Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (513. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.149
Cevap
395
Favori
1.760.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Hızlı kapat ayarlarını değiştirmiş olabilir misiniz? Daha önceden hızlı kapat seçeneklerinden tasarruf modunu seçmiş sonra değiştirmiş olabilir misiniz?
  • Hocam öyle şeyler yapmış olsaydım sorun var demezdim ki durup dururken oldu
    Tamam gerilmene gerek yok hocam :) alternatif durumlar arasından o olabilir mi bu olabilir diye yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sonuçta neye ne derece hakim olduğunuzu bilemeyiz. Servise verin madem.
  • Hocam agresif mi gözüküyor mesajım hiç öyle niyetim yoktu özür dilerim
    Estağfirullah hocam, bazen yazım şeklinden niyetler karışabiliyor ben yanlış algıladım demek :)
  • Amazon.de'den 382 Euro'ya Series S satın alarak aranıza katıldım. Emektar PS4'ten geçtim, ilk kez Xbox kullanacağım. Microsoft çeldi aklımı  . Konsol gelene kadar 3 yıllık Game Pass bitmese bari.

O kadar mantıklı bir iş yaptın ki bunu en kısa sürede sende anlayacaksın..
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Ben gamepass olan hesabı giriş hesabı yaptığım için p1 olmadım mı? O zaman İnternetsiz oynamam lazım?
  • Amazon.de den almaya çalışınca 288 euro + 34 euro kargo bedeli gözüküyor. Gümrük vergisini nereden öğrenebilirim mobilden bakıyorum.
  • Arkadaşlar halo ve gears evrenine adım atayım diyorum. Malum çok fazla oyun var. Wars ve Taktics'i oynamam. FPS olanları denerim. Eskileri de oynasam mı yoksa son oyunları mı denesem kararsız kaldım.

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Arkadaşlar halo ve gears evrenine adım atayım diyorum. Malum çok fazla oyun var. Wars ve Taktics'i oynamam. FPS olanları denerim. Eskileri de oynasam mı yoksa son oyunları mı denesem kararsız kaldım.

ilk 3 gears oyunu kalite ve standart olarak 4 ve 5'den çok çok yukarılarda, kesinlikle onlarla başlamanızı tavsiye ederim. özellikle 2. ve 3. oyun serinin zirveleri

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Arkadaşlar halo ve gears evrenine adım atayım diyorum. Malum çok fazla oyun var. Wars ve Taktics'i oynamam. FPS olanları denerim. Eskileri de oynasam mı yoksa son oyunları mı denesem kararsız kaldım.

kesinlikle oyna hocam bende başladım gears 1 2 bitti 3. oyunun sonlarındayım 3. ile 4. oyunun arasında bir oyun daha varmış ona da bakacağım 3. bittikten sonra gears seri bittikten sonra da halo ya başlarım nasipse bu arada korku gerilim tarzı seven varsa the medium da öneririm.

Konsolda kullanan P1, Pc ise P2 yani Gamepass'ın alındığı hesaptan oynamak zorunda. Save durumunu aynı hesaptan oynarsanız görür. Mesela ana hesabınıza Gamepass alırsınız. Bunu hem konsoldan hem PC'den kullanabilirsiniz.

Cihazlarını alan arkadaşlara hoşgeldin diyeyim. Gittikçe büyüyen bir aile oluyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Alicanarslann

Gamepass ultimate de pc ve konsol aynı anda oynayabiliyor mu acaba ? Oynuyorsa aynı oyun için save dosyaları ortak mı oluyor yoksa kullanıcıya özel mi oluyor ?
    Evet, oynanabiliyor. Pc'de gamepass alınan hesabı market hesabı olarak tanımlayıp kendi hesabınızla giriş yapıp oynayabiliyorsunuz.

• Belki cevaplanmıştır yinede sorayım. Gamepassı kardeşlik yapıp 2 arkadaş aldığımızda ücretli aldığımız oyunları da oynayabiliyor muyuz? Ana hesap oyun aldığında 2. Hesap o oyunu oynayabiliyor mu? 2. Hesap oyun alabiliyor mu? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon Türkiye'de Xbox Series S, 3680 TL'ye düşmüş. Sabah verdiğim Amazon.de siparişimi iptal ederek 200 TL fark ile Amazon Türkiye'den satın aldım. Yarın teslim edilecek, almak isteyen değerlendirebilir.

• Cevap için teşekkürler. Bugün iş çıkışı alıcam inşallah xboxı. Ana hesap xbox olucak kuzenim de pc den oynuyacak saveler karışmıyorsa daha iyi hatta. Gamepassi aldım şimdiden 3 senelik , akşam da xbox ı almış olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.