Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (394. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31.839
Cevap
379
Favori
1.610.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazdıkları da yalan. Fiyat, ısınma ve görüntü kalitesinden laf ediyor. Fiyatı kendis 5400 aldıysa -ki almadı çok belli karışıklık için geldiği- kendi seçimi. Vergi için başkalarına ağlayabilir burası yeri değil. Ben 5400 ün yarısına aldım şahsen. Isınma sorunu güya fön makinesi ikinci ayarında hava üflüyormuş cihaz. 1 aydır kullanıyorum. Günde ortalama 8-10 saat kullandıktan sonra kapatmadan cihazı kontrol ettim. Etrafında ılıklık bile yok o laptoplardan gördüğümüz. Fan yerinde de ılıklık var sıcaklık bile yok. Tam olar yersiz iddiasının 2. Cevabı da bu. Görüntü kalitesine gelirsek de aynı fiyata daha iyi pc toplarım diyor. 2. El toplar evet.5400 e aynı performansı verecel. Görüntü kalitesi bu cihazın bendeki dediği 1600 serisi kartlardan laptop var. Darmaduman ediyor series s onu. Bu konuyu bulandırmak için geldiği belli. Yeni almayı düşünen arkadaşlar lütfen arkadaşı dikkate almayın. Vergilendirme düzgün olsaydı şayet bu cihaz 300 dolar orta bir oyun bilgisayarı 1000 dolar. Öyle kıyaslayın kafanızda.




  • @cengizhan20 nin bu arkadaşla ilgilenmesi lazım yoksa Kibarlikla beyfendilikle cevap ta biyere kadar. Şikayet edip uzaklaştırmak lazım gitsin birazda başka konularda trolluk yapsın.
  • Exhume10 E kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yapabileceğim bir şey yok. Yönetici değilim, mesajları şikayet edin, yönetim gerekli görürse ceza verir. Diğer bir çözüm de Bloklamak.

    Elbette bu cihazın eksikleri söylenecek, sadece artıları konuşarak olmaz. Fakat adilane bir şekilde eleştirmek lazım. Ben dahil bir çok kişi Amazon vs yerlerden çok uyguna aldık. Yani 5400 önermesi doğru değil. İkincisi Pc ve Konsol Gamepass oldukça farklı. Konsol tarafı çok daha iyi. Üçüncüsü 3600 liraya alacağınız PC ile CS Go bile oynamayız, biz hazır sistem aldık. Ve son olarak bu cihazda 2K oyun oynamak isteyen, Gears 5, Borderlands 3, Cod Cold War, Watch Dogs Legion, Observer gibi oyunları açıp oynayabilir. Eleştirmekle haksızlık yapmak
    arasında ince bir fark vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 11 Ocak 2021; 15:52:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC ci ler önceden sessiz sakin takılırdı böyle konulara gelip saçmalamazlardi ne oldu da artık bütün konular adım başı pc ci doldu taştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengizcim bizim bloklamamiz birşey değiştirmez,bizi rahatlatir. Ama gelip fikir almak isteyen birçok insanın aklina karpuz kapugunu kaçırır. Hoş değil söylediği hicbirseyin gerçeklikle uzaktan yakından alakası yok.

    Tamam eksiğini söyleyelim ki sen zaten kim alsın diye en başta mesaj sabitlemissin kriterler belli ne vaadediyor bunu verebiliyormu belli hemde fazlasıyla.

    Eksik konusunda SSD yetersiz dese vs anlaşılır ama akla mantığa sığmayacak akli başında bir adamın etmeyeceği laflar etmesi ve milletinde sonuna kadar sükunetle cevap vermesi kafi artık.

    Konu sahibi sen olduğun için konunu kirleten biri için ricacı olunabilir belki dicem ama bunlarda bitmiyor hangi birini söyleyeceksin.

    Sklmiorlarda günlük doz gibi belli saatlerde gelip sacmalayio gidiyorlar.
  • ysroguz Y kullanıcısına yanıt
    1650 super ile 2k 60fps muhauwhgwgahahah belki mario da. @ysroguz benim için artık pc gurusudur.

    Edit: Biraz daha smile eklemek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAbutcuREis -- 11 Ocak 2021; 15:38:20 >
  • Hayır kıyasladığı oyunlar da Series S üzerinde geriye dönük uyumlulukta çalışan Xbox One S oyunları, Gears 5 falan yükleyecekti en son cihazın gücünü görmek için sonra vazgeçti sanırım hiç bahsetmiyor. Örnek verdiği 2000 liralık ekran kartı 2K 100 verirmiş, sabit 60 fps veremiyor youtube üzerinden bakabilir.

    Hayır önce işlemci ve ssd alsın en ucuzundan sonra parası kalırsa ram, anakart, ekran kartı, kasa, güç kaynağı gibi bileşenleri satın alır. Yeni nesil oyunlarda hdd ya da i3 işlemci ile mi 2K 100 fps alacakmışız ben anlamadım

    Bizde 5400 diyor bir de konsol, hayır isteyen herkes tek tıkla 4000 liraya alabiliyor. Tamam sizin için bütçe 5400 olsun, 2K 100 fps veren sistemin linkini atın buradaki insanlar da Series S almak yerine isterse daha güçlü pc'yi alsın, ama işlemciden ssd'den kıstım yok, daha güçlü ya örnek olarak minimum şu donanımları içersin

    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

    En ucuz M.2 Ssd ve işlemci 4000 lira yapıyor zaten, geri kalanı siz tamamlayıp linkini de forum kardeşliği adına burada paylaşıp bizlere yardımcı olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnosis. -- 11 Ocak 2021; 15:49:13 >




  • sarpcore kullanıcısına yanıt

    hocam ups e nasıl ulaştınız ? telefonu açan yok. netten kurye çağırdım gelen yok.

  • mabs kullanıcısına yanıt

    0850 255 0066


    Bu numarayı aradım gelip aldılar aynı gün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpcore kullanıcısına yanıt

    defalarca aradım açan yok. garip valla.

  • mabs kullanıcısına yanıt

    Menüde kargo çağır kısmı var. Konuşmanıza gerek yok. Kargo çağıra bas sana sms gönderecekler onu dokdur yeter. Veya hiç arama gir ups sitesine oradada kargo çağır var. O formu doldur. Açıklama kısmına Microsoft Türkiye yaz ve sana verdikleri anlaşma kodunu yaz gönder bu kadar. İnlaki konuşman gerekmez. Zaten onlarda sana bunu yap diyecekler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpcore kullanıcısına yanıt

    Öyle yaptım zaten. Bugün 11 de gelmeleri gerekiyordu ama gelen giden yok. Telefon da yok. Yarın için bir çağrı daha açtım bakalım. Olmadı ben götüreceğim.

  • mabs kullanıcısına yanıt

    Yoğunluktan olabilir belki. Ben Antalya'dayım o yüzden çok yoğun değildir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Bakalım yarına gelirler umarım.
  • MORTAL KOMBAT 11 XBOX SERİES S
    (X/S Upgrade)

    Oynanış
    Dinamik Çözünürlük
    (2688*1512) (1920*1080) 60 FPS

    Aras Sahneler
    Dinamik Çözünürlük
    (3456*1944) (2560*1440) 30 FPS



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 11 Ocak 2021; 20:33:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar cihazın kurulumunu yaptım, cihazın (ve kolun) ve ayrıca satın aldığım ikincil kolun kayıtlarını yaptım. Ancak garanti suresini sistemde 1 sene 11 ay olarak gösteriyor. Sistemdeki açıklamaya göre faturaları mail atmam lazım garanti surelerinin güncellenmesi için.

    Daha önce böyle bir şey yapan oldu mu hiç? Yoksa herkeste standart 24 ay mi geldi garanti?
  • PlayStation 4den xbox series s geçtüm cühaz gerçekten çok iyide kolla birlikte gelen piller şarj olmuyor duracell şarj olan pillerden aldım onlarda şarj olmuyor kabloyla kullanma zorunda kalıyorum bu işi nasıl çözücem kolu usb ile bağladığında nasıl şarj edecem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krbrhmhkn K kullanıcısına yanıt
    Ubs ile bağlıyken piller sarj olmuyor. Sarj yuvasında sarj tip soketi bağlı değil. Sarjlı pil aldıysanız pil sarj aleti almanız gerekiyor. Usb ile sarj edicem diyorsanız xbox ın play and charge kiti alıp takmanız lazım
  • iyi geceler arkadaşlar. bugün series s siparişi verdim. ilk konsolum.
    elimde şu linkteki kulaklık var, herhangi bir aparatsız kola takıp kullanabilir miyim?
    https://www.hepsiburada.com/jbl-t500-mikrofonlu-kablolu-kulakustu-mavi-kulaklik-p-HBV00000FCKQP?magaza=DilaOnline



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trnzlp -- 11 Ocak 2021; 23:19:38 >
  • 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.