Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (391. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Cutrera
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.844
Cevap
379
Favori
1.611.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bende one s ten series s e geçtim. Şöyle bir sorunum var. forza horizon 4 te hız karanı ile harita sanki ekranın dışına doğru taşmış durumda. bu neden kaynaklı olabilir video ayarlarında çözünürlük değiştirme vs. ayarı da yok. televizyonum 1080p destekli bu arada.

  • DePiedra0 kullanıcısına yanıt
    Cevap yazıp kendinizi yormayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DePiedra0

    Bu yorumunuzda da cihazı kötülemek için yazdığınız açıkça belli. Cihazı olmayıp bu foruma gelen, bilgi sahibi olmak isteyenleri yanlış yönlendiriyorsunuz. Günde 8 saat ortalama bu cihazla vakit geçiriyorum. Forza gears oynuyorum. Dediklerinizin hiçbirini yaşamadım. Herhalde evcilik setlerindeki mini fön makinelerini kast ettiniz. Öyleyse doğru :D İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

    Cihazi kötülemek benim haddime değil. 2k 120 hz de oyunları oynatacak bir cihaz alıyorsunuz ama görüntü kalitesi gerçek bir 2k görüntü vermiyorsa kim kimi kandırıyor. maksat sadece oyunu oynatmaksa Cihaz 4k 60 hz de bile oyun oynatıyor. Oynatiyorda sen ekranda ne görüyorsun. Mesele bu. Yeni nesil denen bir cihazdan beklenti nedir. Dusuk bir görüntü kalitesimidir yoksa soluk renklermidir. Gerçeği söylemek cihazı kötülemek mi oluyor. Ben bu donanımlar forumunda neredeyse 20 senedir varım. Kimseyi kandırmadim. Rx 5600 xt ile kıyaslıyorum, yanına bile yaklasamiyor, gtx 1650 super ile kıyaslıyorum, 2k görüntüde gtx 1650 super çok daha iyi goruntu veriyor. Gercek olan bu. Cihaz iyimi kötümü onada sen karar verirsin artık. İlla konsol almak isteyen zaten alacaktır. Xbox in en büyük avantajı gamepass dir lakin Gamepass pc içinde var. O zaman pc ile kıyaslama yapılması da normaldir. Bu cihazı kotulemekmi dir. 2k da medium ayarlarda görüntü kalitesi veren bir cihaz yeni nesil konsol mu oluyor. Ayrica bu cihaz ısınıyor. Birisi dışarıdan termal fotoğraflarını çekmiş. Muhtemelen gpu içindeki sıcaklık çok daha yuksektir. En az 80 derece olduğu garanti. Bir laf söylerken sacmalamayacaksin. Varsa bildiğin bir sey oyle konuşacaksın. https://www.eurogamer.net/articles/2020-11-12-xbox-series-s-thermal-photography




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 10 Ocak 2021; 14:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nasuh48 kullanıcısına yanıt
    TV nin görüntü modlarina bakın ekrana sığdır,16:9 gibi ayarları değiştirin deneyin dogrusunu bulursunuz.xboxtada vardır aynısı inada nakin TV seceneklerinden
  • nasuh48 kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan bakın ekranın sınırlarını belirleyebiliyoruz bazı oyunlarda. Eğer öyle bir ayar varsa onu ekranınıza uygun hale getirin.

    Acaba daha önce farklı bir ekranda mı oynuyordunuz? Ayarlarınız ona göre mi ayarlı?
  • ysroguz Y kullanıcısına yanıt
    Evli barklı çoluk çocuk sahibi biriymişsiniz yazdığınıza göre. Yaşınız benden büyük. Saygıdeğer abicim, lütfen konsolu ya iade et ya da satabileceğin en yüksek fiyattan, forumda ya da başka yerde sat. Sen de rahatla biz de rahatlayalım. Lütfen artık çok sıkıldım bu durumdan.
  • ysroguz Y kullanıcısına yanıt
    5000 tl ye 2k 60 fps açabilen bi pc nasıl alınıyor çok merak ettim. Özelliklerini yazar mısınız?
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

    Daha önce yine aynı tv ile oynuyordum öyle bir sorun yoktu. xbox ayarları içinde ekran kalibrasyonu da yaptım yine aynı. forza motorsport 7 de böyle durum yok. diğer oyunlarda hatta daha iyi grafik ve performans verdi alet ama forza horizon 4 te beklentimi karşılamadı.

    ayrıca bir yerde okumuştum 120 fps de çalışacak diye böyle birşey olsa direk hissederdim çünkü ben bu cihaza one s'ten geçtim.

  • nasuh48 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin problem FPSmi Ekran mı ben anlayamadım.

    Oyun olması gerektiği gibi çalışmıyorsa kaldırıp yeniden yükle.

    Ben sana ekran ile ilgili cevap verdim. Sen zaten onu yapmışsın. Diğer konuyu bilmiyorum oyunu oynamadım.
  • Merhaba arkadaşlar, Xbox 360 kolunu Series X'te kullanabiliyor muyuz? Eğer kullanabiliyorsak kısıtlaması falan oluyor mu ?

