|
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (511. sayfa)
-
-
4K Video oynatmada bir fark yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyuna sahip olduğunuz hesap Giriş Xbox işaretliyse oynayabilmeniz lazım hocam -
Bi arkadaşımla kardeşlik yaptık geçen hafta. Belki o ara onun hesabını giriş xbox’ı yaptıysam karşılıklı birbirimizi eklerken belki o yüzdendir. İnternet düzeldi şimdi. Akşam interneti kapatıp denemeler yapayım kurcalayım biraz. -
Bunları anlamıyorum hocam, hayır yani sony yada microsoft bu tip insanlara troll yada fanboyluk maaşıda vermiyorlar neden bu kadar fanboyluk var anlamıyorum. Ps yada xbox kötüleyince ne geçiyor eline insanların anlamıyorum. Her cihaz farklı insanlara hitap eder, işin rengini kaçırıp saldırganlaşmaya başladılar yuh artık.
_____________________________ -
Alternatif gamepad önerisi olan var mı? Aydı yılda bir arkadaşlarla coop oynamak için
İkinci el temiz Xbox One Gamepad'i alın. 250 300 civarı bulursunuz.
Genel olarak 1080P-2K cihazı olarak tanımlansa da Native 4K ve Upscaled 4K açtığı oyunlar mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Genel olarak 1080P-2K cihazı olarak tanımlansa da Native 4K ve Upscaled 4K açtığı oyunlar mevcut.Teşekkür ederim. 4K açamayacağı oyun var ise bunu ayarlardan kendisi otomatik olarak 2 kya çekiyor mu? Yoksa açamayacağı kasmasından ve fps droplardan mı anlıyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu umuteren denen şahsa hiç cevap bile vermeyin dostlar, belli ki ergen veledin teki. Raporlayın banlasınlar bu kişiyi.
RDR 2 ultimate edition 267 lira şuan indirimle fiyat nasıl arkadaşlar bu fiyata alınırmı ?
Bende o fiyattan aldim. Oyun minimum 30 saat hikaye sunuyor ve cok detayli. Tam bir wild west oyunu olmus. Butun yan gorevleri falan yaparsan sinematikleri gecmezsen ki gecmemeni oneririm yaklasik 60 80 saat arasi bir oynanis olur diye dusunuyorum. Bu oynanis suresi ve hikayesiyle gercekten parasina degiyor. Konsolda oldugu icin fiyatlar pcden yuksek fakat konsol sartlarinda yine uygun bir fiyat
quote:
Orijinalden alıntı: GonnaFlyNowBende o fiyattan aldim. Oyun minimum 30 saat hikaye sunuyor ve cok detayli. Tam bir wild west oyunu olmus. Butun yan gorevleri falan yaparsan sinematikleri gecmezsen ki gecmemeni oneririm yaklasik 60 80 saat arasi bir oynanis olur diye dusunuyorum. Bu oynanis suresi ve hikayesiyle gercekten parasina degiyor. Konsolda oldugu icin fiyatlar pcden yuksek fakat konsol sartlarinda yine uygun bir fiyat
Grafikler nasıl hocam sanırım series s e optimize değil oyun .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı