The Sinking City oyununa ücretsiz Remastered güncellemesi geldi. Oyun motoru Unreal Engine 5'e upgrade edildi. Xbox Series S'de ray tracing açık, 1080P 60Fps. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 14 Mayıs 2025; 16:6:57 > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1642. sayfa)

-
-
-
Çalıştığına sevindim hocam. Büyük geçmiş olsun. İnşallah ileride sorun çıkarmaz rahatça kullanırsınız 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok geçmiş olsun tekrar. Valla bende çalışmasına sevindim bayağı . İnşallah sorun olmaz. 1 2 hafta sonra devre yerlerine bakarsınız olmadı tekrar bir şey var mı diye kontrol için
-
İyi temennileriniz için teşekkürler.Termal macun tavsiyesinde bulunursanız ilerleyen dönemde termal macun değiştirme bahanesiyle açmayı düşünüyorum elimde thermalright tf4 ve çakma artic mx4 (çakma olduğunu çok sonradan öğrendiğim) var hangisini önerirsiniz pcde kullanımıma göre tf4 ile çakma mx4 arasında fark yok.Series s termal macun değiştiren var mı ne kullandınız acaba tavsiyelere açığım.
Satma niyetim vardı aslında ancak bu olaydan sonra vazgeçtim bu şekilde güvenip satamam .Yazın kullanırsam ısınırsa fln açar bir termal yenileme yapar geçerim
-
Dünyanın en çok oynanan online oyunu olan Fortnite'a bugün gelen güncelleme ile yapay zekalı Darth Vader eklendi. Söz konusu karakterle oyun esnasında sesli sohbet edebiliyoruz. Bu olay oyun tarihinde bir ilk sanırım. Sesli iletişim kurulabilen yapay zeka karakterler, oyunlarda 5-10 yıl sonra standart olabilir.
Fortnite Eventsyoutube
NEW AI Darth Vader in Fortnite Star Wars Update Star Wars Chapter 6 season 3 & Galactic Battle season gameplay Chapter 6 - Season MS1 Discord : https://discord.gg/Kc7utHN Twitter : https://x.com/gamerhexfn Tiktok : https://www.tiktok.com/@fortniteeventsyt #fortnite #fortnitequests #fortnitebattleroyalehttps://www.youtube.com/watch?v=2AaPM1YEnxgEdit: Bir maç deneyimledim. Sesli sohbet etmeye ek olarak, etrafında gerçekleşen şeylerin de farkında. Yorumlar yapıyor, duruma uygun önerilerde bulunuyor.
Gelecekteki Battlefield ve CoD gibi oyunların hikaye modlarındaki yan karakterler de böyle yapay zekalı olursa harika oyun deneyimleri ortaya çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 16 Mayıs 2025; 21:49:18 >
-
Herkese selamlar. Series S kullananlar depolama için hangi ssd yi kullanıyor acaba? 1 tb Harici ssd önerisi alabilir miyim kullanıp memnun kalanlardan?
-
Depolama amaçlı herhangi bir USB 3.1 Hard disk yada SSD takıp kullanabilirsiniz. Marka önemli değil.
Oyunları oynamak için ise lisanslı 2 markadan başka ürün kullanamazsınız.
-
-
-
yıllardır X360da ve Ps4de (ki hala kullanıyorum) 2.5luk HDD kullanıyorum. Bu kombinde işe yarar fakat beni ikilemde bırakan, kutusu ve kablosu oldu. WD ssd mutlaka işe yarar.
-
Series S te depolama için, (şimdi de series x de kullandığım) toshiba canvio basic 1tb almıştım. İyi bir seçenektir.
selamlar geçen yıl gta 6 için series s almıştım , konudaki mesajları okuyunca series s in performans olarak series x ten düşük olacağı yönünde yazılmış hep. fazla konsol oyunu oynamıyorum. genelde fifa. bazen hoşuma giden bi oyun olursa ona bakıyorum biraz. sizce series s i - series x ile değiştirmek mantıklı mı
-
Arada çok büyük fiyat farkı var. İkinci elde uygun bulunursa mantıklı. Ama sıfır alınacaksa sırf gta için gereksiz diye düşünüyorum. Ben şöyle söyliyim. Gta V şuanda grafik olarak gelen güncellemeden sonra çok iyi oldu series s'te. Kimileri gta 6'nın gta 5 grafikleri ile oynanacağını söylüyor. Ben buna inanmıyorum. Ancak Gta 5'in şuanki grafiklerinden 2 tık daha iyi şekliyle bile gta 6 oynarsak gayet yeterli olur.
Oyun çıktıktan ve test videoları internete düştükten sonra karar vermek daha mantıklı değil mi? İstediğiniz performansı vermiyorsa o zaman Series X'e geçersiniz. Oyunun çıkmasına 1 yıl var. O da erteleme olmazsa.
-
hocam series s i de geçen sene ikinci el almıştım. 2 kolla beraber 8250tl ye . yine series x alırsam takasa girmeyi düşünüyorum üste bir miktar para vererek ama dediğiniz gibi uyguna bulmak lazım araştırmak gerek. aslında series s şuan bana fazlasıyla yetiyor ama x ile s arasında gta 6 da görüntü kalite farkı vs şeyler olacaksa değiştirmek daha mantıklı diye düşündüm kendi kendime
-
oda mantıklı hocam geçen sene maaşım 27500 tl iken 8250tl ye series s almıştım. şimdi bakıyorum ilanlara 10-11 bin civarında dolu series s var. geçen sene alarak zarar etmiş oldum galiba. dediğiniz gibi çıktıktan sonra durum değerlendirmesi yapılıp ona göre de geçilebilir series x e . ama bide şu da var konsollara dünya genelinde zam yapılıyor seneye fiyatlar artarsa yine zarara girme ihtimali doğuyor bide arz talep meselesi olarak gta 6 çıktığında fiyatlarda yukarı doğru seyir gözükebilir .
-
Tabii ki fark olucaktır. Madem GTA yı hevesle bekliyosunuz almaya değer X. Series S i satıp üstüne 7-8 bin koyup garantili X alabilirsiniz. Dediğiniz gibi hem enflasyon hemde oyunun çıkışıyla fiyatlar artabilir. 10 senede bir çıkan oyun tadına vararak oynarsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X