Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (779. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil4 Android
5 sn
76.297
Cevap
790
Favori
3.745.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FarklıAkıl

    Haklısınız düşününce bende farkettim. Ümidim 500 dolar altı çıkması ama 500 dolar bile iyi donanıma göre. F/p açısından çok iyi bir cihaz.

    Tabi ben bilgisayar mı Xbox mı arasında gidip gelen biri olarak fiyat kararımı ciddi biçimde etkileyecek. O yüzden burada takipteyim.
    Saçma bir kararla one x i satıp, PC ye geçiş yapan ve çok pişman olan biri olarak söylüyorum ki PC platformunun hataları ile uğraşılmaz. İmzamdaki Amd tabanlı sisteme sahibim ve düzelmek bilmeyen siyah ekranlar , kararsız çalışmalar ve en önemlisi düşük gpu kullanımı mevcut bu da direk olarak fps ye etki ediyor. Herkeste böyle mi elbette değil fakat bu sorunları yaşayan insanlar az da değil. Benim tavsiyem series x almanız yönünde. Şahsen ben 4k hdr monitör ve series x ile yoluma devam edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sperasoft a Keywords studio Halo Infinite'ın geliştirilmesi konusunda 343'le iş birliği yapıyor. Bu firma Ac Valhalla, Saints Row Remastered, Rainbow Six Siege gibi bazı projelerde çalışmışlar. Özellikle Saints Row Remastered sürümü Digital Foundry tarafından baya beğenilmiş. Halo Infinite için baya hummalı bir çalışma var sanırım sabırsızlıkla bekliyorum, umarım yakın zamanda şöyle güzel kapaklı bir gameplay videosu yayınlarlar.

    https://sperasoft.com/news/2020/08/sperasoft-collaborates-343-industries-halo-infinite-development/





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 5 Ağustos 2020; 22:30:56 >




  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Guc kaynagi veya anakartta bir problem var sanirim. Bence parcalari tek tek degistirip hangisinde sorun oldugunu bulmalisiniz. Makine normale benzemiyor cunku bir parca bozuk muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Farklı AMD Ekran Kartı driverları dener misiniz? AMD Ekran Kartlarında, 5000 serisinde, bayağı yaygın bir problem bu dedikleriniz.
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Kötü günler geçti şimdi çok daha kötü günler bekliyor bizi...
  • Yurtdısındaki xbox fiyatlarina bakayim dedim vizeyi de goz onunde bulundurarak yaptigim kucuk arastirmada en mantiklisi Ukraynaya gidip xbox alip gelmek,diger ulkelerden daha ucuza geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheva24 -- 6 Ağustos 2020; 12:3:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıkana kadar 10bin tl yi bulacak gibi konsollar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YildirimBuyucusu

    Microsoft firmalara acaba "Para köpeğiniz olsun, 3er 5er tane oyun geliştirin." falan mı dedi aga, bu ne gaz . Obsidian böylelikle 4 oyun üzerinde aktif olarak çalışıyor. O zaman bizim bazı firmalardan daha fazla beklenti içinde olmalıyız. Örneğin inXile sadece Wasteland 3 üzerinde çalışmıyordur bana göre. Mesela Playground Games sadece Fable üzerinde değil, belki de bir taraftan Forza Horizon 5 için çalışıyor. Bakalım, başka bir sunum daha olacak mı, o sunumda neler göreceğiz.
    Josh Sawyer'ın projesi Unity ile yapılacak ufak bir proje.

    Avowed: Chris Parker
    The Outer Worlds: Leonard Boyarsky - Tim Cain
    Grounded: Adam Brennecke

    Obsidian, 2016'dan beri Eora'da geçen bir Skyrim projesi düşünüyordu.
    https://www.pcgamer.com/obsidian-ceo-id-love-to-turn-eternity-into-more-like-a-skyrim-product/

    2018 ortalarında Mark DeGeorge, ToW'u bırakıp Avowed'a geçti. Obsidian'da yaklaşık 220 çalışan var. 13 tane iş ilanı verilmiş. Tahmin ediyorum hepsi Avowed için. ToW'da 80 kişi çalışıyordu. Grounded'da 15 kişi. 20 kişi yönetim ekibinde. Sawyer'ın kendi projesinde 5 kişi çalışıyor. Avowed'a ise 100 kişilik ekip kalıyor. Skyrim'i de 100 kişi yapmıştı ama Avowed ekibinin 180-200 kişiye çıkması gerektiğini düşünüyorum. Obsidian, RPG konusunda sayılı firmalardan fakat oyunları teknik açıdan çok iyi değildi. Yeni bütçeleriyle teknik açıdan iyi bir oyun yaparlarsa Bethesda'yı geçebilirler. Bakalım Avowed mu TES 6 mı daha çok beğenilecek