  • Rapresyonik R kullanıcısına yanıt
    Hayır kullanılmıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapresyonik R kullanıcısına yanıt

    Aynı soruyu ben de series s için soracaktım. Xbox 360 kolları çalışıyor mu acaba? Bilen varsa yazarsa çok iyi olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasuh48 kullanıcısına yanıt
    One S'de 30 FPS , Series S'de 60 FPS çalışıyor. 120 FPS hissetmek için, 120 FPS veren bir TV'ye sahip olmalısınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıda verdiğim linkten hangi oyunu hangi çözünürlükte kaç FPS oynayabileceğinizi görebilirsiniz. Birden çok kez zaten aynı şey söylendi size, 4K da 2K da açar ama oyun neye optimizeyse o şekilde çalışır. PC'deki gibi kafanıza göre istediğiniz çözünürlüğe çekemezsiniz. Bunu bilmeden aldıysanız bu cihazın değil sizin hatanız olmuş.


    2K 120 FPS'e kadar konusunda, araştırıp ön bilgi sahibi olan kimse almamıştır bu beklentiyle. Oradaki değerler nesil içinde gelecek oyunlar için hedeflenen çözünürlük ve FPS değeri, ki ben bunların belli başlı oyunlarda olacağını düşünüyorum sayısı çok fazla olmaz. Aynı şekilde Series X için de 4K 120 FPS yazıyor ama o da bu nesil içinde fazla beklenmiyor, alan da 4K 60 FPS beklentisiyle alıyor. Series S için de bu durum eski nesilden farklı olarak stabil şekilde 1080P 60 FPS, SSD ve tüm yeni oyunları alacak olması, cihazın misyonu bu aslında. Bilgisayarla F/P kıyasınız çok saçma, bu konu içerisinde bu kıyası yapan sadece sizi görüyorum. Sizin bu cihazı aldığınız fiyata çoğu kişi Series X ya da PS5 aldı, 2K veya 4K beklentisiyle acilen upgrade etmenizi öneririm. Aşağıya da Series S'te optimizasyon almış oyunları hangi çözünürlükte kaç FPS oynanır olduğu linkini iletiyorum.


    https://www.windowscentral.com/xbox-series-x-games-list?amp


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ysroguz Y kullanıcısına yanıt
    2k 120fps demen bile araştırmadan aldığını belli ediyor. Ekran kartlarıyla sistem toplasana sen bi kaç tlye geliyor. Allah aşkına konuyu meşgul etme. Beğenmediysen arkadaşın dediği gibi sat. Uzatma haksızsın. 80 derece falan hikaye. Isınmıyor bile cihaz. Seni yollamışlar diğer konulardan belli :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DePiedra0 -- 10 Ocak 2021; 14:5:25 >
  • gariban ekran kartı gtx 1650 super bile 2000 liraya dayanmışken lütfen series s hakkında biraz mantıklı konuşalım :)

  • 4quare kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğimiz konsolun kalitesinde ekran kartı ve cpu zaten en iyi 3.5 a sadece bu parçalar en ölüsü bu fiyata. Anakarttı ramdi derken 5.5 6 ediyor. Cihazı 3 küsüre alıyosun. 2k performans bekleyen almasaydı bu cihazı. Bu cihaz 1080p cihazı basbas bağırdık kaç aydır.
  • ysroguz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam 1080p versin 2K versin insanlar konsolda oyun oynamak istiyor. Mesela ben bu nesilde ıvır zıvır derken 15K ya yakın para harcadım. Ama PC toplamak aklımın ucundan bile geçmedi. Diyeceğim o ki pc toplamak haydi PC'ye taşınmak değil amaç. Mesela en yakın arkadaşımda da güçlü bir pc var ama yanına birde Series X aldı. Yani insanlar Konsolda oyun oynamak istiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

    Zaten 2K için uzun ömürlü bir güncel donanımlı bir PC toplamak istense monitörsüz ekipmansız 12-13bin TL kasaya harcanıyor 3060Ti ekran kartıyla, 4K'dan bahsetmiyorum bile. 12-13 bin TLye ise doğru alışverişlerle hem Xbox hem PS hem 4K TV alınıyor. Konsol ve PC'yi hele ki bu nesilde F/P olarak kıyaslamak gerçekten çok mantıksız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofarah -- 10 Ocak 2021; 15:28:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dubai'den xbox series s almayı düşünüyorum fakat amazonda UAE version diyor. internette sadece kablosu farklıdır yazılıyor. Bilgisi olan var mı acaba? Gelince elimde arapça birşey kalmasın :D


    https://www.amazon.ae/Microsoft-Xbox-Console-UAE-Version/dp/B08HKBSFDK/ref=sr_1_1?crid=3MGHJHJIEKZAF&dchild=1&keywords=xbox%2Bseries%2Bs&qid=1610276728&sprefix=x%2Caps%2C378&sr=8-1&th=1





  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.