5400 tlye bunu aldıysanız büyük hata yapmışsınız yurtdışından 6000 civarına zaten series x alınıyor zaten her yerde 1080p olarak yazıyor hiç araştırmadan aldınız galiba |
Cihaz 2 k cihazı deniyor ama 2k yi upscale ile veriyor gibi. Aslinda 1080p cihazı gibi duruyor 1089p için bu ülkede 5400 tl verilmemeli. Bu devletin vergilendirmesinden kaynaklanıyor belki ama 5400 tl ye xbox oyunlarını bundan çok daha iyi oynatacak bir pc alınabilir. Benim görüşüm Bu cihaz gerçek bir 2k cihazı degil. 2k k için alan hata eder < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam zaten 2K cihazı değil, asıl amacı 1080p 60fps güzel grafikler. Bu yaklaşımla bakılırsa kimse hayal kırıklığı yaşamaz. Mesela Gears 5, Horizon 4 bunlar 1080P 60 Fps çok güzel grafikleri var. Yurt dışından 3500 3600 Tl civarına aldı çoğu kişi bu fiyata pc de anakart alırsın sadece. |
Konuyu takipten çıkıyorum herhün aynı boş muhabbetler. Oyun konuşan yok neyse size kolay gelsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla hocam vatandan peşin fiyatına 24 taksitle aldım. Benim derdim aslında fiyati değil cihazın 2k daki görüntü kalitesinin vasatın bile altında görünmesi. Yeni nesil deyince bundan bahsetmiyorlardir herhalde. Yeni çıkan oyunlara bakacağız artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
@lastwarriors beni bloklamış ama çok haklı. Yetti artık bu konuda konsola gömmeler. Araştırmadan aldıysan niye burda laf yapıyorsun kardeşim ya. Laf yapacaksan da adamlar PS vs Xbox konusu açtı git oraya. |
Arkadaşlar Series S le ilgili oyun FPS performans değerleri var mı? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 9 Ocak 2021; 22:3:28 > |
|
Arkadaşlar merhaba, Avrupadan alınan cihazların garantisi TR'de geçiyor mu, bilgisi olan var mı acaba ? Teşekkürler |
Cocuklar icin aldim. Çocukların pek umrunda değil.boyle şeyler. Cihazin 2k daki görüntü kalitesine canım sıkıldı. Birde ısınma problemi var. Bir tek benim cihazı ısınıyor bilmiyorum. Bugüne kadar ısınan cok cihaz gördüm ama bunun gibi disariya sıcak hava üfleyen görmemiştim. Fon makinasina 3 kademe vardır genelde. 2. Kademede sıcak hava üflüyor gibi sanki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shenoma -- 9 Ocak 2021; 22:18:0 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulucu -- 9 Ocak 2021; 22:33:19 > |
Alet küçücük olduğu için ısınması normal ve ısısı da abartılacak düzeyde değil. One x im arkadaki fan çıkışı ısıdan hafif açık griye döndüğünü bilirim. Bunda o şekilde bir sıcaklık yok, içiniz rahat olsun derim. 2k daki görüntüden memnun kalmamışsınız , acaba hangi oyunları denediniz öğrenebilir miyim ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cngzhn20 -- 10 Ocak 2021; 5:14:8 > |
|