    inXile'ın Wasteland 3'ün yanında UE 5 kullanan bir AAA RPG projesi daha var. Fable ve Avowed'dan daha çok ses getirecek bir proje olduğu söyleniyor. God of War'un combat designerı Dean Rymer'ı aldılar bu proje için. Aynı zamanda Fallout'un yapımcılarından Jason Anderson da tekrardan inXile'a katıldı. Belki onlar da Wasteland'i 3 boyutlu hale getirebilirler ama Dean Rymer'dan dolayı Witcher-like mekanikleri olan bir RPG gelebilir ama evrenleri Witcher gibi olmaz.

    inXile ve Obsidian aslında eski Interplay ve Black Isle ekibi. Chris Avellone hariç bütün Black Isle Obsidian'da şuan. Aslında Avellone da Obsidian'daydı ama 2015'den beri freelance çalışıyor.

    Playground Games şuan 255 kişilik stüdyo ve 117 tane iş ilanı var. 400 kişilik stüdyo olma hedefleri var. 200 kişi Fable, 200 kişi Forza Horizon için çalışacak. Açıkçası Fable'ın MMO olmasından korkmuştum ama oyun Horizon Zero Dawn gibi single-player olacakmış.




  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Bir de bu kurlarla her bir oyuna 60 dolar verdiğini düşün. Düşündün mü? Şimdi rahatla, XSX var
  • One S ve Ps4 ile gittiği yere kadar gider diyenler derneği.
    Bir konsola 10 bin TL verecek kadar zengin değilim ya da o kadar şaşırmadım.
    Elimde iyi bir Pc'de yok.Her iki konsolun exc oyunlarını oynamak için 20 bin TL maliyet...
  • Sony ve Microsoft'un fiyat politikalarını eleştirmeyeceğim sorun alım gücümüzün düşmesinde. Kimse babamızın oğlu değil bize özel fiyatlandırna yapsın. Eskiden çok eleştirdim çok yorumum var bununla ilgili ama artık bu firmaları eleştiemeyi bıraktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series X artik alinabilir bir konsol degil . Bu kur artisi cihazin fiyatini arttiracagi gibi gamepass'e de gelecektir.

    Konusmanin cok fazla bir anlami kalmadi artik. Keza pc icinde aynı sey gecerli. 3050 ile pc dizilecek ancak...

    Cihaz Zammı.
    Gamepass zammı.
    Gold zammı.
    Oyun zammı.

    Kusura bakmayın ama bizi aşıyor artık bu makineler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 6 Ağustos 2020; 14:22:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her geçen gün konsollara 100 lira zam geliyor. Konsolu alıp oyun oynayacak keyif kalmadı artık, geleceği düşünmekten sinir stres sahibi olduk. Maaşlar her gün değer olarak azalıyor. Ülke batıyor ve müdahale eden kimse yok.
  • FarklıAkıl F kullanıcısına yanıt
    XSX alınabilir değil ise, hiçbir konsol alınabilir değil şu an TRde. F/P olarak en makul konsol XSX. Daha ötesi anca temenni olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sperasoft, Halo Infinite'ın geliştirilmesinde 343 Endüstrisi ile güçlerini birleştirdiğini duyurdu.


    Sperasoft, Rainbow Six Siege, Call of Duty: Black Ops 4 ve şu anda Assassin's Creed: Valhalla gibi büyük AAA projelerine de katkıda bulunan bir ortak geliştirme uzmanıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sheva24

    Yurtdısındaki xbox fiyatlarina bakayim dedim vizeyi de goz onunde bulundurarak yaptigim kucuk arastirmada en mantiklisi Ukraynaya gidip xbox alip gelmek,diger ulkelerden daha ucuza geliyor
    Bulgaristan da 4 bin tl ye denk geliyor. Ukrayna da ne kadar
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Ben karsilastirmayi xbox one x i baz alarak yaptim o 2300tl ye falan geliyordu,bulgaristanda ön siparise acildi mi xbox series x?neye gore bu 4000tl?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Day 1 Series X yurt dışı. TR den alacak olan arkadaşlara geçmiş olsun işiniz zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt
    XSX'e kadar One S almıştım, sanırım One S düşündüğümden daha uzun süre benimle kalacak.

    İyi bir oyun bilgisayarını geçtim, ülkede konsol almak lüks oldu. Yazık...
  • 
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.