Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (512. sayfa)
-
-
Ben series s e düz ps4 den geçtim ve oyunun ps4 dekinden çok daha güzel göründüğünü rahatlıkla söyleyebilirim arada ciddi fark var bence, ilk defa oynuyorsanız ve 4K takıntınız yoksa oyuna bayılacak ve iyiki almışım diyeceksiniz. Parasını hak eden nadir oyunlardandır rdr2.. -
Arkadaşlar merhaba, cihazım ethernet ile bağlanmıyor ancak wifi de sorun yok. Böyle bir problem yaşayan oldu mu? -
Parasını verdiğiniz oyunları gamepass dahil internet olmadan oynayabilirsiniz ama hesabınızla giriş yapmanız lazım yani ev xboxım demiş olmanız lazım diğer türlü aynı hesapla aynı anda 100 kişi internet bağlantısını keserek aynı oyunu oynar
_____________________________ -
arkadaşlar, vatandaki fibabanka kredisiyle almak mantıklı mı ? Series S + 3 Ay gamepass 4148 lira şuan aylık 172 liraya geliyor.
30'a yakın Bethesda oyunu yarın (yanlış anlamadıysam) kalıcı olarak Gamepass'e geliyor.
Düzeltme: 20 taneymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 11 Mart 2021; 21:33:16 > -
Hangi oyunları var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Kardeşlik yöntemi ile gamepass yaptık. İki tarafta hesapları karşılıklı olarak giriş xbox yaptı. Ama İnternet bağlantısı yokken oyunları açamıyorum. Gamepass oyunları için İnternet gerekir mi? Yoksa biz mi birsryleri yanlış yaptık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Tam göremedim bazıları zaten olan oyunlar. Bir an gösterdi listeyi sonra geçti. Videosu düşer yayından sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 11 Mart 2021; 21:32:49 > -
Bence mantıklı hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ gaming notebook Asus - i5 11th, 16 gb ram, 1 tb ssd, rtx3050 upgraded, satılık,
iletişim için pm -
Ikisi de giriş xbox yapamaz. Birisi giriş xbox yapıp bir daha o hesabı açmadan başka bir hesapla kullanacak konsolu bu P1 oluyor. Diğeri de gamepass'ın satın alındığı hesabı aktif olarak kullanacak bu da P2 oluyor.
Sadece bir cihazda giriş xbox olur. Biri internet varken oynamak zorunda
Cihazda bugün garip birşey oldu cihazı kapatınca (tam kapatma değil) fan durmuyor ilk çıktığı günden beri bende konsol one da kullandım kaç yıl ilk defa şahit oluyorum böyle bişeye
Gears of war oynuyorum (ilk oyunu), gözlerim İnanılmaz yoruldu ve kurudu. Acaba eski oyunda 4k seçeneği ile oynadığım için mi? 1080p ye mi çevirsem acaba?
Siz nasıl oynuyorsunuz arkadaşlar? Oyuna göre mi değiştiriyorsunuz çözünürlüğü?
İlk Gears Of War'ın Ultimate sürümünü tavsiye ederim. Remastered hali oldukça iyidir.
Garip bir şey değil bu, normal bir şey (:
Tam kapat demezsen cihaz hali hazırda çalışmaya devam ediyor. Bir nevi uykuya alıyor gibi düşün kendisini. Enerji tasarrufu yapıyor yani.
O yüzden o fan halen çalışır durumda oluyor. Herkeste bu durum aynı.
İndirme falan yapmıyorsan, cihazla işin kalmadıysa, kapatmak için TAM KAPAT diyeceksin (:
Gamepass ultimate de pc ve konsol aynı anda oynayabiliyor mu acaba ? Oynuyorsa aynı oyun için save dosyaları ortak mı oluyor yoksa kullanıcıya özel mi oluyor ?
Hocam cihaz ilk günden beri bende tam kapat demesen bile fan kendini kapatıyordu bugün ilk defa yaptı diyorum size önceden fanda duruyordu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı