Ben bu cihazı alırken 2k görüntü verebiliyor diye aldım 120 hz de filan değilim. Cihaz 2k 120hz ve 4k 60 hz dede oyunları çok rahat oynatıyor.. gel görki görüntü kalitesi 2k bile değil. Pc de aynı oyun 2k da ultra ayarlarda cam gibi net, temiz parklak ve canli bir görüntü verirken xbox series s de ise 2k da sanki oyun low detail ayarlarda gibi dusuk kalitede ve soluk bir görüntü veriyor. Insallah oyun kaynaklıdır. Oyunlarda parlaklığı kısıp rtx ile görüntüyü normal hale getirip fark yarattık filan demesinler. Bence bu hali normal değil. Denemelerinde gordumki tv nin parlaklığını ve aydinlatmayi iyice açınca görüntü bariz farkediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ne yalan söyleyeyim 4k yada 120 hz derdinde degilim ama 2k görüntü kalitesini bekliyordum. Cihazin 2k da verdiği görüntü kalitesi pc nin yanına bile yaklaşamıyor. Oyunkardan diyorlar ama ben şahsen bundan pek emin değilim. Konsolda oyunlar için grafik ayarı da yok. Pc oyunu açmak da zorlanırken ayarları kısarak oyunu oynarız ya sanki bu cihazda 2k da ve 4k da oyunlar oynanabilsin diye ayarları kısılmış gibi bir hal var. 2k da medium ayarlarda 4k da ise low deatil ayarlarda oyun oynuyor gibiyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 9 Ocak 2021; 20:39:36 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cngzhn20 -- 9 Ocak 2021; 20:40:43 > |
|
Ben denedim konsolun arayüzünde ve videolarda hiç bir sorun yok. 4k videoları denedim sorunsuz calisiyor. Oyunlar da ise kalite 1080p ayarinda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shenoma -- 9 Ocak 2021; 20:54:55 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 9 Ocak 2021; 20:58:39 > |
|