızlaştırırım derdindeler. Ne diyelim, mevcut adminlerin değişip şunların sınırsız çizildiğini görmek dileğiyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun en yüksek kullanıcı puanı metacritic olarak ps4 tarafında. oynanamayacak seviyede olsa böyle olmayacağını hepimiz biliyoruz. işinize geldiği gibi yorum yapıyorsunuz lafını bunun için söylüyorum ps4 tarafına çıkan özel oyunların birçoğu optimizasyon olarak kötü çıktı ama bunlar sizi rahatsız etmiyor, oyunun kalitesi yeter diyorsunuz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: EkmeğiKesEkmeği

    Hdmi 2.0 4K@60Hz ve 2K@144Hz destekler. Monitör tercihi sizin kişisel önceliklerinize kalmış, daha çok single player hikaye bazlı oyunlar oynuyorsanız 4K@60Hz, rekabetçi-online oyunlar oynuyorsanız 2K@144Hz uygun gibi.

    Peki aynı inç monitörde

    4K monitörde 2K dizi film oyun vb açarsam , 2k monitörle görüntü farkı olur mu?

    Ya da 2k monitörde 4K görüntü açıldığında 2K görüntü açtığımda aynı görüntü mü alırım yoksa sıkıştırma teknolojisi vs kullanıyor mu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 7 Kasım 2020; 19:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu xbox Türkiye nin bu aksam ki etkinliği soru cevaptan ibaretmis 9 kasimda Twitch ten yayina bekleriz diyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Katılıyorum hocam yazdıklarınıza. Skyrim ile hastası olduğum, sonra diğer TES ve Fallout oyunlarıyla beni bağımlısı yapan Bethesda bana ilk soru işaretini Fallout 4 ile verdi. ESO oynamaya başlayınca iyi la Bethesda online oyun yapsa bile hikayeye abanıyor diye düşündüm. Sonra Fallout 76 gibi bir felaket geldi. Bethesda cephesinden gelen son oyunların hepsi kötü Doom Eternal'ı saymazsak. Wolfenstein'i çok severim ama son çıkan oyunu çok kötü.


    Ama Bethesda yine de umut vaat eden bir firma tabi ki. Geçmişin hatrı var. Arkane, id, Tango Gameworks gibi cidden kaliteli firmalara sahipler. Belki Microsoft ile bu partnerlik iki firmanın da işine yarar, çıkacak oyunlar gösterir bunu. Ama hem Bethesda'nın hem Microsoft'un güven tazelemesi gerektiği konusuna katılıyorum. İki firma da geçen nesli kötü geçirdiler bence. Ayno şekilde iki firma da PS3 neslini çok iyi geçirdiler ve fan kitlesi oluşturdular. Özellikle ben ve benim gibi çok insan Bethesda'yı Ps3 neslinde çıkardığı oyunlar sayesinde seviyor ve sayıyor.

    Microsoft'un Bethesda'yı almasıyla Bethesda'nın eskisi gibi singleplayer oyunlara daha çok önem vereceğini düşünüyorum. Gamepass'den dolayı oyun satışları çok önemli olmayacak. Dediğiniz gibi PS3'de yaptıkları bütün oyunlar çok iyiydi. Bana göre Sony stüdyoları ile birlikte en iyi singleplayer oyunları yapmışlardı.


    Xbox'ın, Xbox 360'ın ilk dönemleri gibi tekrardan hikayeli AAA oyun yapımına önem vermesi lazım. PS3 kullanırken Gears of War 1, Mass Effect, Alan Wake gibi oyunlardan dolayı Xbox 360 almayı çok istemiştim.


    Starfield'ı çok merak ediyorum bu yüzden.





  • Xbox sipariş ettim
    Fakat tr de değil başka bir ülkede olsaydım ya da dolar ile para kazansaydım tercihim Ps5 olurdu

    Xbox un kontrolleri 100 TL lik cihazlar gibi çok dandik geliyor bana ve 1k Dan satılıyor
    Ps nin kontrolleri çok çok daha kaliteli
    Ayrıca konsol diyince akla ps geliyor yılların birikimi var her nesilde üstüne koya koya gidiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasaz N kullanıcısına yanıt

    Days gone övüp Dishonered optimizsayonu kötüydü demek zaten belli etmişti hocam niyeti.Boş verin hepsi aynı şeyi yapıyorlar uzun yazılar içinde bin tane çelişki ile algı yapıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 7 Kasım 2020; 19:42:1 >
  • xbox ın exlusivesiz çıkması pek sorun değil zaten 3. parti çok güzel oyunlar çıkıyor kasım ve aralıkta ayrıca bu konsolu konsol yapacak oyunlar şuan gelişrilen ve geliştirilecek oyunlar.


    Acelemiz yok bekliyoruz

  • nasaz N kullanıcısına yanıt

    Oynamadığınız oyun hakkında tahmini yorum yapıyorsunuz ps4te sorunlu 2 oyun vardı until dawn (ben 2 yıl sonra oynadığım için sorunlar düzelmişti) ve days gone. Days goneda daimi düşüklük yoktu haritanın güneyine gidince anlık takılmalar oluyordu onun dışında gayet akıcıydı. Bilip bilmeden bana işine geldiğin gibi konuşuyorsun diyorsun bu kabulleneceğim bir şey değil dediğim gibi bloklayabilirsin.



    Buyur bu da df incelemesi. Titan x're 1080p 60fps veremiyor oyun. Ben işime geldiği gibi konuşuyorum ya, elin gavuru doğru söylüyordur yorumları da okuyabilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla ben fikir alışverişi yaptığımızı düşünüyordum da siz baya baya marka kölesi tavrı içindesiniz. Yukarıda koca paragraf tek tek açıklama yaptım ona rağmen algı kasıyormuşum ha. İyi kafa. Oynamadığı oyun üzerinden yorum yapan adamlara laf yok (ki siz de öyle yapıyorsunuz), ama optimizasyon özürlü oyuna hayal kırıklığı demek algıcılık. Blokluyorum, bundan sonra 1 gram açıklama yapmaya değmezsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Days gone cöp bir oyundur
    Optimizasyonun krali olsa ne yazar
    Senaryosunda da mantik hatalari vardi
    Belese verilse oynanmaz
    Ama isin komik kismi su oyun xboxa özel olsaydi sabah aksam övülürdü
    Cünkü su anda buna yakin bir oyun bile xboxta yok özel olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu konuda çok haklısınız Xbox controller neyki 1000 tl bildiğin Snoopy nin gamepadleri gibi, ama PS controller i öyle değil gerçekten kaliteli ve özellikli ama onunda fiyatı fazla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt

    İyide çıkış oyunları heralde ps4 e de geliyor , ps4 kullanan adamın ps5 alması saçma ozaman :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.